مشکل در ویندوز xp .ویندوز بالا اومده ولی دکستاب و استارت منو را ندارم چکار کنم
مشکل در ویندوز xp .ویندوز بالا اومده ولی دکستاب و استارت منو را ندارم چکار کنم
هر وقت کامپیوتر را روشن می کنم و صفحه دسکتاپ میاد این پیام ظاهر میشه ( svchost.exe- appliction error ) و در کادری در پایین آن نوشته ( referenced memory at " oxoooooo1o. the memory could not be written. click on ok terminate the program. click cancel to debug the با اینکه ویندوز را دوباره نصب کردم باز این پیام میاد نمیدونم چکار باید کنم. program."the instruction at " ox7c91b1fa
پیغام generic host مربوط به باگ ویندوز xp هستش اون sp2 یا sp3 رو شما بهش نگاه نکن، اگر ویندوزتون اورجینال باشه , پچ اصلاحیه مربوط به این باگ رو نصب کنید, مشکل حل میشه چون خود ویندوز از سال 2002 این مشکل رو داشته , شما هم الان دوباره همان رو میزنی , پاک می کنی و ربطی به یک تازه ویندوز جدید زدن نداره
بهترین راه حل تعویض نسخه ویندوز است ولی بعضی وقتها هم نیازی به تعویض ویندوز نیست . یه سری به لینک زیر بزن و فایل مربوط به فیکس کردن خطای svchost.exe رو بگیر و نصب کن , به احتمال زیاد مشکلت حل میشه . نتیجه رو بهم بگو
دقت کن که خط به خط تعاریف رو دنبال کنی بعد فایل رو نصب کنی
كد - لینک:http://www.pchell.com/support/svchosterror.shtml
rag_g64 (11-21-2011)
تاثیری نداشت . باز هم این پیام می آید . باید ویندوز دیگری نصب کنم و نسخه فعلی را دوباره نصب نکنم . شاید درست بشه . این پیام خطا ارتباطی با قطعات کامپیوتر نداره ؟ ممکنه یکی از قطعات آسیب دیده باشه ؟ چون می نویسه (the memory could not be written) . اشکال از کارت حافظه یا رم یا هارد کامپیوتر نیست؟
یک مشکل دیگر هم هست . هر وقت آنتی ویروس nod 32 را نصب می کنم شروع می کنه به پاک کردن بعضی فایل های ویندوز یا بعضی برنامه ها را که تازه نصب کردم پاک می کنه مثل نرم افزار gom player که برای اجرای فیلم ها هست یا بازی هایی که فایل exe داخلشون هست را پاک میکنه و بعد از اینکه یک فیلم را داری نگاه میکنی یا یک بازی را اجرا کردی یک دفعه برنامه گیر میکنه و مثل حالت ریستارت میشه و یک صفحه آبی بزرگ باز میشه و با پیغام خطا . برای همین من از نصب آنتی ویروس بر روی کامپیوترم منصرف شدم. ویندوز فایروال ( دیواره آتش ) هم هردفعه غیرفعال میشه و چند تا صفحه اینترنتی را که باز می کنی خیلی سرعت میاد پایین یا صفحات یک دفعه بسته میشه.
بله . درسته . همین صفحه هست . فقط اسمش را نمی دونستم . اسم دیگری هم داره ؟ - من که ویندوز را دوباره نصب کردم و ویروس باید پاک شده باشه. این صفحه وقتی میاد که آنتی ویروس nod 32 را نصب میکنم و بعد از اینکه شروع میکنه به پاک کردن فایل های exe و دیگر فایل های ویندوز. راه حلی برای این وضعیت هست یا نه ؟ - شاید باید با ویروسه همزیستی مسالمت آمیز داشت و این شرایط را تحمل کرد.![]()
یک نسخه دیگه ویندوز نصب کن و بی خیال این آنتی ویروس بشو یک آنتی مجانی ۲-۳ روزی استفاده کن ببین چی میشه .
صفحه آبی خطای دامپینگ dumping error به صفحه مرگ معروف است
تو این بخش دلایل آبی شدن صفحه رو می تونید مطاله نمایید
ممنون . اطلاعات مفیدی بود.![]()
A L I R E Z A (11-21-2011)
Bookmarks