نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

تاپیک: کدام دوره بهتر است ویندوز یا لینوکس؟

سرباز يکم آواتار babak2007
    محل سكونت
    تهران-ایران

میزان اعتبار
    19

Talking کدام دوره بهتر است ویندوز یا لینوکس؟

سلام،
    الان مدتی است که می خواهم یک دوره کامپیوتری را به طور جدی ادامه دهم اما با 2 تا موضوع روبرو شدم.
    کدام را بهتر یاد بگیرم و بازار و درآمدش هم بالطبع بالاتر است؟
    دوره ویندوز یا لینوکس؟
    در ضمن من قبلا دوره شبکه ویندوز 2003 را گذرانده ام ، ولی در آن زمان نتوانستم درست از آن استفاده کنم.
    ممنون از راهنماییتان
    لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره می‌شود، می‌تواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره می‌شود، شکست دهد.
    «نارسیس

با فروتنى ، نعمت كامل شود، و با پرداخت هزينه ها، بزرگى و سرورى ثابت گردد، و روش عادلانه ، مخالفان را در هم شكند ، و با شكيبايى در برابر بى خرد، ياران انسان زياد گردند

تا که بودیم نبودیم کسی *** کشت ما را غم بی هم نفسی
    تا که رفتیم همه یار شدند *** خفته ایم و همه بیدار شدند
    قدر آن شیشه بدانید که هست *** نه در آن موقع که افتاد و شکست

محل سكونت
    تهران-ایران

میزان اعتبار
    19

خیلی ممنون از این همه راهنمایی!! مثل اینکه دیگه هیچ حرفه ای تو این سایت نیست!؟
    لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره می‌شود، می‌تواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره می‌شود، شکست دهد.
    «نارسیس

با فروتنى ، نعمت كامل شود، و با پرداخت هزينه ها، بزرگى و سرورى ثابت گردد، و روش عادلانه ، مخالفان را در هم شكند ، و با شكيبايى در برابر بى خرد، ياران انسان زياد گردند

مدیر تیم بروز رسانی آواتار A L I R E Z A
    محل سكونت
    اسـتـکـهـلـم

میزان اعتبار
    0

اگه تو ایران دوست داری ادامه بدی Windows رو پیشنهاد می کنم و اگر قصد فعالیت در خارج از کشور رو داری ۶۰٪ Windows و ۴۰٪ Linux
    داشتن مدارک MCSE و MCSA و . . . . . در خارج از ایران کمتر از داشتن مدرک دکترا نیست و در کل امکان مانور بر روی برنامه های ویندوز به خاطر وجود کلاس های درسی بیشتر و ارزانتر , محیاست
    شبکه و گرافیک ۲ تا از بهترین منابع درآمد البته در خارج از ایران می باشد که در صورت نیاز با کمال میل حاضر به اطلاع رسانی هستم

4. 2 کاربر روبرو از شما A L I R E Z A برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

Alfi_Sasan (10-12-2011), babak2007 (10-12-2011)

محل سكونت
    تهران-ایران

میزان اعتبار
    19

سلام،
    واقعا خيلي ممنون از راهنماييتان. فعلا براي ايران مي خوام ولي احتمال رفتنم داره بيشتر ميشه، به همين خاطر مي خوام يك چيزي ياد بگيرم كه هر2 طرف به دردم بخوره.الان هركي يك چيزي پيشنهاد ميده و سردرگم شدم!
    ويندوز- لينوكس -سيسكو اينها هم به نوعي به هم وابسته هستند ولي من ديگه نميتونم همه را ياد بگيرم. اينه كه مي خوام يكي رو فعلا تا آخر پيش ببرم و بعد برم سراغ اون يكي.
    در اين مورد اگر بنده را راهنمايي فرماييد كمك بزرگي كرديد.
    ممنون
    «نارسیس

مدیر تیم بروز رسانی آواتار A L I R E Z A
    محل سكونت
    اسـتـکـهـلـم

میزان اعتبار
    0

سلام ببخشین که دیر جواب دادم , کارم زیاده و یه بچه هم دارم که فرصت نفس کشیدن رو از من گرفته .

الان تو بیشتر کشور های پیشرفته مسابقه افزایش سرعت اینترنت به راه افتاده و باید قبول کرد که هر چه سرعت آن بالاتر میره , کارها بیشتر و بیشتر پیش میره . تو هر کشور پیشرفته (دقت کن ) فقط چند تا دونه شرکت هست که خدمات ارائه میده, مثلا اینجا تو سوئد ۴ یا ۵ تا شرکت هستند که کل کشور رو تغذیه می کنند , پس بنابراین در هر لحظه به تعداد بیشماری متخصص نیاز دارن که بتونن جوابگوی مردم و سایر نهاد ها و ارگان ها باشند , بتونن پای تلفن یا بصورت آنلاین مشکلات رو حل کرده یا نیروی کار به محل اعزام کنند . از طرفی تو این رقابت نیاز به بازار تبلیغاتی دارن که بتونن محصولاتشون رو بهتر جلوه داده و سریعتر بفروشند .

پس در راهی که داری قدم بر میداری ثابت قدم باش و برو جلو . فرقی نداره کدوم سیستم عامل , فقط یک کار رو بصورت کامل یاد بگیر که همه فن حریف اون کار بشی . من به شخصه ویندوز رو پیشنهاد میدم چون بازارش به مراتب شلوغتره و همیشه براش کار هست ولی لینوکس خیلی کارش کمتره اما درامد یک کارش می تونه بعضا تا ده برابر یک کار مشابه در ویندوز باشه . در ضمن فکر سن خودت هم باش که در صورت مهاجرت به یک کشور خارجی اولین قدم یادگیری زبانه که هر چی سن بره بالاتر یادگیری زبان بیگانه سخت تره . امیدوارم که تو راهت موفق و پیروز باشی

7. کاربر روبرو برای این پست مفید از A L I R E Z A تشکر کرده:

babak2007 (10-15-2011)

محل سكونت
    تهران-ایران

میزان اعتبار
    19

سلام،
    بابت پاسخ های سریع و جامعتون خیلی ممنونم.
    کمک بسیار موثری بود.
    ممنون
    «نارسیس

9. کاربر روبرو برای این پست مفید از babak2007 تشکر کرده:

A L I R E Z A (10-15-2011)

Bookmarks

Bookmarks

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید جوابی ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید فایل ضمیمه کنید.
  • شما نمیتوانید پست ها را ویرایش کنید.