چرا در xp تمامي رم نميشناسه ايا پچي براي اضافه كردن رم مثل ويندوز 7 هست رم من 6 گيگ هست و xp تا3.49 گيگ ميشناسه كمك![]()
چرا در xp تمامي رم نميشناسه ايا پچي براي اضافه كردن رم مثل ويندوز 7 هست رم من 6 گيگ هست و xp تا3.49 گيگ ميشناسه كمك![]()
A L I R E Z A (08-09-2011), Alfi_Sasan (08-10-2011)
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط تو ویندوز سرور میشه تو boot.ini دستکاری کرد و نتیجه گرفت
توی اکس پی چیز خاصی ندیدم
Enabling 4GB of RAM in Windows XP
1
Click the "Start" button, then "All Programs," "Accessories" and then the "Notepad" icon
2
Drop down the "File" menu in "Notepad" and click "Open." Navigate to the "C" directory and locate the file "Boot.ini." Double-click the file to open it
3
Locate the line that reads "3GB switch" and replace it with "/PAE switch."
4
Drop down the "File" menu and click the "Save" button and exit "Notepad." Restart Windows XP
اين boot.ini شما درست كن ممنون ميشم
http://www.4shared.com/file/LZ7nTnPq/boot.html
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /PAE
دوست من تنها کاری که باید بکنی اینه که به خط آخر فایل اینو اضافه کنی :
PAE
مثل این بشه :
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /PAE
این خط رو جایگزین خط فایل boot.ini خودت بکن
این کار رو همونجور که عرض کردم خدمتتون برای ویندوز سرور انجام میشه ، در واقع PAE ویندوز رو فعال میکنه .
متاسفانه ویندوز من 64 بینی هست و رم سیستم رو درست میشناسه و نتونستم خودم شخصا تست کنم
انشالله که مشکل شما هم حل بشه .
لینک کاملش: http://hotfile.com/dl/126485658/6b20c63/boot.ini.html
ببینید دوست من همونطور که هادی جان گفتن و تا جائی که من اطلاع دارم شما زمانی میتونی از رم سیستم بصورت تمام و کامل استفاده کنید در صورتیکه ویندوز شما 64 بیتی باشه . حالا میخواد ویندوز شما ایکس پی باشه یا ویندوز سون .
حالا بعضی از شرکت ها اومدن یک نرم افزاری رو طراحی کردن که شما میتونین با نصب و استفاده از اون از کل رم سیستم استفاده کنید . این نرم افزار ها هم اونطوری که باید درست کار نمیکنن و بعضی جاها کاربر رو با مشکل مواجه میکنند .
لذا پیشنهاد من به شما این هستش که در صورتیکه سیستم شما ویندوز x64 رو پشتیبانی میکنه از نسخه مربوطه استفاده کنید .
موفق باشید .
H A D I (09-01-2011)
Bookmarks