نمایش نتایج 1 تا 1 از 1

تاپیک: چرا خدا جوابم را نمیدهد؟!

کاربر فعال بخش علوم اجتماعی آواتار royay.javani
    محل سكونت
    ............. یک جایی همین نزدیکی ها تو پهنای آسمان خدا هر جا

میزان اعتبار
    10

پیش فرض چرا خدا جوابم را نمیدهد؟!

چرا خدا جوابم را نمیدهد؟!

3510021214518717217476255177892452056720442.jpg

چرا گاهی ما با اینکه تلاش می کنیم و نیتمان خیر است، به خواسته هایمان نمی رسیم و دعایمان اجابت نمی شود؟

چرا خداوند صدایم را نشنید؟
    تا کی باید دعا کنم و جواب نگیرم مگر خود خدا نگفته است بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را ؟
    مگر خداوند ارحم الراحمین نیست؟
    گاه میشود که با تمام وجود چیزی را از خداوند متعال طلب می کنیم و با اصرار می خواهیم و اگر جواب نگرفتیم سر به بی تابی و ناله جزع و فزع بر میداریم که چرا چنین شد و چنان شد؟
    و فراموش می کنیم که خداوند متعال دانای مطلق است و میداند که آن چه ما با اصرار در پی آن هستیم به صلاح ما نیست.
    و یا الان زمان مناسبی برای برآورده شدن نیاز ما نیست و خود نمی دانیم .
    در این جا به چند نکته اشاره میکنیم که به دلیل این تعویق افتادن ها در رسیدن به حاجاتمان بیشتر پی می بریم .
    الف ) به طور قطع خدای رحمان ما را در رسیدن به اهدافمان یاری می کند . این سنت الهی است
    «كُلاًّ نُّمِدُّ هَـؤُلاء وَهَـؤُلاء مِنْ عَطَاء رَبِّكَ»1 ؛
    این وعده پروردگار است که هر کس اهل تلاش باشد در مسیری که پیش گرفته خدا او را یاری خواهد کرد ؛
    که البته امدادهای ویژه ی پروردگار از آن متقین است .
    ب ) ممکن است گاهی اوقات ما با محاسبات و اندیشه ی خویش در تشخیص خیر دچار اشتباه شویم ؛ لذا به هر میزان که انسان با کلام وحی الهی در ارتباط باشد کمتر دچار خطا و اشتباه می شود . انسان در زندگی نیازمند به شخصی بصیر است تا او را راهنمایی کند و چه کسی بصیرتر از خدای سبحان
    «إِنَّهُ بِكُلِّ شَیْءٍ بَصِیرٌ ».
    خدای متعال از طریق وحی عقل و اهل بیت عصمت و طهارت ( علیهم السلام ) راه صحیح را به بشر نشان داده است . قرآن کریم درباره ی این که معیار کارها باید خیر باشد و خیر را هم وحی تبیین می کند این چنین می فرماید :
    « وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ » ؛
    چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است و یا چیزی را دوست داشته باشید حال آنکه شر شما در آن است و خدا می داند و شما نمی دانید.
    باورهایم را دوست می دارم زیرا برایشان تلاش کرده ام اجازه نمی دهم کسی پایمال اش کند... زیرا من وجود خویش را باور دارم ....

2. 2 کاربر روبرو از شما royay.javani برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

Alfi_Sasan (12-23-2010), Byte01 (12-23-2010)

Bookmarks

Bookmarks

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید جوابی ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید فایل ضمیمه کنید.
  • شما نمیتوانید پست ها را ویرایش کنید.
  •