نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

تاپیک: تاثیر قرآن بر چشم و بینایی

کاربر فعال بخش علوم اجتماعی آواتار royay.javani
    محل سكونت
    ............. یک جایی همین نزدیکی ها تو پهنای آسمان خدا هر جا

میزان اعتبار
    10

پیش فرض تاثیر قرآن بر چشم و بینایی

در روایتی امام صادق(ع) ‌می‌فرماید: هر که قرآن را از روی آن بخواند، از دیدگان خود بهره‌مند شود."(اصول کافی‌، ثقة الاسلام کلینی‌، ج 2 ص 613، نشر دار الکتب الاسلامیه‌.) بهره‌مندی از چشم دو علت می‌تواند داشته باشد: 1. قوّت نور چشم و بهره‌مندی انسان از نور آن 2. بهره‌مندی در قیامت که در آن جهان چشم به نفع او شهادت می‌دهد، چنان چه از آیات و روایات استفاده می‌شود که اعضا و جوارح در قیامت به نفع یا به ضرر انسان شهادت می‌دهند. در روایت دیگری که مرحوم علاّمه مجلسی‌، نقل کرده آمده است‌: عبدالله بن مسعود می‌گوید: من ناراحتی چشم داشتم‌، به رسول خدا (ص) شکایت کردم‌، آن حضرت فرمود "مرتّب به قرآن نگاه کن‌، زیرا من خودم درد چشم داشتم‌، به جبرئیل شکایت کردم‌، او گفت‌: زیاد به قرآن نگاه کن‌."(بحار الانوار، علاّمه مجلسی‌، 92، ص 202، نشر مکتب الاسلامیه‌.) از این روایات استفاده می‌شود که با نگاه ظاهری به قرآن‌، درد چشم خوب می‌شود و یا چشم از ضعف بینایی سالم می‌ماند; البته در روایات‌، فایده‌های فراوانی برای نگاه به آیات قرآن بیان شده است که یکی از آن‌ها سبک شدن عذاب پدر و مادر است‌، گرچه آنها کافر باشند.(اصول کافی‌، پیشین‌.) وقتی که در روایت آمده است که نگاه به سبزی و آب جاری‌، چشم را جلا می‌دهد، برای نگاه به کلام خداوند تأثیر بیش‌تری می‌باشد. امام علی (ع) در این باره می‌فرماید: "از این کتاب بزرگ آسمانی‌، برای بیماری‌های خود شفا بخواهید و برای حل‌ّ مشکلات از آن یاری بطلبید، چرا که در این کتاب درمان بزرگ‌ترین دردها است‌; درد کفر و گمراهی و ضلالت‌."(نهج البلاغه‌، فیض الاسلام‌، خطبه 175، ص 558، نشر چاپ خانه آفتاب تهران‌.)" خداوند می‌فرماید: "وَ نُنَزِّل‌ُ مِن‌َ الْقُرْءَان‌ِ مَا هُوَ شِفَآءٌ وَ رَحْمَة‌ٌ لِّلْمُؤْمِنِین‌َ ;(اسرأ،82) و از قرآن آن چه شفا و رحمت است برای مؤمنان نازل می‌کنیم‌.
    باورهایم را دوست می دارم زیرا برایشان تلاش کرده ام اجازه نمی دهم کسی پایمال اش کند... زیرا من وجود خویش را باور دارم ....

2. 3 کاربر روبرو از شما royay.javani برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

gir_bazar (10-30-2010), H A D I (10-30-2010), simatic (10-31-2010)

سرباز صفر آواتار lastnight19
    محل سكونت
    ASP

میزان اعتبار
    0

اگر یک میلیارد مسلمان وجود داشته باشه که تمامشون هم قرآن بخوانند (که این تعداد قرآن خوانهاش یک سوم این تعداد هم نیست) براساس گفته امام صادق پس باید 5.5 میلیارد نفر دیگه روی کره زمین که قرآن نمی خونند یا کور باشند یا اینکه بینائیشون ضعیف باشه و عینک بزنند.

در صورتی که چنین نیست همه ما می دونیم که حداقل مردمی که در اروپا، آمریکای شمالی، ژاپن، چین و روسیه زندگی می کنند که این کشورها جمعیت نامسلمانهاشون بیشتر از نصف جمعیت کره زمین هست از سلامتی بهتر و بیشتری نسبت به مسلمانها برخوردار هستند و همینطور بینائی بهتری دارند.

پس بنظر من بهتره در نقل مطالب یک مقدار دقت بیشتری مبذول بفرمائید.

4. کاربر روبرو برای این پست مفید از lastnight19 تشکر کرده:

Dr.ALi-Satan (10-30-2010)

سرباز صفر آواتار gir_bazar
    محل سكونت
    QOM CITY

میزان اعتبار
    20

نقل قول نوشته اصلی بوسیله lastnight19 نمایش پست
    اگر یک میلیارد مسلمان وجود داشته باشه که تمامشون هم قرآن بخوانند (که این تعداد قرآن خوانهاش یک سوم این تعداد هم نیست) براساس گفته امام صادق پس باید 5.5 میلیارد نفر دیگه روی کره زمین که قرآن نمی خونند یا کور باشند یا اینکه بینائیشون ضعیف باشه و عینک بزنند.

در صورتی که چنین نیست همه ما می دونیم که حداقل مردمی که در اروپا، آمریکای شمالی، ژاپن، چین و روسیه زندگی می کنند که این کشورها جمعیت نامسلمانهاشون بیشتر از نصف جمعیت کره زمین هست از سلامتی بهتر و بیشتری نسبت به مسلمانها برخوردار هستند و همینطور بینائی بهتری دارند.

پس بنظر من بهتره در نقل مطالب یک مقدار دقت بیشتری مبذول بفرمائید.
    دوست عزیز..روایاتی که در بالا نقل شد کاملا صحیحه و نمونه اون پدر خودم که تا آخر عمر بیناییش ذره ای کم نشده بود...ضمنا مشکل این یک میلیارد مسلمون اینه که قرآن را کاملا کنار گذاشتن و سالی یه بار ، اون هم شب احیا سراغش میرن که اون یه بار هم نمیخونن ، فقط روی سر میگیرن ، یکیشون هم خود من!

6. کاربر روبرو برای این پست مفید از gir_bazar تشکر کرده:

royay.javani (10-30-2010)

سرباز صفر آواتار simatic
    محل سكونت
    شهر گنبدهای فیروزه ای

میزان اعتبار
    0

دوست عزیز

در مطلب فوق هیچ کجا نیامده بود که اگر کسی قرآن نخواند یا به آن نگاه نکند کور می شود یا بیناییش ضعیف می شود یا مریض می شود !

8. کاربر روبرو برای این پست مفید از simatic تشکر کرده:

royay.javani (10-31-2010)

سرباز صفر آواتار simatic
    محل سكونت
    شهر گنبدهای فیروزه ای

میزان اعتبار
    0

غوطه در اشک زدم کَاهلِ طریقت گویند

پاک شو اوّل و پس دیده بر آن پاک انداز

حافظ

10. کاربر روبرو برای این پست مفید از simatic تشکر کرده:

royay.javani (10-31-2010)