نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

تاپیک: Plc

گروهبان دوم آواتار alfex
    محل سكونت
    تبريز

میزان اعتبار
    14

پیش فرض Plc

سلام.

کسی از دوستان چیزی در مورد دستگاه هایی که با plc کار میکنند میدونه؟

میخوام یاد بگیرم. هیچی در این مورد نمیدونم. واسه همینم اسم تاپیک ناقصه چون اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.

خوشحال میشم کسی کمکی بکنه

ممنون از توجهتون

مدیر تیم بروز رسانی آواتار A L I R E Z A
    محل سكونت
    اسـتـکـهـلـم

میزان اعتبار
    0

اینجا یه توضیحات کاملی هست . امیدوارم کمکت کنه

كد - لینک:
    http://www.pardisblog.com/blog/varamin/18/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85_%D9%87%D8%A7%DB%8C__p_l_c

3. 2 کاربر روبرو از شما A L I R E Z A برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

alfex (09-11-2010), The Life (09-13-2010)

گروهبان دوم آواتار alfex
    محل سكونت
    تبريز

میزان اعتبار
    14

آقا دستت درد نکنه

اما منظور من Plc دستگاه های صنعتی هستش. یعنی دستگاه هایی که توی خط تولید به کار میره. امروز رفتم یه کارخونه خطشون رو کامل دیدم. یه چیزایی فهمیدم. اما خیلی چیزا نفهمیدم

یعنی سوالام 10 برابر شد

حالا سوالم کمی پیچیده تر شده. میخوام بدونم توی یک تابلو فرمان که خروجیش وارد یه ماشین(مثلا برش) میشه چه مدار هایی وجود داره. مثلا رله و inverter رو میدونم هستن و کارشون چی هست.

اما بقیه چیزاشم میخوام بدونم.

اگه تو این مورد راهنمایی باشه خیلی خوشحال میشم

مدیر تیم بروز رسانی آواتار A L I R E Z A
    محل سكونت
    اسـتـکـهـلـم

میزان اعتبار
    0

فکر کنم اگه یه مهندس برق , قدرت پیدا کنی بیشتر بهت کمک کنه اینجا کسی برق خونده ؟

گروهبان دوم آواتار alfex
    محل سكونت
    تبريز

میزان اعتبار
    14

میدونم گفتم شاید کسی گذرش این ورا افتاد

گروهبان دوم آواتار COLD VIRUS
    محل سكونت
    H D D

میزان اعتبار
    15

ميگن هيچ جا نيست كه بگي من plc رو كاملا واردم و بهت كار ندن !
    PLC مخفف Programmable Logic Controller يعني كنترل كننده قابل برنامه ريزي
    يه نوع كنترل كننده ايه كه ورودي اطلاعات رو به صورت باينري ميگيره و بعد پردازش ميكنه و عمليات مورد نظر رو يه صورت يه سري فرمان به گيرنده ها و اجرا كننده ها ارسال ميكنه
    plc يه سخت افزارهايي مثل كامپيوتر داره كه با ويژگي هاي خاص كنترل صنعتي هست مثلا : زبان برنامه نويسي اونها ساده هست و در مقابل نويز حفاظت شده هستند و خيلي راحت ميتوني هنگاه كار تغيير برنامه بدي و ....
    به طور كلي ما 4 نوع كنترل داريم كه يكيش سيستم رله اي هست كه خيلي قديميه و فك نكنم استفاده بشه چون وقتي تعداد رله بالا بره حجم و وزن مدار فرمان يه حالت بزرگي به خودش ميگيره و طبيعتا گرون تر هم ميشه
    واسه اينكه اين مشكل رو حل كنن مدار فرمان الكترونيكي ساخته شدش ولي با اين كار هم وقتي يه تغييري تو روند ماشين صورت ميگيرفت بايد كلي تغييرات تو سخت افزار سيستم كنترل داده ميشد
    نوع دومش سيستم هاي كنترل مبني بر مدارهاي منطقي هستند كه تو اين سيستم ها واسه ي پياده سازي عمليات منطقي از دروازه هاي منطقي و تراشه هاي كوچيك استفاده ميشه نوع سوم كنترل با كامپيوتر شخصيه و نوع چهارم هم كنترل مبني بر plc تو روش plc خيلي اسون ما ميتونيم روند ماشين رو تغيير بديم اينجا ما ميتونيم چند خط برنامه بنويسيم و بفرستيم به plc بعد هم ديگه كنترل رو در دست بگيريم ،‌ در غير اين صورت بايد ميشستيم سيم كشي ها و سخت افزار هاي سيستم رو تغيير ميداديم
    هنوز اين 1 واحد رو پاس نكردم ، اگه يه 2 هفته واسي برم دانشگاه يه چيزي واست پيدا ميكنم

8. 2 کاربر روبرو از شما COLD VIRUS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

alfex (09-13-2010), The Life (09-13-2010)

محل سكونت
    H D D

میزان اعتبار
    15

يه برنامه هم تو كامپيوتر دارم به اسم EasyVeep كه اونم واست ميزارم شايد به كارت بياد ، اگه اشتباه نكنم مربوط به اموزش plc بايد باشه
    واسه يادگيري plc بايد كنترل صنعتي رو بلد باشي چون به اون وابستس اينم لينكش :

كد - لینک:
    http://www.4shared.com/file/jUj55aXi/SetupEV2_18.html
    ببين سخت افزار هاي plc چند تايي هستند كه اين پايين مينويسم
    ps power supply - cpu -ماژول هاي خروجي و ورودي ، ماژول هاي تغيير شكل سيگنال ماژول هاي رابط و ماژل هاي پروسسوري يا communication processorهستش و بدنه و قفسه و اينا
    من اصلا اون سوال دومتو نديده بودم ! اينا رو دادشته باش تا من يكم ديگه فك كنم ببينم ميتونم جوابتو بدم !

10. 2 کاربر روبرو از شما COLD VIRUS برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

alfex (09-13-2010), The Life (09-13-2010)

گروهبان دوم آواتار alfex
    محل سكونت
    تبريز

میزان اعتبار
    14

سلام. آقا دستت درد نکنه خیلی مفید بود

اگه بازم تونستی بیشتر بگی که خیلی حال میدی

این ماژول هاي خروجي و ورودي چه جورین؟ چه شکلین؟

یه برد بود تو این تابلو ها که روش چند تا آی سی Opamp بود. حدس زدم تو مسیر خروجی باید باشن. یعنی بین plc و رله ها. تو این مورد چیزی میدونی؟

12. کاربر روبرو برای این پست مفید از alfex تشکر کرده:

COLD VIRUS (09-14-2010)

محل سكونت
    H D D

میزان اعتبار
    15

خوب اين Opamp كه ميگي يه تقويت كنده هستش كه دوتا ورودي داره يكي مثبت و اونيكي هم منفي
    خروجي هم برابر تفاضل اين دوتا ضرب در يك عدد بزگ " حدودا 10000 " خوب اينم بگم هميشه هم اين طوري نيست واسه اينكه خروجي اين Ic نمي تونه از تغذيه خود Ic بيشتر بشه براي همين هميشه كمتر از اون مقداره و معمولا براي اينكه به خوبي كار كنه بايد ولتاژ حداقلشون رو هم در نظر داشته باشيم
    حالا جالب اينجاست اشتباهي كه خيلي ها مرتكب ميشن اينه كه ولتاژ كافي به اين Ic ها نمي دن و بعدش ديگه Ic به صورت خطي كار نمي كنه بعد هي مي گن به درد نمي خوره - منم چيز زيادي نميدونم يه سري اطلاعات قبل از پاس درس دارم كه اونا رو دارم بهت ميگم
    واسه ماژولي كه گفتي من قبلا يه فايل دانلود كرده بودم در مورد عملكرد ماژول انالوگ كه اونو واست ميزارم ، تا عملكردشونو بهتر بفهمي
    كد - لینک:
    http://www.4shared.com/document/_ZMp591y/analog.html

14. کاربر روبرو برای این پست مفید از COLD VIRUS تشکر کرده:

alfex (09-18-2010)

محل سكونت
    H D D

میزان اعتبار
    15

ببين واسه ياد گيري plc هيچ مدركي نياز نيست و مهم نيست كه چه مدركي داري چون با هر مدركي يا هر سطحي ميتوني ياد بگيريش ولي يه سري اشنايي ها بايد با مدار هاي برقي ، گيت ها ديجيتالي و همونطور كه گفتم الكترونيك و كنترول صنعتي داشته باشي واسه شروع همون miniplc خوبه اينم بگم تا يادم نرفته ،‌خود plc ها به 5 دسته تقسيم ميشن plc كوچيك ، متوسط ، بزرگ ، باكاربرد محلي و كاربرد گسترده كه كارهاي خودشونو ميكنن ، تو plc كوچيك جاهايي استفاده ميشه كه بخوان كنترل كننده هاي قديمي رو بردارن و چون كوچيك هم هستند همون بقل باقي تجهيزات كنترل شونده نصب ميشه ، يه پردازنده توش داره كه برنمه نويسيش هم به صورت مقدماتيه و معمولا هم به صورت دستورات نماديه و از دياگرام نردباني استفاده ميشه احتمالا محدود به I/O هستند كه يه سرچ تو اينترنت مدل ميتسوبيشي f20 رو پيدا كردم
    كد - لینک:
    http://compare.ebay.com/future/280527751039?var=svip&sort=BestMatch
    يه زبان برنامه نويسي به اسم ladder كه بيشتر plc ها از همين استفاده ميكنن ، اگه اينو ياد بگيري ميتوني خيلي راحت با همه كار كني مثلا لوگو از زيمنس رو كاملا بلد باشي ، plc هاي ديگه اي هم هستند كه بزرگترند مثل خانواده S7 كه تو ايران هم خيلي كاربرد داره اونو بايد زبان STL يا SLT رو بلد باشي ولي احتمال 90 % همون STL بايد باشه ،‌واسه ياد گيري اين يكي بايد بيشتر تلاش كني اينم بگم حرفه ايهاش از زبان STL استفاده ميكنن ولي در كنارش از LA هم استفاده ميكنن يه زبان ديگه هم هست به اسم FBD كه بر اساس گيت منطقي پايه ريزي شده و تو خيلي از plc ها وجود داره
    خود plc هم ميدوني كجا كاربرد داره ديگه ؟ اگه نميدوني توي ارتباط تلفني - حفاظت از راه دور كنترل و نشاندهي از راه دور ، تلگراف و پست تصويري استفاده ميشه و ديگه همين

16. کاربر روبرو برای این پست مفید از COLD VIRUS تشکر کرده:

alfex (09-18-2010)

سرباز صفر آواتار fabien.martin
    محل سكونت
    Shiraz-Montreal

میزان اعتبار
    9

Thumbs up

نقل قول نوشته اصلی بوسیله alfex نمایش پست
    سلام.

کسی از دوستان چیزی در مورد دستگاه هایی که با plc کار میکنند میدونه؟

میخوام یاد بگیرم. هیچی در این مورد نمیدونم. واسه همینم اسم تاپیک ناقصه چون اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم.

خوشحال میشم کسی کمکی بکنه

ممنون از توجهتون
    دوست من plc برای یادگیریش باید در مورد مدارات فرمان برقی و تجهیزات ابزاردقیق و مدارات منطقی و مقداری شم برنامه نویسی را بدانی که بتوانی plc را یاد بگیری من هر چی خواستم فایلهای pdf که در این زمینه دارم در سایت آپلود کنم نشد و نمیدونم چگونه میتونم فایلهای pdf را آپلود کنم؟؟؟؟

Bookmarks

Bookmarks

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید جوابی ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید فایل ضمیمه کنید.
  • شما نمیتوانید پست ها را ویرایش کنید.
  •