با سلام خدمت تمام سروران عزیز.
آقا ، کس میدونه این دو مدل لپ تاپ سونی cw2cgg/b و z11jgx/x تو بازار هستش یانه؟ اگه هست چند قیمته؟ در ضمن از اینا بهتر، چی پیشنهاد می کنید؟ (حداکثر قیمت حدود 2000000 تومان)
با تشکر فراوان
با سلام خدمت تمام سروران عزیز.
آقا ، کس میدونه این دو مدل لپ تاپ سونی cw2cgg/b و z11jgx/x تو بازار هستش یانه؟ اگه هست چند قیمته؟ در ضمن از اینا بهتر، چی پیشنهاد می کنید؟ (حداکثر قیمت حدود 2000000 تومان)
با تشکر فراوان
کاربردت چیه دوست من ؟
از لپ تاپت چه انتظاری داری ؟
سایز مانیتورش مهمه ؟
وزن ؟
Dell Studio 1557-A
يك نگاه به اين بنداز
اگر sony مي خاي اين از مدل شما با لا تر ه
SONY VAIO F Series VPC F11 GGX قيمت 1650,000 Toman
SONY VAIO F Series VPC F11 GGX
CPU: INTEL Core i7 820QM / 3.0 GHz / CACHE: 8.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives / USA
راستش من می خوام از برخی نرم افزارهای سنگین مثل matlab و photoshop و چند نرم فزار دیگه که استفاده کنم در نتیجه نیاز دارم که سرعت پاسخگویش بالا باشه.
ساز و وزنشم زیاد برام مهم نیست.
با اين cpu INTEL Core i7 820QM / 3.0 GHz / CACHE: 8.0 MB و رم 4GB DDR3 هيچ مگشلي وجود ندارد
seyedi (06-12-2010)
موافق هستم ، چون در لپتابهای دل شما میتونید با هزینه کمتر به قطعات بالاتری برسید،جدای اون سونی هم به خاطر گارانتی 3 سالش فقط میتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه ، و من به شخصه از کیفیت مونیتور های سونی راضی نیستم(در مقایسه با دل)
این مدل تمام نیازهای شما در رابطه با پردازش نرم افزارهای سنگین رو برآورده میکنه (جزئ قویترین سی پی یو های موجود)
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت عدم استفاده از گرافیک های قویتر من جمله GeForce GT330M هست
seyedi (06-12-2010)
از همه دوستان به خاطر راهنمایی های مفید، متشکرم.
Bookmarks