سلام
من چند تا کامپیوتر را شبکه کردم و میخام ببینم آیا میشه از طریق وارد کردن آی پی هر کامپیوتر به درایوهای اونا دسترسی پیدا کرد؟؟؟
سپاس
سلام
من چند تا کامپیوتر را شبکه کردم و میخام ببینم آیا میشه از طریق وارد کردن آی پی هر کامپیوتر به درایوهای اونا دسترسی پیدا کرد؟؟؟
سپاس
mostafa627 (01-15-2010)
با سلام . بله میشه فقط باید ببینی درایو های به اشتراک گذاشته شدند یا نه؟برای این که درایو ها رو از حالت مخفی و البته Share خارج کنید می توانید با راست کلیک برروی My Computer و انتخاب گزینه Manage شوید. در قسمت Computer Managment که سمت چپ دیده می شود برروی Shared Folder کلیک کرده و دوباره از زیرشاخه ها گزینه Shares را انتخاب کنید تا درایو های به اشتراک گذاشته شده رو مشاهده کنید. حال با راست کلیک برروی درایو مورد نظر و انتخاب Stop Share می توانید آن ها را از حالت Share خارج کنید.
مثلا تو Run میزنید ( آدرس درایو مورد نظر ) \192.168.1.1\\
اما بد نیست بدونید به صورت پیش فرض و البته مخفی تمامی درایو های یه سیستم تو شبکه Share شده است. خیلی ساده است باید به شکل بالا IP و نام درایو رو تایپ کرده و آخرش یه علامت $ هم تایپ کنید که میشه.
$( آدرس درایو مورد نظر ) \192.168.1.1\\
نکته پایانی هم به جای IP می تونید نام کامپیوتر مقصد رو بدین !
شرمنده که پرحرفی کردم![]()
به امید روزی که در تقویم بنویسند
:: تعطیل ::
سالروز ظهور منجی عالم بشریت
ممنون دوست عزيز از بابت اين مطلب جالبي كه قرار دادين
ولين من اينكار رو انجام دادم ولي Stop Share نداره فقط feresh و help ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
با تشكر و سپاس
خوب این که من گفتم چون خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم مجبور شدم نگاه کنم و متاسفانه ویندوز XP هم ندارم . تو ویندوز 7 Stop Share بود اما تو ویندوز XP شاید Delet یا گزینه مشابهی باشه. دقیقا یادم نیست.
من برنامه Radmin رو برای کار پیشنهاد میکنم
كد - لینک:http://www.radmin.com/
خوب به خاطر این که اون سیستمی که مقصد است باید یوزر Admin باشه. شما مثلا باید یوزر Administrator و پسورد اصلی رو بدین تا وارد سیستم بتونید بشید.
Bookmarks