نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

تاپیک: مشكل در نشون ندادن رنگ هاي واقعي در فتوشاپ

سرباز صفر آواتار Sylvester

میزان اعتبار
    0

پیش فرض مشكل در نشون ندادن رنگ هاي واقعي در فتوشاپ

دوستان من يه مشكلي دارم با ورژن cs3 فتوشاپ ، مشكل اينه كه رنگ سفيد زمينه توي مانيتور سفيده ولي موقع چاپ خيلي تيره تر چاپ ميشه در ضمن موقع اجراي فتوشاپ هم هميشه ارور تنظيم نبودن رنگهاي مانيتور براي فتوشاپ رو ميده ولي درايور مانيتور من نصب هست و اخرين ورژن درايور گرافيكم رو نصب كردم اين مشكل رو با مانيتور crt نداشتم مانيتور من lcd هست . ممنون ميشم كمك كنيد

گروهبان دوم آواتار alfex
    محل سكونت
    تبريز

میزان اعتبار
    14

بهترين روش براي تنظيم رنگ واسه چاپ اينه كه شما اطلس رنگ* اون چاپخونه اي رو كه باهاش كار ميكني رو داشته باشي و رنگها رو از روي اون ست كني تو فتوشاپ. كاريم به رنگي كه تو مانيتور ميبيني نداشته باشي. چون سيستم رنگ مانيتور با دستگاه چاپ كاملا متفاوته.
    البته قبل شروع كردن كار در فتوشاپ بايد mode رنگ رو از منو image از RGB به CMYK تغيير بدي

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *اطلس رنگ ، اطلاعاتیه که در مورد نحوه چاپ رنگها تهیه میشه . چون ترتیب چاپ رنگها متفاوت هست و روی هم تاثیر می گذارند ، شما ممکنه یک رنگ رو از دو طریق چاپ کنید...یکی بهتر در بیاد و یکی کدر و تار . این اطلس کمک می کنه که رنگها رو برای چاپ بهتر انتخاب کنید .
    به زبان ساده تر يه صفحه راهنماست كه كد هر رنگ رو كناره رنگا نوشته.

3. 5 کاربر روبرو از شما alfex برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

A L I R E Z A (02-08-2011), OghianoosAram (01-17-2009), sae31id (01-16-2009), termo (01-16-2009), vr2007 (01-16-2009)

سرباز صفر آواتار Sylvester

میزان اعتبار
    0

دوست عزيز مشكل اين نيست مشكل اينه كه من مثلا يه صفحه خالي باز م يكنم رنگ زمينه رو سفيت انتخاب مي كنم ولي صفحهاي كه باز ميشه رنگش كرميه!

5. کاربر روبرو برای این پست مفید از Sylvester تشکر کرده:

A L I R E Z A (02-08-2011)

کاربر فعال بخش گرافیک آواتار vr2007
    محل سكونت
    تبریز

میزان اعتبار
    20

نقل قول نوشته اصلی بوسیله Sylvester نمایش پست
    دوستان من يه مشكلي دارم با ورژن cs3 فتوشاپ ، مشكل اينه كه رنگ سفيد زمينه توي مانيتور سفيده ولي موقع چاپ خيلي تيره تر چاپ ميشه در ضمن موقع اجراي فتوشاپ هم هميشه ارور تنظيم نبودن رنگهاي مانيتور براي فتوشاپ رو ميده ولي درايور مانيتور من نصب هست و اخرين ورژن درايور گرافيكم رو نصب كردم اين مشكل رو با مانيتور crt نداشتم مانيتور من lcd هست . ممنون ميشم كمك كنيد
    شما یه بار یه عکس سفید با فتوشاپ ایجاد کنید و سپس با فرمت jpg اونو ذخیره کنید و با برنامه ای که عکسها رو مشاهده میکنید باز کنید. آیا رنگ اون همونطوریه که تو فتوشاپ دیده میشه یا رنگیه که چاپ میشه؟

نقل قول نوشته اصلی بوسیله Sylvester نمایش پست
    دوست عزيز مشكل اين نيست مشكل اينه كه من مثلا يه صفحه خالي باز م يكنم رنگ زمينه رو سفيت انتخاب مي كنم ولي صفحهاي كه باز ميشه رنگش كرميه!
    شما بالا گفتین رنگ سفید زمینه توی مانیتور سفیده ولی بعد گفتین وقتی سفید رو انتخاب میکنین صفحه ای که باز میشه کرمیه. حالا کدوم یکیه؟
    ویرایش توسط vr2007 : 01-16-2009 در ساعت 12:32 PM

7. 2 کاربر روبرو از شما vr2007 برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

A L I R E Z A (02-08-2011), OghianoosAram (01-17-2009)

کاربر فعال بخش گرافیک آواتار vr2007
    محل سكونت
    تبریز

میزان اعتبار
    20

این شاید کمکتون کنه:

كد - لینک:
    http://www.tebyan.net/Science_Technology/ComputerMagazine/EducationalTopics/LearningPhotoshop/Photoshop/2008/2/1/61178.html

9. 2 کاربر روبرو از شما vr2007 برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

A L I R E Z A (02-08-2011), arashm1362 (01-23-2009)

سرباز صفر آواتار ata_kian

میزان اعتبار
    0

تمام دوستان به اين نكته توجه نكردند كه نرم افزار كوچك
    adobe gamma در رايانه تنظيم نمي باشد تعريف گاما همان ميزان سفيدي رنگ و خاكستري در مانيتور هاي lcd مي باشد
    البته نرم افزار اصلي گاما در نرم افزار كارت گرافيك مي باشد شما اول بايد گاما را تنظيم سپس به كار بپردازيد

11. کاربر روبرو برای این پست مفید از ata_kian تشکر کرده:

A L I R E Z A (02-08-2011)

Bookmarks

Bookmarks

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید جوابی ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید فایل ضمیمه کنید.
  • شما نمیتوانید پست ها را ویرایش کنید.
  •