صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 15 از 23

تاپیک: چگونه از پایین آمدن سرعت سیستم توسط آنتی ویروسها جلوگیری کنیم؟

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

پیش فرض آنتی ویروس آری یا نه؟ چگونه از پایین آمدن سرعت سیستم توسط آنتی ویروسها جلوگیری کنیم؟

یکی از گله هایی که اکثر کاربران کامپیوتر و اینترنت دارند این است که آنتی ویروسها سرعت سیستم را بطور چشمگیری پایین می آورند.
    در این تاپیک قصد داریم به چگونگی ممانعت از کاهش سرعت سیستم توسط آنتی ویروس ها بپردازیم.
    لذا از دوستانی که بصورت حرفه ای از آنتی ویروسهای مختلف استفاده می کنند تقاضا می شود تا دانسته ها و تجربیات و نظرات تخصصی خود را برای استفادۀ عموم به اشتراک گذارند.

بنده برای شروع در مورد Kaspersky توضیح می دهم. در صورت وجود هر گونه نقص و ایرادی در مطلب آمادۀ خواندن نظرات شما هستم.
    با تشکر!
    ویرایش توسط Gem-i : 04-09-2008 در ساعت 01:07 AM

2. 4 کاربر روبرو از شما Gem-i برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

AliReza_1375 (04-08-2008), Hamed (04-08-2008), rezatalaz (04-09-2008), zendooni (04-08-2008)

سرباز يکم آواتار AliReza_1375
    محل سكونت
    تهران

میزان اعتبار
    20

Thumbs up منتظریم

نقل قول نوشته اصلی بوسیله Gem-i نمایش پست
    یکی از گله هایی که اکثر کاربران کامپیوتر و اینترنت دارند این است که آنتی ویروسها سرعت سیستم را بطور چشمگیری پایین می آورند.
    در این تاپیک از دوستانی که بصورت حرفه ای از آنتی ویروسهای مختلف استفاده می کنند تقاضا می شود تا دانسته ها و تجربیات و نظرات تخصصی خود را برای استفادۀ عموم به اشتراک گذارند.
    بنده برای شروع در مورد Kaspersky توضیح خواهم داد.
    با تشکر!
    آقا شروع کن، منتظریم...

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

KasperSky
    می دانیم که تمامی آنتی ویروسها بگونه ای طراحی شده اند تا همانند بسیاری از سایر نرم افزارها خود را در Startup ویندوز قرار دهند. بنابراین در هر بار بالا آمدن ویندوز آنها نیز اجرا می شوند؛ با این تفاوت که برخلاف سایر نرم افزارها که پس از اجرا شدن خودکار، بصورت مسکون در حافظۀ سیستم (RAM) باقی می مانند؛
    آنتی ویروسها علاوه بر بارگذاری شدن در حافظه (اجرا) شروع به فعالیت نموده و به طبع آن هارد درایو، CPU و پورتهای مختلف نیز به فعالیت مرتبط با آنتی ویروس می پردازند. پرواضح است که در چنین شرایطی بسیاری از فایلهای اصلی و فرعی نیز در این فرآیند درگیرند و در نهایت این امر به پایین آمدن سرعت کلی سیستم عامل می انجامد.

توضیحاتی که داده میشود برای مواقعی مناسب است که سیستم به اینترنت یا شبکه وصل نیست و شما نیز از دیسکهای ناشناخته استفاده نمی کنید، به عبارت دیگر زمانی که شما تنها با پایگاه داده های موجود بر روی سیستمتان سر و کار دارید.

اگر از Kaspersky Internet Security استفاده می کنید:

>>> اولین گزینه این است که پس از بالا آمدن ویندوز بر روی آیکان آن در نوار ابزار راست کلیک کرده و گزینۀ Pause Protection را انتخاب کنید تا مراقبت سیستم به حالت تعلیق درآید؛ در منوی ظاهر شده با انتخاب مدخل اول می توانید مدت زمان مطلوبتان را برای فعال سازی دوباره انتخاب کنید.
    با انتخاب مدخل دوم، تعلیق تا اجرای دوبارۀ برنامه و یا کلیک بر روی گزینۀ Resume Protection در نوار ابزار ادامه خواهد یافت.
    مدخل سوم که مطلوب بسیاری از کاربران است فعال سازی دوباره را به عهدۀ خودتان می گذارد.

>>> گزینۀ دوم: حذف آنتی ویروس از Startup که از اجرای خودکار آن بهنگام بالا آمدن ویندوز جلوگیری می کند. (این کار به هیچ وجه خطرناک نیست، مگر آنکه شما با شروع ویندوز بصورت خودکار به اینترنت نیز متصل باشید)
    1. در قسمت Settings آنتی ویروس، Service را انتخاب کرده و تیک مربوط به Autoload را حذف کنید.

2. بروید به Start--> Run--> تایپ کنید: msconfig و بر روی OK کلیک کنید. در منوی ظاهر شده Startup را انتخاب کرده و علامت تیک avp را که مربوط به Kaspersky است بردارید. سپس در قسمت Services تیک مقابل Kaspersky Internet Security را نیز بردارید. (تذکر مهم: 1. برای ورود به msconfig باید با کاربری عضو گروه Administrators وارد ویندوز شده باشید. 2. برای اعمال تغییرات در این قسمت می بایست Self defense آنتی ویروس غیر فعال باشد. برای غیر فعال ساختن این ویژگی، در قسمت Settings آنتی ویروس، Service را انتخاب کرده و تیک مقابل Self Defense را بردارید.)

***** و اما جلوگیری از عدم فعالیت آنتی ویروس برای اسکن کردن فایلهای اجرایی لازم برای بالا آمدن ویندوز:
    Kaspersky بر اساس تنضیمات پیش فرض خود، بهنگام اجرا (چه با ویندوز و چه به انتخاب کاربر) به اسکن کردن فایلهای حیاتی برای اجرای ویندوز میپردازد؛ این امر سرعت سیستم را در همان بدو اجرا بطور قابل ملاحضه ای پایین می آورد. برای غیر فعال کردن این ویژگی در قسمت Settings بر روی عنوان Startup Objects کلیک کرده و تیک مقابل At Application Startup را در بخش Run Mode بردارید. شما میتوانید اسکن این فایلها را بصورت اختیاری در بخش Scan انجام دهید.

** اگر علی رغم اعمال موارد بالا هنوز هم نرم افزار با بالا آمدن ویندوز اجرا می شود در همین تاپیک ذکر کنید تا روش کاملتری را نیز درج کنم.

*** در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد تنظیمات در قسمت Settings می توانید در همین تاپیک سوال کرده و به تبادل اطلاعات بپردازید.

**** در مورد آنتی ویروسهای دیگر و همین آنتی ویروس از دانسته هایتان ما را نیز بهرهمند سازید.
    با تشکر.

............................به امید آینده ی بهتر برای تک دانلود و تک دانلودی ها!
    ویرایش توسط Gem-i : 04-09-2008 در ساعت 11:38 AM

5. 2 کاربر روبرو از شما Gem-i برای این مطلب مفید تشکر کرده اند:

Hamed (04-08-2008), zendooni (04-08-2008)

سرباز يکم آواتار aljazeera

میزان اعتبار
    19

اگر از nod32 استفاده کنید، بهتره، چون:
    1- ایمن ترین ضد ویروسه
    2- کند شدن سیستم اصلاً به چشم نمی یاد.

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

البته Kaspersky نیز سرعت کامپیوتر را چندان پایین نمی آورد، اما به هر حال تمامی آنتی ویروسها در افت سرعت موثر هستند.

به جرات می توانم بگویم Norton Antivirus یا Norton Internet Security در این امر دست تمامی رقبا را از پشت بسته، و سرعت سیستم را بگونه ای غیرمنطقی کاهش می دهد.
    کیفیت کار Kasper از دید بنده کمترین نقص را دارا می باشد.

تیم بروزرسانی TD آواتار Rasoul
    محل سكونت
    Forum TAK DownloaD

میزان اعتبار
    23

به نظر من پائين اومدن سرعت سيستم رو نميشه گفت فقط به آنتي ويروس ربط داره . هر چه Start Up سيستم شما شلوغ تر باشه به تناسب اون سرعت سيستم هم پائين مياد .

9. کاربر روبرو برای این پست مفید از Rasoul تشکر کرده:

Gem-i (04-08-2008)

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

قطعاً شما DPS.NET عزیز درست می گویید،
    ناگفته نماند در این تاپیک هدف فقط بررسی کاهش سرعت توسط آنتی ویروسهاست.
    برای Startup نیز پیشنهاد می کنم یک تاپیک ایجاد کنیم.
    می توانید شروع کننده باشید.

مدیر سابق آواتار OMiD
    محل سكونت
    ṖṦ

میزان اعتبار
    21

به نظر من این MacAfee اصلا سرعت اینترنت رو پایین نمیاره !
    واقعا آنتی ویروسه محشری هست و دردسر های عجیب قریبه Kaspersky رو نداره ...

OMVocational
    قبل از هر چیز قوانین را مطالعه کنید.

سرباز يکم آواتار AliReza_1375
    محل سكونت
    تهران

میزان اعتبار
    20

پیش فرض McAfee

نقل قول نوشته اصلی بوسیله OMiD نمایش پست
    به نظر من این MacAfee اصلا سرعت اینترنت رو پایین نمیاره !
    واقعا آنتی ویروسه محشری هست و دردسر های عجیب قریبه Kaspersky رو نداره ...
    من از استفاده کنندگان پر و پا قرص McAfee بودم ولی از وقتی که ایران رو تحریم کردن در آپدیت اون مشکل دارم و مجبور شدم از آنتی ویروس های دیگه استفاده کنم.
    اگه میدونید که فایلهای آپدیت اونو بطور مرتب از کجا میشه گیر آورد به ما هم بگید تا فیض ببریم.

مدیر سابق آواتار OMiD
    محل سكونت
    ṖṦ

میزان اعتبار
    21

علیرضا جان من با *** مرتب اونو آپدیت میکنم !
    شما هم با یک فی شکن مناسب می تونید این کار رو انجام بدید !

OMVocational
    قبل از هر چیز قوانین را مطالعه کنید.

14. کاربر روبرو برای این پست مفید از OMiD تشکر کرده:

AliReza_1375 (04-08-2008)

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

من قبل از کاسپر اسکای از مک ای فی استفاده می کردم، کاسپر رو روی شبکۀ یه شرکت نصب کردیم و بعد اینکه کارشو دیدم خودم هم اونو نصب کردم.
    الان حدود 3 ساله که ازش استفاده می کنم و راستشو بخاید تا بحال هیچ مشکلی ازش ندیدم. تنها مشکلش اینه که اگه ولش کنین به امان تنظینات اولیه اونوقت به هر حرکتی که بکنین گیر میده. البته با یه تنظیم عالی می تونین رامش کنین.

سرباز صفر آواتار saeidgi

میزان اعتبار
    19

به نظر من دو تا آنتی ویروس هستن که در عین امنیت و کارا بودن سرعت کامپیوتر رو خیلی کم پایین می آورند که عبارت هستن از Kasperskyو BitDefender که واقعا عالی هستن من خودم تا 2 ماه پیش از Kaspersky استفاده می کردم ولی وقتی ویندوز رو تعویض کردم BitDefender رو نسب کردم من از اول با BitDefnder بودم تا نسخه 8 ان که از ان به بعد نشود کرکش کنم زدم تو خط Kaspersky که واقعا خودش محشر هست الان هم که BitDefender روی سیستمم نصب هست اصلا احساسش نمی کنم

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

بسیار مهم!
    حرفه ای های عزیز!
    لطفاً از اطلاعاتتان در این زمینه دیگران را بی بهره نگذارید، همچنان منتظر ارسالهای شما هستیم.
    در ضمن خواهشمندیم از پرداختن به اینکه کدام آنتی ویروس بهتر است و کدام بدتر جداً بپرهیزید، چرا که
    الف: هدف این تاپیک همانگونه که در بالا نیز ذکر شده است پرداختن به تنظیمات آنتی ویروسها می باشد بلکه کاربران بتوانند بگونه ای بهینه تر از آنها استفاده کنند.
    ب: تا کنون دو تاپیک برای نظرسنجی در مورد بهترین آنتی ویروس داشته ایم.

سرباز صفر آواتار saeidgi

میزان اعتبار
    19

بهترین روش که بشود حد اکثر استفاده از یک آنتی ویروس رو برد بدون اینکه امکانات آن را غیرفعال کنید یک راه هست آن هم سیستم درست و حسابی داشته باشید کلا باید بالای 1گیگ رم داشته باشید در غیر این صورت حتمی امنیت شما کامل نخواهد بود با دیزیبیل کردن بخشهای آنتی ویروس قدرتش رو می گیرید همان بهتر که اصلان نصب نکنید

سرباز يکم آواتار Gem-i
    محل سكونت
    تراوشات ذهن

میزان اعتبار
    16

با غیر فعال کردن حالت اجرای خودکار با ویندوز، هیچ انتی ویروسی از کارآیی نمی افته،

می تونید در زمان لازم بصورت دستی اجراش کنید،

من الان 4 گیگ رم دارم، اما چون همیشه تو اینترنت نیستم و سی دی های مختلف نمی ذارم تو درایو، از سیستمم مطمئن هستم، و نیازی به انتی ویروس همیشه فعال و مزاحم نیست.

ویروس و کرم و تروجن و ... هم از آسمون نمیاد.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

Bookmarks

Bookmarks

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید جوابی ارسال کنید.
  • شما نمیتوانید فایل ضمیمه کنید.
  • شما نمیتوانید پست ها را ویرایش کنید.
  •