PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه تغيير Ip در Adsl

star3151
02-23-2007, 04:38 AM
با سلام خدمت همه دوستان
اين تاپيك رو براي بحث درباره نحوه تغيير آي پي در اينترنت هايي كه با Adsl كانكت هستن زدم
دوستان اگه كه مطلب يا برنامه هايي در اين زمينه دارن در اين تاپيك قرار بدن تا همه استفاده كنند. ممنون

Shahin
02-23-2007, 05:06 AM
ميتوني يه اكانت *** بگيري .

star3151
02-23-2007, 06:58 AM
ميتوني يه اكانت *** بگيري .

اكانت *** رو كه ميدونم ولي ميخام كه غير از *** چيز ديگه اي هست يا نه !:D

t.A.T.u
02-24-2007, 02:56 AM
سلام آقا جریان وی پی ان چی هست من از 2 دنیا عقبم اگر توضیح بدید ممنون میشم بعدش هزینه اکنت چه قدری هست به چه دردی میخوره

peeshgooyy
02-24-2007, 07:48 AM
سلام.
اگر در مورد راپیدشیر می خوای این رو ببین:

http://www.liewcf.com/blog/archives/2006/07/all-in-one-rapidshare-leecher-pack-v3/

satan
02-24-2007, 09:33 AM
سلام.
اگر در مورد راپیدشیر می خوای این رو ببین:

http://www.liewcf.com/blog/archives/2006/07/all-in-one-rapidshare-leecher-pack-v3/
اين لينك واسه دانلود يه لينك megashare داره كه فايل از اونجا پاك شده اگه لينك ديگه اي هست بگيد

star3151
02-24-2007, 09:50 AM
سلام آقا جریان وی پی ان چی هست من از 2 دنیا عقبم اگر توضیح بدید ممنون میشم بعدش هزینه اکنت چه قدری هست به چه دردی میخوره

*** چیست ؟

این سرویس این امکان را به شما میدهد تا بتوانيد از طریق یک سرور خارجی در آمریکا به شبکه سراسری اینترنت متصل شوید. این اتصال از هرنقطه دنیا، موقعیت مکانی شما را به کشور آمریکا تغییر میدهد و شما در شبکه اینترنت، یک کاربر امریکایی شناخته می شوید. شما پس از اتصال به این سرویس، در زمان باز کردن وب سایت، درخواست شما به سرور ارسال شده و از این سرور دریافت می شود و به دلیل اینکه سرور در آمریکا قرار دارد، بدون دخالت فیلترینگ میتوانید از سایت های فیلتر شده استفاده نمایید و بدون هیچ هراسی از مزاحمت های اینترنتی به راحتی در دنیای اینترنت قدم بزنید و بدون هیچ نگرانی با سرعت بالا به گشت و گذار بپردازید.

بطور مثال: شما زمانی که از کشور ایران از طریق ADSL یا Dial-Up به اینترنت متصل می شوید با وارد شدن به سایت www.ipaddress.ir یا www.ip2location.com میتوانید موقعیت اتصال خود در اینترنت و IP که شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت به شما اختصاص داده است، را چک نمایید.
شما قبل از استفاده از *** زمانی که وارد سایت www.ipaddress.ir شوید به شما می گوید از ایران به اینترنت متصل شده اید و پس از استفاده از *** وارد سایت فوق شوید مشاهده می کنید که اتصال شما را از آمریکا خواهد شناخت.

دیگر مزایای این سرویس عبارتند از :

تبادل مالی و سازگار با تمام سایتهای تجارت الکترونیک مانند » E-Gold , Paypal , ...

سازگار با تمامی سایتهای ارتباط جمعی مانند » Orkut ,Gazzag

بدون محدودیت در سرعت ، زمان و پهنای باند ...

تغییر هویت شما از ایرانی به آمریکایی IP Daynamic

امنیت بالا برای انجام معاملات آنلاین

کد کردن اطلاعات ورودی و خروجی تبادل شده در اینترنت

جلوگیری از شنود و پیگیری اطلاعات محرمانه شما

بروز رسانی ویندوز ، آنتی ویروس مانند » MacAfee , ...

دسترسی به سایتهای اینترنتی بدون محدودیت

سازگار با تمام ارتباطات و اتصالات اینترنتی

مبارزه با تحریماتی که برای کاربران ایرانی در اینترنت اعمال شده ...

در مورد تهيه اكانت *** هم ميتونيد با من تماس بگيريد

GPUX
02-24-2007, 07:54 PM
*** به معني يك شبكه ي خصوصي مجازي مي باشد. به طور مثال خود من به وسيله ي يك *** از طريق يك شبكه ي Ethernet به يك سرور متصل مي شوم كه مرا به اينترنت متصل مي كنه.

*** = Virtual Private Network

t.A.T.u
02-28-2007, 04:16 AM
ممنون عزیزم کامل و جامع بود متوجه شدم جریان چیه دست درد نکنه متشکر

satan
02-28-2007, 11:43 AM
يه راه ساده ولي علمي نيست هر بار كه مودم رو خاموش روشن ميكني از Dhcp يه Ip جديد ميگيره

coolzero
05-05-2007, 03:54 PM
يه راه ساده ولي علمي نيست هر بار كه مودم رو خاموش روشن ميكني از Dhcp يه Ip جديد ميگيره

درسته که DHCP هر دفعه یک IP جدید میده ولی IP که شما از Server میگیرید در ADSL معمولا Static هست و مختص به کاوپیوتر شماست
شما میتونی از Hide IP استفاده کنی یا از شرکتی که ازش ADSL گرفتی درخواست کنی برات عوض کنه

Amirf
05-10-2007, 06:53 PM
آقا این *** چه طوری بگیرم؟!

Alireza
05-10-2007, 07:05 PM
آقا این *** چه طوری بگیرم؟!

در بخش بازارچه چند نفری میفروشن !

http://forum.takdownload.com/forumdisplay.php?f=42