مشاهده نسخه کامل : سیستم پیشنهادی
با سلام به همه اهل فن . من قصد خرید یک سیستم پی سی شخصی برای امور اینترنت ، بازی بچه ها و اداری را دارم . لطفا از نظر سخت افزاری و هماهنگی آن راهنمایی بفرمائید . ممنون میشوم .
Hamed
07-02-2007, 02:25 PM
منتقل شد به بخش "کامپیوتر و موضوعات مرتبط با آن"
لطفا در زدن تاپیک دقت بفرمایید.
amin4mojdeh
07-02-2007, 11:02 PM
555 Hard drive GB
3 Ram GB
Card Graphic 512
"24 HD Monitor
HD sound drive
DVD Rom / DVD W - + / 32X
12 USB prot
3 Fan x
Pentium E
Intel R --- 6320 2.0 GHz
Windows Vista Ultimate Orginal
just $1600
peeshgooyy
07-03-2007, 12:22 AM
این مباحثی که شما مطرح کردید کامل از هم جدا هست.
متاسفانه تو ایران وقتی می خواید سیستم بخرید همه از شما میزان بودجه رو سوال می کنن. اما حرفه ای تر ها صد البته به نیاز کاری شما دقت می کنن.
بحث بازی های جدید رو اگر بخواید مطرح کنید سیستم شما باید به روزترین سیستم ها باشه.
و خیلی فرق می کنه اگر تنها امور کاری باشه یا اینترنت!
بفرمایید کدوم براتون مهمه.
من این سیستم را برای منزل و کارهای جستجوی اینترنتی ، آفیس برای خودم و بازی سنگین پسرام ( مثل بازی فوتبال شش سی دی ، اکشن و مشابه آن ) را در نظر دارم . سقف مالی من تا یک میلیون تومان است .
Hormoz
07-03-2007, 12:34 AM
فک کنم برای اجرای بازی اگه بتونید بازی dirt رو اجرا کنید سیستم توپی داشته باشید (recommended system اش رو ببین همون رو ببند)
peeshgooyy
07-03-2007, 04:59 AM
آقای MDGH
اگر آواتار، عکس خودتون باشه و با این حساب که پسرهاتون می تونن بازی های سنگین بکنن پس از شما سن و سالی باید گذشته باشه.
و اگر با آفیس به صورت حرفه ای کار بکنید یعنی از کامپیوتر از ما بیشتر سر رشته دارید.
اما من براتون دو تا سیستم پیشنهاد می کنم. خودتون می تونید انتخاب بکنید.
اول یه سیستم خوف.
با پیشنهاد زیبای هرمز جان، Recommended System بازی Dirt هست.
Intel® Pentium® IV processor, 3 GHz or higher
Microsoft® Windows® XP Professional or Home Edition (SP2), Windows XP Tablet PC Edition (SP2), or Windows 2000 (SP4)
2 GB RAM
5 GB free disk space for installation
1280x1024 with true color, OpenGL®-capable workstation class graphics card or DirectX® 9 support
Mouse, trackball, or compatible pointing device
Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1 or later)
DVD drive
شما با بودجه خودتون قطعا با این بازی راحت خواهید بود. تضمین می کنم که تا سال آینده تمام بازی های جدید رو هم بچه ها بتونن بی دردسر بازی کنن.
اما سال بعد رو نه!!!!!!!!!!! و سال بعدش رو اصلا!!!!!!!!
پیشنهاد دوم.
شما یک سیستم معمولی بگیرید. الان با 400 تا 500 می تونید به راحتی جمع کنید. با باقی پول xbox360 یا ps2 یا ps3 بگیرید.
با این شکل:
1. صرفه جویی
2. کار و بازی رو از هم جدا می کنید.
3. بازی های دونفره و چند نفره با کامپیوتر بسیار سخت می شن. اما با این ها بسیار راحت و لذت بخش خواهند بود. (می تونید وجود مهمان رو هم کنار بچه ها تصور کنید؟)
4. در سال های آینده نگران ارتقای سیستم نیستید. چون تنها تعداد سی دی های xbox360 یا ps2 یا ps3 بیشتر می شن. و الا سیستم دست نخورده باقی می مونه.
5. با خرابی یکی از این دو به دیگری آسیب نمی رسه. یعنی بچه ها به بازی شون می رسن، اگر شما مشکل ویندوز داشته باشید. و اگر بچه ها پدر بازی رو در بیارن، شما نگران فایل های ارشمند خودتون رو سیستم نیستید.
انتخاب با خود شماست.
هر موردی رو خواستید انتخاب کنید تا بچه ها ریز قطعات رو براتون آماده کنن!