PDA

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد برای گروه کاری

Jozef
02-22-2007, 08:53 AM
دوستان عزیز از جایی که همه ما علاقه داریم و تلاش می کنیم تک دنلود بهترین و پر بیننده ترین سایت
فارسی باشه پیشنهاد میکنم از زیر مجموعه های یکی از انجمنها با نظر مدیران سایت یک گروه کاری
در رابطه با دنلود تست و آپلود مجدد سافت ور فعالیت کنه و در حقیقت قسمتی از بار سایت تک دنلود
را به دوش بکشه
منتها فکر میکنم باید هدف اصلی این باشه که مر جعی که اینطوری به وجود میاد چه از نظر صحت چه
امنیت و چه پایداری منحصر به فرد باشه و خوشبختانه مدیران عزیز سایت در این باره تجربه ارزشمندی
دارن که میتونه بسیار مفید واقع بشه
با نظر مثبت مدیران و استقبال دوستان عزیز میتونیم در باره قسمتهای مختلف کار به طور مفصل
بحث کنیم

Parham
02-22-2007, 12:31 PM
دوستانی‌ که این کار را می‌ توانند انجام دهند در همینجا اعلام کنند...

Keyvan
02-23-2007, 02:50 PM
من در خدمت تک دانلود و تمامی دوستان هستم.
با تشکر

Jozef
02-23-2007, 09:37 PM
کیوان جان واقعا لطف کردی اگرچه شاید دو نفر برای این کار کم باشه ولی اطمینان دارم دوستان دیگه ای هم داوطلب
میشن
حالا اول فکر میکنم بهتره یک هدف پیشنهاد بشه
پیشنهاد من درست کردن یک مرجع در حد امکان کامل از نرم افزار ها ییه که در مرحله اول عمومی و باز در صورت امکان تخصصی باشه
منظورم از صحت این بود که حتما نصب بشه از امنیت این بود که به هیچ وجه آلوده نباشه و از پایداری این بود که
در جایی قرار بگیره که همیشه در دسترس باشه
حالا ممکنه بین ایده آل و واقعیت خیلی فاصله باشه ولی نباید فراموش کنیم به هر مصنوع ارزشمندی که نگاه میکنیم
اولش فقط یک ایده بوده
فکر میکنم مشکل اول که بهتره در بارش بحث بشه یک فضای کاملا ثابت وبدون مشکل برای آپلوده و دنلوده
چیزی که به نظر مییاد مشکل بیشتر سایتهای warez باشه و دوستان عزیز تک دنلود هم خیلی وقت پیش متوجه
این مشکل شدن از طرفی نمیشه انتظار داشت این حجم بزرگ از اطلاعات هم مستقیما رو سرور تک دنلود قرار
بگیره پس شاید اولین مشکلی که باید حل کنیم پیدا کردن یک فضای مطمئن برای آپلود باشه
به طور پراکنده اخباری وجود داره که چند فایل سرور مدعی همچین چیزی شدن یعنی نگهداری حجم نا محدود در زمان
نا محدود که چند وقت پیش کمی هم سر و صدا به پا کرد
از دوستان خواهش میکنم اگر کسی در این باره اطلاعاتی داره در اختیار ما بزاره
بحث در باره دنلود و تست نرم افزارها را بهتره بزاریم بعد از این که نظر دوستان دیگه را هم شنیدیم ؟؟؟؟

t.A.T.u
02-24-2007, 02:54 AM
سلام من خیلی خیلی دوست دارم کمک کنم نمیدونم چه جوری البته ای دی اس ال 256 دارم تا حدودی شاید به درد به خوره اگر توضیحح بدید منظور از گزوه کاری چیه ممنون میشه یعنی این گروه چه کارایی میکنن

Jozef
02-24-2007, 09:06 AM
حجت جان به طور خیلی ساده چند نفر از دوستان که می خواهند به کمک هم یک مجموعه از نرم افزارهای
مفید را طوری جمع آوری کنن که برای همه قابل استفاده باشه

peeshgooyy
02-24-2007, 09:31 AM
سلام.
من تا اونجا که بتونم در خدمتم.
قبلا گفته بودم که بهتره یک بانک اطلاعات داشته باشید که تمامی فایل هایی که می تونید دانلود کنید (حداقل اونهایی که در موردشون تو سایت صحبت شده و آدرسشون رو دارید) رو تو اون قرار بدید.

اگر تعداد دوستان زیاد بشه، می تونید این بار رو پخش کنید. یعنی بانک فیلم رو گروه فیلم دنبال کنند و موسیقی رو ...

Jozef
02-24-2007, 09:37 AM
بله ایده استفاده از بانک اطلاعات فوق العاده جالبه فکر می کنم از ضروریات اولیه باشه
هم جلو دوباره کاری را میگیره هم به تقسیم وظایف کمک میکنه

peeshgooyy
02-24-2007, 09:43 AM
البته باید بدونیم که اگر الان شروع کنیم، کار سختی نیست. چون تعداد نرم افزارها و فیلم و ... که الان آدرسشون رو سایت هست کمه.

اگر از الان شروع کنیم، روزهای دیگه تنها چند لینک اضافه می شه. اما اگر دیر شروع کنیم، کسی جرات نمی کنه برگرده به گذشته، چون تعداد فیلم و .. هایی که تو سایت هست سر به فلک کشیده.

پس، زود

Jozef
02-24-2007, 11:18 AM
برای شروع دو تا پیشنهاد :
اول تست فضا های آپلود که مثلا دو تا یا سه تا فایل با اندازه های مختلف آپلود کنیم و از دوستان در شرایط مختلف
بخواهیم دنلودشو تست کنن ونتیجه را منعکس کنند
منظورم از شرایط مکانهای مختلف ISP های مختلف و نوع دسترسیشون به اینترنته
برای بانک اطلاعاتی هم فعلا چیزی عملی به نظر میاد استفاده از یک email مشترکه البته اگر از دوستان ایده بهتری به نظرش میرسه ما ازش ممنون میشیم اینجا مطرح کنه

peeshgooyy
02-24-2007, 11:24 AM
email?

برای چه کاری؟

Jozef
02-24-2007, 12:38 PM
ساختن چند طبقه بندی از سافت ورهایی که قراره دنلود و تست بشه منابع دنلود ورژن نرم افزارها
خودت که گفتی بعد چند وقت حجمش خیلی زیاد میشه لازمه به صورت یک صفحه مشترک در جایی
نگه داری بشه ولی بانک عمومی را میزاریم تو یکی از انجمنها برای استفاده همه

peeshgooyy
02-24-2007, 12:42 PM
به نظر من تست کردن، خیلی وقت گیر هست. و البته نباید فراموش کنیم که راپید بعضی لینک ها رو بر می داره.

Jozef
02-24-2007, 01:07 PM
دوست عزیز هزارن سایت warez در دنیا و شاید صدها در ایران وجود داشته باشه که نه کسی
زیاد سراغشون میره نه زیاد مطرح می شن ما میخواهیم تک دنلود یه چیز منحصر به فرد باشه
و البته اینم شاید یه قیمتی داشته باشه
در مورد راپیدشر هم اینکه همه از دستش گریه میکنن و هم اینکه اگر فایلی مشکل کپی رایت داشته باشه
فوری حذفش میکنه ( که البته بیشتر کارهای ما داره )
دوستان عزیزی هم که در این کار شرکت میکنن ممکنه در نقاط مختلفی باشن که شاید در این مرحله تنها وسیله
ارتباطی ما اینترنت باشه ( جالبه یک بار یکی از مدیران عزیز خاطره تشکیل تک دنلود را بنویسه )
روی هم رفته باید دوستان توجه داشته باشن که احتمالا این کار زیاد آسانی نیست

peeshgooyy
02-24-2007, 01:13 PM
خب شاید این بهتر باشه که به جای تنها تست فایل، اون رو از سایت های پراکنده دانلود کنیم و تو یه سایت که مشکلات معمول رو نداشته باشه آپلود کنیم.
با این راه:
اولا از ثبات آدرس ها مطمئن می شیم.
ثانیا از اعتبار آدرس ها مطمئن می شیم.
ثالثا اگر کسی فایلی داشت که تو سایت های مختلف نتونستیم پیدا کنیم منطقل می کنیم به همونجا.
در ضمن پسورد های مختلف به تک دانلود عوض می شن.

نظر شما چیه؟

M.Gashti
02-24-2007, 04:10 PM
منم هستم .........

masih87
02-24-2007, 04:24 PM
دوستان می نونن روی منم حساب کنید

peeshgooyy
02-24-2007, 04:26 PM
یک بزرگتر بیاد این انرژی و پتانسیل نهفته رو سامان بده.

Jozef
02-24-2007, 06:47 PM
خوشبختانه داریم به سمت یکی اهدافی شاید از اهداف اولیه این فروم بوده حرکت میکنیم

t.A.T.u
02-26-2007, 02:14 AM
آقا من هستم تا آخرش هر کاری از دستم بر میاد انجام میدم هر چند چیزی بلد نیستم ولی حالا.....ممنون جزف جان آی دی تو اد کردم با هم بیشتر آشنا شیم

Jozef
02-26-2007, 01:47 PM
آقا حجت شکسته نفسی می فرمایید
شما پستهای خیلی خوبی داشتین ؟

Jozef
02-27-2007, 07:49 PM
از دوستان تقاضا میشه تاپیک نرم افزارهای Portable لینکهای دنلود را آزمایش کنند
در ضمن چون تست این قبیل برنامه ها ساده تر به نظر میاد پیشنهاد میشه در مرحله آزمایشی
از همین تاپیک شروع کنیم البته حجت جان قدم اول را برداشت ولی بهتره اگر تست کردیم حنما قید بشه
با تشکر از همه دوستان

Jozef
03-03-2007, 10:05 PM
دوست عزیز فکر می کنم ما همه یک حرفو میزنیم ولی مشکل اصلی شاید همون فضایی باشه
که باید برنامه ها در اون قرار بگیره من تو چند پست پراکنده چهار تا فضا را تست میکنم شما هم کمک کنین دیگه ؟

Jozef
03-09-2007, 08:54 PM
دوستان گرامی این چند روزی که من سعی می کردم فضاهای مختلف را تست کنم به این نتایج رسیدم
1- از 4 فضای رایگان برای تست استفاده شد که عبارت بودند از
divshare.com
fileho.com
mediamax.com
mediafire.com

در مورد آخری که گزارشهای بدی وجود داره و چون موقع دنلود صفحات تبلیغاتی میفرسته ممکنه حتی مشکلاتی
ایجاد کنه یکی از دوستان هم میگفت سیستمش آلوده شده آماده هستیم در صورت تایید و با نظر مدیریت کلیه
لینکهای دنلود از mediafire حذف کنیم
mediamax خوبه ولی به صورت free برای فایلهای بزرگتر از 10MB لینک نمیده

میمونه fileho و divshare که fileho موقع آپلود خیلی اذیت میکنه ( اگر از دوستان کسی آپلودر مناسب برای
این سایت داره موجب سپاسگذاریست )
پس فقط divshare می مونه که از هر نظر ایده اله
عزایزان توجه داشته باشند ظاهرا از شروع به کار این سایت چند ماهی بیشتر نگذشته و در آینده قضاوت بهتری
میشه ارائه داد
مخصوصا که این سایت ظاهرا ادعاهای بزرگی هم کرده که کمی باور کردنش مشگل به نظر میاد مثلا مدعی شده
هر حجم از اطلاعات را برای مدت نا محدود نگه میداره که صحبت پیدا کردن الگوریتمهای جدید برای فشرده سازی
و بازیابی اطلاعات مطرح بود همین طور باید توجه داشته باشیم سایت rapidshare با این همه محدودیت که برای
یوزرهای مجانی قائل میشه دارای 80 Gigabit/s پهنای بانده که نزدیک به 20 برابر کل پهنای باند ایران میشه
پس مطرح کردن همچین ادعایی شوخی نیست و باید به آینده نگاه کرد