peeshgooyy
06-02-2007, 07:49 PM
این مطالب تو یکی از تاپیک ها رد و بدل شده است که بد ندیدم اینجا عنوان کنم
http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=6862&page=2
نوشته اصلی بوسیله peeshgooyy نمایش پست
یه پیشنهاد.
تو بازی Rome - Total War افراد با گذر زمان با توجه به وقایعی که می افته صفت می گیرن.
مثلا طرف تو جنگ جانفشانی می کنه بهش می گن شیردل.
زیادی تو کتاب خونه ها می پره به صفت هاش دانا هم اضافه می شن و ....
پیشنهاد داشتم که تو سایت ما هم این اتفاق بیفته.
تو کلوپ پرسپولیس از اول فصل گفته بودن همه بازی های پیروزی رو پیش بینی کنن، آخر فصل به هر کسی که بیشتر امتیاز گرفته لقب می دیم Noster Adamoos.
بزرگترا! ما با داشتن درجه چیزی که خیلی از فروم ها ندارن رو داریم. اما نمی شه این ها رو هم اضافه کنیم؟
-------------------------------
------------------------------
صد در صد موافقم!! پیشگویی به نظرم برو تو تالار مربوط به پیشنهادات بزن که همه بیان اونجا نظر بدن. فقط اگر تاپیک زدی لینکش رو اینجا هم بگذار.
منم به پیشنهادت این رو اضافه میکنم که هر کاربر وقتی به یک تعداد پست مشخصی رسید (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم) توسط کاربران دیگه که خودشون به این تعداد پست رسیدن لقب بهش داده بشه اون هم توی تاپیکی که فقط همون کاربرا بهش دسترسی دارن! (اینطوری سورپرایز هم میشه!).
http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=6862&page=2
نوشته اصلی بوسیله peeshgooyy نمایش پست
یه پیشنهاد.
تو بازی Rome - Total War افراد با گذر زمان با توجه به وقایعی که می افته صفت می گیرن.
مثلا طرف تو جنگ جانفشانی می کنه بهش می گن شیردل.
زیادی تو کتاب خونه ها می پره به صفت هاش دانا هم اضافه می شن و ....
پیشنهاد داشتم که تو سایت ما هم این اتفاق بیفته.
تو کلوپ پرسپولیس از اول فصل گفته بودن همه بازی های پیروزی رو پیش بینی کنن، آخر فصل به هر کسی که بیشتر امتیاز گرفته لقب می دیم Noster Adamoos.
بزرگترا! ما با داشتن درجه چیزی که خیلی از فروم ها ندارن رو داریم. اما نمی شه این ها رو هم اضافه کنیم؟
-------------------------------
صد در صد موافقم!! پیشگویی به نظرم برو تو تالار مربوط به پیشنهادات بزن که همه بیان اونجا نظر بدن. فقط اگر تاپیک زدی لینکش رو اینجا هم بگذار.
منم به پیشنهادت این رو اضافه میکنم که هر کاربر وقتی به یک تعداد پست مشخصی رسید (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم) توسط کاربران دیگه که خودشون به این تعداد پست رسیدن لقب بهش داده بشه اون هم توی تاپیکی که فقط همون کاربرا بهش دسترسی دارن! (اینطوری سورپرایز هم میشه!).