مشاهده نسخه کامل : هارد سوخته
ali.1978
05-21-2007, 11:38 PM
سلام
هاردمن سوخته آیا راهی هست که بشه اطلاعاتو برگردوند
simko007
05-22-2007, 12:26 AM
بيشتر هارديسکها وقتی که Fail ميکنند و ديگر جواب نميدهند، مشکلشان برميگردد به Spindle motor. پس به احتمال ۹۰ درصد خيالتان راحت باشد که دادهها و اطلاعات شما دست نخورده و سالم هستند. کافيه که spindle motor هاردتان را عوض کنيد. (این کار را حتماَ باید یک متخصص در یک محیط ((کاملاَ)) بدون غبار (dust free) انجام دهد. اما به ندرت مشکلات ديگری هم ممکن است اتفاق بيفتد و به ظاهر هارد را از کار بياندازد.
۱) power و jumper setting را چک کنيد و اگر ديديد که هارد ديسکتان را نشان نميدهد اطمينان حاصل کنيد که تنظيمات مربوط به Master و Slave درست و دست نخورده هستند.
BIOS را چک کنيد. برای رفتن به تنظيمات BIOS اين کليدها را هنگام روشن کردن کامپيوتر بزنيد: ESC يا F1 يا F2 يا F10 يا Del. وقتی که وارد BIOS شديد قسمت درايور را چک کنيد. اگر هاردتان Primary Drive يا درايو اصلی کامپيوترتان باشد، بايد جلو يا زير قسمت Primary Master Position نشان داده شود. در غير اين صورت ممکن است که به صورت غير صحيح به motherboard وصل شده باشد و يا jumper ها اشتباه باشند.
۲) آيا هارد شما سر و صدا ميکند (يا ميکرد؟) اگر چنين باشد ممکن است هد های read/write، پلاترها، و يا Spindle خراب شده باشد. (جای نگرانی نيست!)
۳) آيا هارد ديسکتان حرکت چرخشی دارد یا ثابت است؟ برای پیدا کردن جواب گوشتان را باید خیلی خیلی نزدیک هارد بگیرید تا صدای آن را بشنوید یا اینکه انگشتتان را رود هار گذاشته و چرخش را حس کنید. اگر نمیچرخید با یک اهم متر (Multimeter) چک کنید آیا به هاردتان برق میرسد یا نه... در انتها اگر همین هارد را با power supply های دیگری امتحان کردید ولی جوابی نگرفتید (هنوز نمیچرخید)، متاسفانه هاردان مرده و از بین رفته است.
برایتان آرزوی موفقیت دارم. :)>-
kazem
05-22-2007, 12:08 PM
برق کیسم یه دفعه قطع شد دیگه بالا نیومد حالا نمیدونم واقعآ سوخته یا نه ولی روشن که میکنم بورد روی هارد خیلی داغ میشه
ali.1978
05-22-2007, 12:12 PM
برق کیسم یه دفعه قطع شد دیگه بالا نیومد حالا نمیدونم واقعآ سوخته یا نه ولی روشن که میکنم بورد روی هارد خیلی داغ میشه
عذر خواهی از بابت user name
simko007
05-22-2007, 02:17 PM
خدا رو شکر دوست خوبم.
مسئله مربوط میشه به Power Supply (فکر کنم در ایران میشود منبع تغذیه). به طور کلی "خیلی داغ شدن" در کامپیوتر میتواند مشکلات زیادی را بوجود آورد، مثلاَ خراب کردن power supply. دو راه داریم: 1) سنسورهای حرارتی روی motherboard باعث خاموش کردن کامپیوتر میشوند (بعد از گذشتن از گرمای مجاز) که میتوانید آن را از طریق تنظیمات BIOS خاموش کنید (اینکار را اصلاَ درست نمیدانم)
2) اگه هر بار کامپیوتر را روشن میکنید ولی چیزی بالا نمیاد، خیالتان راحت، مشکل به power supply برمیگردد. (شخصاَ یک بار این مشکل را داشتم و اطلاعات درون هارد را دوباره بدست آوردم.)
کافیه کامپیوترتان را نزد یک مهندس کامپیوتر ببرید، چند ساعتی بیشتر (حتی کمتر) کار ندارد.
موفق باشید.
ali.1978
05-23-2007, 12:35 AM
خدا رو شکر دوست خوبم.
مسئله مربوط میشه به Power Supply (فکر کنم در ایران میشود منبع تغذیه). به طور کلی "خیلی داغ شدن" در کامپیوتر میتواند مشکلات زیادی را بوجود آورد، مثلاَ خراب کردن power supply. دو راه داریم: 1) سنسورهای حرارتی روی motherboard باعث خاموش کردن کامپیوتر میشوند (بعد از گذشتن از گرمای مجاز) که میتوانید آن را از طریق تنظیمات BIOS خاموش کنید (اینکار را اصلاَ درست نمیدانم)
2) اگه هر بار کامپیوتر را روشن میکنید ولی چیزی بالا نمیاد، خیالتان راحت، مشکل به power supply برمیگردد. (شخصاَ یک بار این مشکل را داشتم و اطلاعات درون هارد را دوباره بدست آوردم.)
کافیه کامپیوترتان را نزد یک مهندس کامپیوتر ببرید، چند ساعتی بیشتر (حتی کمتر) کار ندارد.
موفق باشید.
واقعآ از کمکتون ممنونم امیدوارم اطلاعاتم برگرده
حرف دوستمون درسته ولی ممکنه از کابل برقت باشه اون رو هم عوض کن و تست بزن
در ضمن بهترین نوعpower هم green هستش
یه نکته هم قابل توجه هستش اونم اینه که همیشه قدرت پاور باید بیش از مصرف سیستم باشه
مثلا اگهp4 داری پاور 450 بگیر....
موفق باشی