kakihot
05-19-2007, 10:38 PM
با سلام و شب به خیر
الحمدلله مقدمات سفر تایوان مهیا شد و بنده چند رو دیگر عازم امارت هستم تا ویزای تایوان رو اپلای کنم
البته امسال خیلی سخت گیری هست و به راحتی ویزا نمیدن
من و دوستم آقای مهندس صفی ارده کردیم که بریم ولی در ابتدا نیاز به به v number داشتیم
که شرکت محترم gskill برامون این کارو انجام داد
حالا چون ایران سفارت تایوان نداره باید از طریق کشور واسطه مثل امارات وارد عمل بشیم
البته ما هتل هم رزرو کردیم که امسال خیلی زیاد میمونم و خبر های خیلی داغ و عالی و عکس خواهم آورد
التماس دعا از کلیه دوستان که امسال با هم بودیم:rolleyes::D:)
اینم هتلی که رزرو کردیم
http://taipei.mmmtravel.com.tw/index_m.php?ptype=ieb_c&L3_id=30029&town_name=taipei_wanhua
و برای 2 june تا 11 june رزرو شده و به عرض برسونم که نمایشگاه از 5 june تا 9 june هست ولی ما کارهای
دیگری از قبیل سرکشی به کارخانجات و بررسی بازار تایوان هم در برنامه داریم
پیشاپیش جای همه hardware Enthusiast و دوستان رو خالی میکنم:cool:
منتظر نظرات دوستان هستم و این تاپیک با اجازه مدیر محترم توسط اینجانب در شبهایی که در تایپه خواهم بود
آپدیت خواهد شد
الحمدلله مقدمات سفر تایوان مهیا شد و بنده چند رو دیگر عازم امارت هستم تا ویزای تایوان رو اپلای کنم
البته امسال خیلی سخت گیری هست و به راحتی ویزا نمیدن
من و دوستم آقای مهندس صفی ارده کردیم که بریم ولی در ابتدا نیاز به به v number داشتیم
که شرکت محترم gskill برامون این کارو انجام داد
حالا چون ایران سفارت تایوان نداره باید از طریق کشور واسطه مثل امارات وارد عمل بشیم
البته ما هتل هم رزرو کردیم که امسال خیلی زیاد میمونم و خبر های خیلی داغ و عالی و عکس خواهم آورد
التماس دعا از کلیه دوستان که امسال با هم بودیم:rolleyes::D:)
اینم هتلی که رزرو کردیم
http://taipei.mmmtravel.com.tw/index_m.php?ptype=ieb_c&L3_id=30029&town_name=taipei_wanhua
و برای 2 june تا 11 june رزرو شده و به عرض برسونم که نمایشگاه از 5 june تا 9 june هست ولی ما کارهای
دیگری از قبیل سرکشی به کارخانجات و بررسی بازار تایوان هم در برنامه داریم
پیشاپیش جای همه hardware Enthusiast و دوستان رو خالی میکنم:cool:
منتظر نظرات دوستان هستم و این تاپیک با اجازه مدیر محترم توسط اینجانب در شبهایی که در تایپه خواهم بود
آپدیت خواهد شد