مشاهده نسخه کامل : طرح های اسلیمی زیبا برای استفاده در Word
eshge-man
05-12-2007, 12:15 AM
امیدوارم خوشتون بیاد
eshge-man
05-12-2007, 12:30 AM
ادامه عکس ها
پوريا
05-12-2007, 09:22 AM
دست شما درد نكنه تا حالا از اينترنت همچين چيزي دانلود نكرده بودم . خيلي عالي بود
hosseini
05-12-2007, 09:37 AM
ببخشيد من سواتم كمه ، نتونستم براتون عكس كوچيك بذارم - كسي اگه ياد بده هطمن ياد ميگيرم!!!
فايل اول شامل 3 تذهيب و فايل دوم 8 تا تذهيب ديگه رو در بر گرفته - اميدوارم بدرد تون بر و بچه ها بخوره.
Alireza
05-12-2007, 09:40 AM
دوستان فقط بر روی دکمه http://forum.takdownload.com/images/element/buttons_blue/post_thanks.gifکلیک کرده و پست ندید.
hosseini
05-14-2007, 10:12 AM
اين فايل حاوي سه تذهيب ديگر است كه اميدوارم مورد پسند همه علاقه مندان به هنر بشود.
hosseini
05-14-2007, 12:27 PM
دوستان عزيز ، نظر به استقبال بي نظير از طرح هاي تذهيب گذاشته شده، خوب ديدم مجموعه اي از قلم هاي فتوشاپ كه كار ساخت اين تذهيب ها رو ساده ميكنه براتون بگذارم - اين مجموعه در يك بسته Abr ( يعني براش فتوشاپ) حاوي 36 نوع مختلف از قلم ها هست كه با تركيب اونها به راحتي ميتونيد صفحات زيباي تذهيب رو رسم كنيد.
اما براي اونهايي كه مثل من سواتشون كمه بايد بگم كه :
1- بعد از بازكردن فايل زيپ شده ، فايل با پسوند abr رو در جايي از هارتون كپي كنيد؛
2- فتوشاپ رو باز كنيد و در قسمت براش ها ، روي اون مثلث كوچولو كه شبيه كليد play هست كليك كنيد تا انتخاب هاي براش براتون باز بشه ؛
3- در اينجا با انتخاب گزينه ... Load Brushes ، آدرس جايي كه فايل abr رو كپي كرده بوديد رو بدهيد تا قلم هاي تذهيب براتون لود بشه؛
4- اكنون با قلم هاي زيبا صفحات تذهيب رو خودتون بسازيد.
با آرزوي موفقيت روزافزون براي همگي شما دوستان محترم
سيد مرتضي
hosseini
05-15-2007, 09:11 AM
خدمت مدير محترم سلام
اگر احساس مي كنيد وجود اين براش ها در اينجا طرفدار خاصي ندارد ، آنها را به بخش گرافيك و يا هر جا كه صلاح ميدانيد منتقل كنيم.
با عرض ادب
سيد مرتضي