PDA

مشاهده نسخه کامل : پرسش و پاسخ پیرامون فلش و اکشن اسکریپت

anathedin
04-21-2007, 11:04 AM
به عنوان شروع بحث چند تا از مشکل های متداول خودم رو مطرح میکنم ،
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
اول اینکه وقتی یک کلیپ فلش رو داخل یک کلیپ دیگه با اکشن loadMovie وارد میکنیم اکشن های کلیپ وارد شده بعضا درست عمل نمیکنن ، مثل اکشن onPress در حالت key press
دوم هم میخوام بدونم شما برای گذاشتن کد html داخل کلیپ یا سایت از چه اکشن یا کامپننتی استفاده میکنین ؟ و اینکه در مجموع چند روش برای این کار میشناسین ؟

mdm
04-21-2007, 12:50 PM
ُسلام
برای مورد اول : بعضی اوقات باید دقت بشه تا برای فراخوانی رویدادهای محتلف در کلیپ های مختلف لایه بندی و تعریف دسترسی درست باشه. چون شاید یه لایه میاد روی لایه ای که برنامه داره و اجرا نمیشه

امیدوارم بدردت بخوره

anathedin
04-21-2007, 01:02 PM
متوجه فرمایش تون هستم
ولی خوب من movie رو تو نمونه کلیپ load میکنم که خود به خود تو level صفر نمونه کلیپ میره . حالا اگه این کلیپ تو بالاترین لایه باشه باید همه چی درست کار کنه که نمیکنه ! یعنی همه دکمه ها و کامپننت ها سالمن فقط اکشن هایی که به فشار دادن دکمه صفحه کلید مثل بالا ، پایین ، اینتر و .. برمیگردن عمل نمیکنن !
یکی بی سواد مثل من ممکنه فکر کنه ایراد از فلشه !
این یکی قضیه رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه :
سعی کنید یک کامپننت از پیش طراحی شده فلش مثل combobox که حاوی متن شده باشه رو با mask کردن ظاهر کنید ، cobmobox ظاهر میشه ولی نوشته های داخلش نمایش داده نمیشه !
یه توضیح هم راجع به سوال دوم بدم ، میخوام یه استرینگ html مثل کدی که youtube برای فیلم هاش میذاره درست کنم ، قاعدتا باید بشه با متن dynamic ایجاد کرد که ظاهرا من در ساختن استرینگ های متصل شده به هم مشکل دارم

soli2
02-12-2008, 02:26 PM
سلام, دو تا سوال فنی که اگه جواب بدی ممنونت میشم:
1- اگر بخایم به منوی راست کلیک روی فایل خروجی, گزینه ای اضافه کنیم چی کار کنیم؟؟
2- چه جوری فایل exe خروجی بیگیریم که قابل تبدیل نباشه؟(اگر پابلیش exe بیگیری قابل تبدیل هست!)

Rasoul
02-15-2008, 01:28 PM
سوال من در مورد فلش اینه که برای ساخت یک Loading Bar چطوری باید این کارو بکنم .
کامل توضیح بدین .

OMiD
02-17-2008, 06:46 PM
با یک سری اکشن نویسی و یه مویه ساده میتونید این کار رو انجام بدید :

http://www.actionscript.org/resources/articles/81/1/Preloaders-in-Flash-5/Page1.html

Rasoul
02-26-2008, 10:14 PM
امید جان اگه امکان داره در مورد لینکی که قرار دادی توضیح بده ؟

روح سگ ولگرد
05-11-2008, 05:22 PM
خوب دوست عزیز بگو تو کجاش مشکل داری؟