مشاهده نسخه کامل : نصب مودم Adsl در ویندوز ویستا
amint
04-21-2007, 08:32 AM
سلام به همگی. راستش این تایپک رو به این خاطر ایجاد کردم چون مشکل خیلی هاست.
مودم من ASUS ADSL USB مدل AAM6000UG-A1 هستش مدتها بود که نمی توتنستم تو ویندوز ویستا نصبش کنم واسه همین هم این آموزش رو اینجا می ذارم تا حالشو ببرین!
روی فایل setup درایور مودمت راست کلیک کن و Properties رو انتخاب کن. در قسمت سربرگ Compatibility تیک Run this program . . . رو بزن (دفت کنWindows XP SP2 انتخاب شده باشه). Ok رو بزن و دوباره فایل Setup رو اجرا کن.
امیدوارم که استفاده ی لازم رو برده باشین;)
king.herodot@yahoo.com
coolzero
04-21-2007, 08:57 AM
مودم Adsl اصلا به عنوان قطعه شناخته نمیشه که بخواین براش درایور نصب کنید
فقط عمل Ip دادن به کامپیوتر رو انجام میده شاید شما ازویژگیهای دیگه دستگاهتون خواستین استفاده کنید که لازم بوده برنامه نصب کنید
Mahdi
04-21-2007, 02:36 PM
آقا امين دستت درد نكنه مودم من هم همينه.
امتحانش ميكنم، ميگم خودت امتحان كردي كه كار ميكنه يا نه؟
sabok
04-21-2007, 08:23 PM
فقط عمل Ip دادن به کامپیوتر رو انجام میده شاید شما ازویژگیهای دیگه دستگاهتون خواستین استفاده کنید که لازم بوده برنامه نصب کنید
ممكنه براي نصب مودم در حالت USB منظورشون بوده؟ :-/
amint
04-21-2007, 11:43 PM
آقا امين دستت درد نكنه مودم من هم همينه.
امتحانش ميكنم، ميگم خودت امتحان كردي كه كار ميكنه يا نه؟
آره عزیز امتحان کردم که تو این پست آموزشش رو واستون گذاشتم.
---------------
آقای ؟؟؟ مودم شما نوعش Ethernet هستش یعنی به قسمت LAN وصل میشه. اگه آموزش رو به دقت خونده باشین نوع مودم من ASUS ADSL USB هست.
f4l2z4d
04-21-2007, 11:55 PM
مودم پورت ethernet به صورت plug and play هست و احتیاجی به نصب نداره اما USB هم config میخاد هم نصب !;)
Qasedak
08-12-2007, 11:27 AM
در مورد am602 هم راهنمایی کنید:)