PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال:مودم Adsl و ويندوز ويستا!!

alireza_monfared
04-20-2007, 10:13 PM
با سلام به دوستان عزيز و اساتيد محترم!
من يه سؤالي داشتم نميدونستم اينجا مطرح كنم يا بخش نرم افزار،اميدوارم كه همين جا درست باشه.
من يه مودم ADSL دارم(COMTREND مدل CT-361)كه با USB به كامپيوتر وصل ميشه.ولي خب براي اتصالش اول بايد درايور مربوطه رو از روي CD همراه مودم نصب نموذ.اين كار توي ويندوز XP ساده و روتين هست،ولي مشكل اين جاست كه من الان ميخوام اين مودم رو يه كامپيوتر با سيستم عامل Vista نصب كنم.حالا وقتي CD ي درايور رو براي نصب ميذارم ،اين پيغام خطا رو ميده كه سيستم عامل شما پشتيباني نميشه!:o
حالا ميخواستم ببينم آيا راهي نداره كه اين مودوم روي اين كامپيوتر هم نصب بشه، مثلا نميشه براش درايور سازگار با ويستا گير آورد(اگه ميشه كجا؟)يا كار ديگه اي كرد:( .
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد. :x
فعلا.

Alireza
04-20-2007, 10:34 PM
خوب یه سری به سایت سازنده مودم خودتون بزنید , ببینید این مدلی که شما دارید ویستا را ساپورت میکنه یا نه

alireza_monfared
04-20-2007, 11:28 PM
خوب یه سری به سایت سازنده مودم خودتون بزنید , ببینید این مدلی که شما دارید ویستا را ساپورت میکنه یا نه

راستش اين كاري كه شما پيشنهاد ميكند رو كردم،ولي جالب بود كه اصلا اين مدل رو تو ليست Product هاشون گير نياوردم:( (اين سايتشه (http://www.comtrend.com/index.php?module=products&op=overview))روي CD اش رو هم ديدم نوشته ويندوز XP و 98 و 95 و مكينتاش و لينوكس رو پشتيباني ميكنه(البته اون موقع كه اين مودم توليد ميشده ،ويستا وجود نداشته!)حالا به نظر شما يعني اين اصولا رو ويستا قابل نصب نيست؟(منظورم اينه كه حتما بايد مودم عوض بشه؟):-/

amint
04-21-2007, 12:11 AM
روی فایل setup درایور مودمت راست کلیک کن و Propertis رو انتخاب کن. در قسمت سربرگ Compatibility تیک Run this program . . . رو بزن (دفت کن Windows XP) انتخاب شده باشه. Ok رو بزن و دوباره فایل Setup رو اجرا کن.
مودم من ASUS USB ADSL هستش. منم اینطوری نصبش کردم.
king.herodot@yahoo.com

alireza_monfared
04-21-2007, 12:46 AM
روی فایل setup درایور مودمت راست کلیک کن و Propertis رو انتخاب کن. در قسمت سربرگ Compatibility تیک Run this program . . . رو بزن (دفت کن Windows XP) انتخاب شده باشه. Ok رو بزن و دوباره فایل Setup رو اجرا کن.
مودم من ASUS USB ADSL هستش. منم اینطوری نصبش کردم.
king.herodot@yahoo.com

بسيار ممنون دوست عزيز :">
مشكل حل شد!:D
راستش اولش كه من راهنمايي شما رو خوندم ،فكر كردم به اين كه من گفتم ويندوزم ويستا هستش دقت نكردين،ولي وقتي همين راهنماي رو رو ويندوز ويستا اجرا كردم ،ديدم مشكل كاملا حل شده!به هرحال خيلي خيلي متشكر:x

moby
07-16-2008, 02:30 PM
دوستان با سلام خدمت همه شما من هم نزدیک به 1 سال بود که بعلت نداشتن و پیدا نکردن درایور مودم comtrend ct-361 از استفاده از ویندوز ویستا محروم بودم تا اینکه امروز این پست ارزشمند دوست و سرور گرامی amınt رو دیدم و بقیه ماجرا
من الان هر چقدر هم تشکر کنم بازم کمه اقا یه دنیا ممنون

Rasoul
07-16-2008, 02:44 PM
اصولا برای usb مودم های adsl به این مشکل بر میخورن .

tehran
09-06-2008, 02:34 PM
سلام،
با توجه به این که مدتی از این تاپیک گذشته:

من هم مودم(comtrend ct 361) رو دارم و از lan اش استفاده میکنم ولی برای تست خواستم از usb اون استفاده کنم و درایورهاش رو نصب کردم و چراغ سبز و قرمز در taskbar خاموش و روشن میشد ولی send,receive نداشتم و هر کاری کردم نشد.از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور از usb این مودم میشه استفاده کرد ممنون میشم.

Rasoul
09-28-2008, 09:24 PM
با سلام
دوست عزیز اون چراغ مربوط به Link شما هست چون موقع نصب باید شما دو گزینه VPI , VCI رو وارد کنی و شما این کار رو نکردی به همین علت با تنظیمات خودش نصب شده و نمیتونه به شرکتی که ازش DSL داری وصل بشه . لذا شما مجدد برنامه رو نصب کن و گزینه هائی که گفتم با مشورت با امور مشترکین شرکت و وارد کردن اعداد مربوطه میتونی مشکلت رو مرتفع کنی .

موفق باشی عزیزم

pooya_passion
02-24-2009, 12:00 PM
ممنون دوست عزيز.منم اين كاري كه شما گفتي رو انجام دادم ولي همچنان مودم من كه justec jdl500u هست نصب نميشه !!! اصلا نصب نميشه.شما راهنمايي نداري؟ممنون ميشم ازت
هر كدوم از دوستان بتونن كمك كنن واقعا لطف بزرگي كرده
با تشكر

sae31id
02-24-2009, 01:10 PM
ممنون دوست عزيز.منم اين كاري كه شما گفتي رو انجام دادم ولي همچنان مودم من كه justec jdl500u هست نصب نميشه !!! اصلا نصب نميشه.شما راهنمايي نداري؟ممنون ميشم ازت
هر كدوم از دوستان بتونن كمك كنن واقعا لطف بزرگي كرده
با تشكر

شما حتی اگر درایور رو هم دارید از لینک زیر دوباره آن را از لینک زیر دریافت کنید:

http://www.justec.com.tw/driver/wan/jdl500u.rar

سپس آن را به حالت عادی نصب کنید اگر جواب نداد همان طور که دوستمون گفتند .

روی فایل setup درایور مودمت راست کلیک کن و Propertis رو انتخاب کن. در قسمت سربرگ Compatibility تیک Run this program . . . رو بزن (دقت کن Windows XP) انتخاب شده باشه. Ok رو بزن و دوباره فایل Setup رو اجرا کن.

این کار را انجام دهید اگر نشد سعی کنید از Device manager بدون اجرای فایل Setup آن را نصب کنید.
و اگر از هیچ کدام جواب نگرفتید تنها را باقی مانده تماس با شرکت سازنده است.

pooya_passion
02-24-2009, 07:13 PM
بازم خيلي ممنون دوست عزيز.من قبلا همه اين كاراروكرده ام .ولي نشد كه نشد.اصلا نصب نشد !!! حالا شركت سازندشو از كجا گير بيارم !!!

شما حتی اگر درایور رو هم دارید از لینک زیر دوباره آن را از لینک زیر دریافت کنید:

http://www.justec.com.tw/driver/wan/jdl500u.rar

سپس آن را به حالت عادی نصب کنید اگر جواب نداد همان طور که دوستمون گفتند .

این کار را انجام دهید اگر نشد سعی کنید از device manager بدون اجرای فایل setup آن را نصب کنید.
و اگر از هیچ کدام جواب نگرفتید تنها را باقی مانده تماس با شرکت سازنده است.

sae31id
02-24-2009, 09:27 PM
Customer Service

Website
http://www.justec.com.tw

TEL
886-3-5358977

FAX
886-3-5322132

Email
sales@justec.com.tw

بهشون Email بزن این ساده ترین راه است.