PDA

مشاهده نسخه کامل : Intel بهتر است یا AMD؟ لطفا فقط با دلیل!

Mastermind
04-20-2007, 06:20 AM
با سلام.
همونطور که از عنوان معلومه تاپیک در مورد فرق intel با AMD هست. البته اندکی تخصصی!
لطفا فقط دوستانی که به طور تخصصی در این مورد اطلاعاتی دارن ما را نیز بهره مند سازند.
*********** لطفا فقط با دلیل معتبر **********

سربلند و پیروز باشید.

^^^ با تشکر، Mastermind ^^^

dmab1976
04-20-2007, 08:43 AM
من مدتهاست كه با Amd كار ميكنم ؛ چون كارم بيشتر گرافيكي است اما پيشنهاد ميكنم دوستاني كه كار محاسباتي دارند از Intel استفاده كنند .

gigarayaneh
04-20-2007, 11:58 AM
من نمي خواهم دعواي بين اين دو قول پردازنده راه بيندازم ولي با چند دليل ساده برتري را توضيح مي دهم
اول : قيمت پردازنده هاي AMD خيلي ارزانتر از اينتل است شما مي توانيد با پرداخت 83000 تومان يك سي پي يو
AMD 3600+ Athlon 64X2 Dual-core بخريد همه پردازنده ها روز به روز با كاهش قيمت مواجه مي شود و شما مي توانيد با پول كمتر سرعت بيشتر و قدرت بيشتر داشته باشيد
دوم : شايعاتي در بازار پيش آمده است كه AMD داغ مي كند ولي شما اگه كسي اين سي پي يو را داشته باشد و شما بعد از مدت يك ساعت كار كردن و دست زدن به هدسينگ سي پي يو شما مي فهميد كه اينتل 2 برابر داغ تر از اي ام دي مي باشد .
سوم : شما با گوش دادن به فن هاي هر دو سيستم مي فهميد كه فن هاي اينتل 3 برابر صدايش بيشتر از اي ام دي مي باشد
چهارم : شما اگر به گارانتي هر دو توجه كنيد ميبينيد كه اينتل فاقد گارانتي در بازار مي باشد ولي سي پي يو هاي اي ام دي داراي 3 سال ضمانت مي باشد كه از بهترين شركتهاي گارانتي كننده شما مي تواند استفاده كنيد
پنجم : بر خلاف عرف بازار كه مي گويند اينتل كش زياد دارد مثال 2 مگابايت كش شما با مقايسه اين دو پردازنده متوجه مي شود در كارهايگرافيكي و بازيها اي ام دي هيچ وقت كم نمي آورد
ششم : شما با مقايسه دو پردازنده همسان و اجراي نرم افزار مي بينيد كه در اجراي چندين نرم افزار اينتل كم مي آورد و اگر شما بخواهيد با پردازنده اينتل دو برنامه را همزمان نصب كنيد شما ديگر نمي توانيد در سيستم كار كنيد چون سيستم قفل مي كند ولي اي ام دي هيچ وقت اينطور نيست
شما حتا براي برتري اين سي پي يو مي توانيد AMD 3000 سمپرون كه از لحاظ قدرت خيلي پائين تر از آتلان هست را با سي پي يو اينتل 3200 دو مگابايت كش را مقايسه كنيد كه كدام سرعتش بيشتر از من در مقايسه اين دو پردازنده كه سمپرون اي ام دي كه سي پي يو ناچيزي است و قيمت آن در بازار 40 هزار تومان و قيمت اينتل 80 هزار تومان است AMD برنده اين مقايسه بود حالا شما فكر كنيد پردازنده AMD آتلان 64 بيت و سي پي يو هاي دوهسته اي AMD چكار ميكند
با كمال تشكر مديريت وب سايت آسان دانلود

r10ronaldinho
04-20-2007, 03:02 PM
دوست عزیز پست شما به این دلیل حذف شد که چندین بار دیده شده که در انجمنها فارسی تایپ نکردید.
موفق باشید...

kakihot
04-20-2007, 07:16 PM
نمیشه نظر قطعی داد چون الان مثلا core duo ها کولاک کردن ولی با اعمال کات پرایس amd صرف در خریدن amd هست
کاری هست که به عوامل زیادی بستگی داره
قیمت
دما و کولینگ ا
گارانتی
معماری
سوکت و آینده نگری
برق مصرفی
و در آخر که خیلی هم مهم هست مخصوصا تو ایران Enthusiast
چون کلا ثابت شده که اگه شما Enthusiast یه شرکت باشید فک زدن بیفایده هست
و اون شخص Enthusiast کار خودشو میکنه تجربه حقیر در مدت 8 سال کار در مارکت سخت افزار ایران

Mastermind
04-21-2007, 10:44 AM
سلام.
از همه عزیزان ممنونم.
بازم ادامه بدین...

saeid2001
04-21-2007, 11:01 AM
دوستان حتما یه سری به این لینک بزنید.اون وقت میبینید که intel سریعتره یا amd.

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=188

Armanprogrammer
04-21-2007, 07:20 PM
دوستان سلام
از لحاظ پردازش در همه حال سی پی یو های اینتل برتر از سی پی یو های ای ام دی هم سطح خود هستند. پردازش اعداد صحیح اینتل بسیار سریع تر از ای ام دی هست و بر خلاف تصور همه پردازش اعداد شناور(که برای کارهای گرافیکی به کار میره) اینتل باز از رقیب خود پیشه و توی چارت هایی که بیت این دو پردازنده هست همیشه اینتل بهتر بوده و به خاطر همین هست که ای ام دی برای اینکه از گردونه رقابت عقب نمونه پردازنده های خود رو ارزونتر از اینتل به بازار داده.واقعا اگه میخواین یک پردازنده خوب داشته باشین باید اینتل رو انتخاب کنین ولی اگه میخواین پول کمتر بدین ای ام دی
موفق باشین

kakihot
04-22-2007, 12:22 PM
خب دوست عزیز این دعوا سالهاست که وجود داره پردازش اعداد صحیح رابطه مستقیم با فرکانس و پایپ لاینهای داخل سی پی یو داره ومحاسبات ممیز اعشاری به معماری سی پی یو و مدارهای سخت افزاری که مجموعه دستورات mmx,sse,sse2,sse3,3dnow,3dnow pro را اجرا میکنند اینتل قبل از معماری کوردو فقط تو فرکانس حرف اول بود و تو گیم ها ضعیف بود و amd همیشه تو معماری حرف اول رو میزد این شد که amd چون تو فرکانس کم قدرت اینتل رو داشت و گرمای کمتری و به تبع آن برق کمتری مصرف میکرد خیلی توصیه میشد

بعد از معماری کور اینتل فرکانس رو آورد پایین بعد معماری عالی رو عرضه کرد که amd حرفی برای گفتن نداشت
در حال حاضر amd با cute price خود در حال رقابت هست تا نوزادی به نام معماری بارسنولا به دنیا آید(البته از مادر amd:p

با تشکر از صرف وقت دوستان گرام

Abbass
04-23-2007, 07:54 AM
دوستان به نظرمنهم Intel بهتر از سی پی یو های Amd هستش البته چوم سرعت پردازش بالاتری داره و Intel ها نسبت به Amd ها گرمای کمتری از خود به بیرون می دهند و یکی از علت هایی که باعث شده برای Amd یک مشکل باشه همین گرمای زیاد از حده . با تشکر

kakihot
04-23-2007, 08:39 AM
اتفاقا برعکس ذوست عزيز الان ذماي amd خيلي پايين تر از اينتل هست هم از سري pentium d و هم از سري core duo
دماي دوال کور amd 3.6 حدودا 30-37 ذرجه هست البته به طور ميانگين
در حال که ذماي اينتل الان زير 42 نمياد هيچ مدلي!!!

Keyvan
04-23-2007, 09:51 AM
این مقایسه بهترین مقایسه در نوع خودش نیست ولی تا حدودی میتونه انتظارات رو برآورده کنه...
من شخصا از cpu های شرکت اینتل بیشتر استفاده کردم ولی این دلیل بر کارایی بهتر آنها نیست...
فکر کنم با مطالعه این مقایسه cpu برتر احتمالا مشخص میشه ..!

این مقایسه ها بین CPU های موجود و حاظر در بازار صورت گرفته است و محصولاتی که در آینده توسط این دو شرکت ارائه خواهد شد را در این مقایسه شرکت نداده ایم.

1. AMD بر اساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های INTEL شش مرحله ای میباشد. بدین معنا که AMD در هر چرخه کاری 9 عملیات انجام میدهد د رای که INTEL فقط 6 عمل را انجام میدهد.

2. AMD از 640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.

3. AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.

4. از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.

5. AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.

6. یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره Multimedia میشود.

7. زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهداشت.

Mastermind
04-23-2007, 10:53 AM
دوستان سلام.
از همه شما ممنونم.
ولی از شما به عنوان یه برادر کوچولو خواهش دارم که از روی تعصب حرف نزنین (منظورم همه نیست ها، اونایی که ...) و با دلیل منطقی با پایه و اساس علمی.
---------------------------------------------------------------
داشتم در مورد همین موضوع تحقیق می کردم که به اینجا رسیدم:
http://reviews.cnet.com/4520-10442_7-6389077-1.html?tag=lnav
البته اونایی که به زبان انگلیسی آشنایی دارن برن.
------------------------------------------------------------------
در ضمن لطفا هر مطلبی که مینویسین منبع اش رو هم بنویسین.
استوار و پایدار باشید...^^^Mastermind^^^

Mastermind
04-23-2007, 05:30 PM
از دوستایی که میدونن کدام CPU یه AMD با intel p4 3.0GHz, 2MB cache, LGA برابر هست، درخواست دارم تو نظرهاشون بیان کنن.
ممنون از همه شما عزیزان!:D

amin4mojdeh
04-24-2007, 01:37 AM
Faghat INTEL, bekhatere inke ba hame saz o kari sazegari dare !

amma AMD bade ye moddat kar e sangin hang mikone !
---------------
mazerat mikham pingilishi neveshtam !

dastresi be farsi nadaram sharmande !;)

مدیریت : لطفا فارسی نوشتن فراموش نشه...!

kakihot
04-24-2007, 12:38 PM
این مقایسه بهترین مقایسه در نوع خودش نیست ولی تا حدودی میتونه انتظارات رو برآورده کنه...
من شخصا از cpu های شرکت اینتل بیشتر استفاده کردم ولی این دلیل بر کارایی بهتر آنها نیست...
فکر کنم با مطالعه این مقایسه cpu برتر احتمالا مشخص میشه ..!

این مقایسه ها بین CPU های موجود و حاظر در بازار صورت گرفته است و محصولاتی که در آینده توسط این دو شرکت ارائه خواهد شد را در این مقایسه شرکت نداده ایم.

1. AMD بر اساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های INTEL شش مرحله ای میباشد. بدین معنا که AMD در هر چرخه کاری 9 عملیات انجام میدهد د رای که INTEL فقط 6 عمل را انجام میدهد.

بهش میگن IPC یا دستورالعمل بر سیکل- نه 9 مرحله!

2. AMD از 640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند

این مربوط به کش L1 هست که مال اینتل 12KB+8 بود مال AMD 2*64KB حالا هم تغییر کرده تو کوردو

3. AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.

اولا مس از آلومنیم خیلی گرون تره و چون جرم حجمی بالایی داره هزینه حملش هم برای کشورها گرون در میاد
ثانیا مگه تو CPU چقدر مس یا آلومنیم استفاده شده که شما این ایتم رو ملاکی برای قیمت قرار دادین؟؟;;)

4. از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.

منظورتون رو نفهمیدم

5. AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.

بازم منظورتون از پردازش موازی رو نمیفهمم؟

6. یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره Multimedia میشود.

کاملا تایید میکنم

7. زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهداشت.

کاهش پایپ لاینها باعث میشود که داده ها کمتر در صف انتظار بمانند و افزایش تعداد آنها پعنای باند رو بالا میبره
علت موفقیت کوردو همین مساله بود

Mastermind
04-24-2007, 02:22 PM
اینم دیروز پیدا کردم :
<<ظاهرا پروسسور ای ام دی سریع‌تر و پیشرفته‌تر می‌باشد و یا نسبت به اینتل از چیپ‌های ارزانتری استفاده می‌کند. مزایا و معایب این چیپ نسبت به چیپ‌های دیگر چیست؟ سؤال جالبیست و شاید بتوان ادعا کرد که سالهاست بحث داغ اتاق‌های گفتگو و حرف روز وب‌سایت‌ها شده‌است. هر پردازشگری قدرت و ضعف خاص خود را داراست. به عنوان مثال، یک اینتل پنتیوم 4 اغلب روی 3ds Max ریندرینگ نرم‌افزاری سریع‌تری انجام می‌دهد تا یک AMD Athlon 64. از طرف دیگر پردازنده های AMD معمولا در بازی‌های کامپیوتری پردازنده‌‌های اینتل را مغلوب خود می‌کنند. از آنجایی که اخیرا پردازشگرهای دو هسته‌ای متداول شده‌اند پردازشگرهای دوهسته‌ای AMD مستعدتر هستند که از همتای خود پیشی بگیرند و همچنین پردازنده‌های اینتل نیز همچنان با سرعت و حرارت اجراء می‌شوند. به نظر می‌رسد که امسال به محض اینکه اینتل معماری جدیدش را تغییر دهد، این موضوع نیز دستخوش تغییراتی شود. اما هم اکنون بر روی پردازنده‌های دو هسته‌ای AMD کار می‌شود تا اندکی سریع‌تر شوند و نسبت به پردازنده‌های اینتل گرمای کمتری را ایجاد نمایند، گرچه قیمت هردوی آنها یکسان است. فقط پردازنده نیست که وارد این بازی جالب شده است. به عنوان مثال ممکن است شما به یک دیسک انعطاف پذیر با کیفیت بالا برای ایجاد سیستمهای پایه‌ای خود نیاز داشته باشید. در این حالت چیپست‌های اینتل با چیپست‌هایی که بر روی مادربردهای سازگار با AMD باشند به خوبی کار می‌کنند. اما اگر مایلید از کارتهای گرافیکی دو هسته‌ای برای بازی استفاده ‌کنید، AMD را توصیه می‌کنیم. درنهایت، حد متوسط کاربران اداری کامپیوتر ممکن است با چنین مقولاتی اصلاً مواجه نشوند. از آنجایی که آنها به واکنش کلی سیستم بیشتر بها می‌دهندعملکرد ضعیف پردازنده آنچنان موضوع مهمی برای آنها محسوب نمی‌شود چرا که واکنش صحیح و مناسب سیستم به حافظه، هارددرایو و عوامل دیگر بستگی دارد>>
متاسفانه منبع اش رو پاک کرده بودم...حالا هم نمی دونم، شرمنده
!!!!!راستی هرکی درمورد سوال قبلی من اطلاعاتی داشت منو بی خبر نذاره، ممنون!!!!!
---------------
لطفا به این سایت یه نگاهی بندازین!;;)

kakihot
04-26-2007, 09:07 AM
دوست عزیز این مقاله کمی قدیمیه و مال دورانی هست که کوردو نیامده بود!!!

Mastermind
04-26-2007, 09:19 AM
دوست عزیز این مقاله کمی قدیمیه و مال دورانی هست که کوردو نیامده بود!!!

عزیزم ما گفتیم دلیل بیار که کدوم بهتره، نه اینکه این بحث مال کی هست...

خواهشا اگه در این مورد اطلاعاتی داری پست بذار.

ممنون.

kakihot
04-26-2007, 12:34 PM
خب آیا برای شما ملاک برتری در قدیم مهمه یا حال؟؟
میشه در باره تاریخ هم صحبت کرد که با روند توسعه این دو شرکت آشنا بشیم
ولی چون ما در حال زندگی میکنیم و خریدمون هم در حال یا آینده خواهد بود بهتره در باره حال و آینده صحبت بشه
مرور تاریخ فقط اثبات عمتکرد و صداقت هست
من همیشه هم intel میبندم هم amd
و همیشه بدونید یک اتخاب منطقی تو هر رده ایی هست چه از amd و چه از intel

Abbass
04-26-2007, 10:43 PM
خب آیا برای شما ملاک برتری در قدیم مهمه یا حال؟؟
میشه در باره تاریخ هم صحبت کرد که با روند توسعه این دو شرکت آشنا بشیم
ولی چون ما در حال زندگی میکنیم و خریدمون هم در حال یا آینده خواهد بود بهتره در باره حال و آینده صحبت بشه
مرور تاریخ فقط اثبات عمتکرد و صداقت هست
من همیشه هم intel میبندم هم amd
و همیشه بدونید یک اتخاب منطقی تو هر رده ایی هست چه از amd و چه از intel

دوست عزیز شما درست می گی نمی شه گفت کدوم یکی بهتره مثلا اگر بگیم Intel بهتره فردا می بینیم که Amd یه مدل بهتر از Intel می ده بازار ولی در اصل باید با دو مدل کار کرد . با تشکر

Mastermind
04-27-2007, 02:40 PM
دوست عزیز شما درست می گی نمی شه گفت کدوم یکی بهتره مثلا اگر بگیم Intel بهتره فردا می بینیم که Amd یه مدل بهتر از Intel می ده بازار ولی در اصل باید با دو مدل کار کرد . با تشکر

خب، بازم سلام...
با توجه به نظرات دوستان عزیز این تغییر رو در عنوان تاپیک ایجاد میکنیم...
...نام تاپیک را به "ویژگی های (تفاوت های) intel و AMD چیست؟" عوض می کنیم.
پس زین پس در این مورد اگر اطلاعاتی داشتین ما رو بی بهره نذارین!:">

با تشکر فراوان...........Mastermind

kakihot
04-27-2007, 08:09 PM
خب، بازم سلام...
با توجه به نظرات دوستان عزیز این تغییر رو در عنوان تاپیک ایجاد میکنیم...
...نام تاپیک را به "ویژگی های (تفاوت های) intel و AMD چیست؟" عوض می کنیم.
پس زین پس در این مورد اگر اطلاعاتی داشتین ما رو بی بهره نذارین!:">

با تشکر فراوان...........Mastermind

خواهش میکنم اگر بضاعتی باشد در خدمتیم و هدف از حضور هم در اینجا همین هست
یک خبر خوب برای دوستدارن amd اینکه هسته بارسلونا به زودی میاد بیرون که amd ادعا میکنه که 4 هسته ای اون 50% قوی تر از 4 هسته ای اینتل هست;;)

Mastermind
04-27-2007, 11:54 PM
خواهش میکنم اگر بضاعتی باشد در خدمتیم و هدف از حضور هم در اینجا همین هست
یک خبر خوب برای دوستدارن amd اینکه هسته بارسلونا به زودی میاد بیرون که amd ادعا میکنه که 4 هسته ای اون 50% قوی تر از 4 هسته ای اینتل هست;;)

ما مخلصیم آقا!:D
یه وقت از ما دلگیر نشی ها:">

زین پس در مورد ویژگی ها . نواقص و تفاوتهای دو کمپانی بحث خواهیم کرد.
بای

Mastermind
05-02-2007, 02:33 AM
سلام.
طبق تحقیق هایی که تو بازار کردم فهمیدم که هر دو مدل خوب و کارا هستن و مشکل دمای AMD ها نیز دیگه رفع شده و عینا میبینیم که دیگه دماشون بالا نمیره.
ولی AMD امسال زیاد ضرر داده، چرا؟
چون یه ضعف داره.
اونم عوض کردن زود زود socket است.
پس هر دو خوب هستند، اما با توجه به کارایی و قیمت AMD ارجهتر است. مخصوصا در dual core!

بازم اگه نظری داشتین بگین.:*

لطفا این صفحه رو هم ببینین:

kakihot
05-03-2007, 05:04 PM
البته هفته پیش دوباره intel روی مدل های high_end دراپ قیمت داد ولی هنوز صرف در خرید amd هست
واسه من جالبه ای ام دی دوال کور 3.6 تو بازار میخریم 69 هزار تومان

Mastermind
05-05-2007, 02:12 AM
البته هفته پیش دوباره intel روی مدل های high_end دراپ قیمت داد ولی هنوز صرف در خرید amd هست
واسه من جالبه ای ام دی دوال کور 3.6 تو بازار میخریم 69 هزار تومان

فکر کنم دیگه این یدونه رو اشتباه گفتی.

AMD ارزون هست ولی نه دیگه تا این حد!

mrvahid
05-05-2007, 08:19 PM
فکر کنم دیگه این یدونه رو اشتباه گفتی.

AMD ارزون هست ولی نه دیگه تا این حد!

ارزانترین دو هسته ای AMD که به نظر می یاد در بازار موجود هست مدل AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600+ با قیمت تقریبی 78000 تومان است.
اگر مورد مناسب تری اطلاع دارید مطرح کنید.

Mastermind
05-07-2007, 03:51 AM
میشه و هنگامی که سوال می شود که شما کدام مدل از پردازشگر ها را می پسندید جواب های متفاوتی شنید می شود ، در ایران و به دلیل سود بیشتر در فروش پردازشگر های مدل INTEL بیشتر فروشندگان انواع مختلف این مدل را پیشنهاد میکنند.

اما ببنیم که چه فرقی بین پردازشگر های ساخته شده توسط شرکت INTEL و شرکت AMD وجود دارد. سپس خودتان تصمیم بگیرید که هنگام خرید CPU چه مارک و مدلی را انتخاب کنید.

2. AMD از 640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.

Hyper -Threading: Multithreading technology which takes place concurrently on the Pentium 4 micro architecture produced by Intel.

Alireza
05-08-2007, 02:42 AM
دوستان بحث رو عوض نکنید ...........

پست های اضافی پاک شدن !

golden23_boys12593
05-08-2007, 09:11 PM
کدام مانیتور بهتر است؟

Payam.M
05-20-2007, 04:22 PM
میشه و هنگامی که سوال می شود که شما کدام مدل از پردازشگر ها را می پسندید جواب های متفاوتی شنید می شود ، در ایران و به دلیل سود بیشتر در فروش پردازشگر های مدل INTEL بیشتر فروشندگان انواع مختلف این مدل را پیشنهاد میکنند.

اما ببنیم که چه فرقی بین پردازشگر های ساخته شده توسط شرکت INTEL و شرکت AMD وجود دارد. سپس خودتان تصمیم بگیرید که هنگام خرید CPU چه مارک و مدلی را انتخاب کنید.

Hyper -Threading: Multithreading technology which takes place concurrently on the Pentium 4 micro architecture produced by Intel.
این حرفت تکراری نبود؟
من خودم intel رو ترجیع میدم. مک رو میشه روش نصب کرد

Mastermind
05-21-2007, 04:54 AM
خوب، در صورتی که بخوایم مک نصب کنیم که ما نصب نمی کنیم.

Mastermind
05-31-2007, 04:44 AM
شركت "اي ام دي" سرانجام نخستين پردازنده چهار هسته‌اي خود را كه به ادعاي اين شركت تنها پردازنده چهار هسته‌اي حقيقي جهان محسوب مي‌شود به بازار داد.

به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، اين پردازنده چهار هسته‌اي با نام "فنوم" (‪ (Phenom‬داراي توان محاسباتي بسيار بالا، مصرف انرژي بسيار كم، مجهز به قابليت پشتيباني از اجراي همزمان بيش از يك سيستم عامل در رايانه و توانايي بهره‌بري سريع از تراشه‌هاي حافظه جديد ‪DDR2‬است.

پيش از شركت "اي ام دي"، شركت "اينتل" به عنوان بزرگترين سازنده پردازنده‌هاي رايانه‌اي در جهان نيز پردازنده‌هاي چهار هسته‌اي را به بازار داده بود اما "اي‌ام‌دي" ادعا مي‌كند آن پردازنده‌ها در واقع دو پردازنده دو هسته‌اي در يك بسته بندي بودند اما محصول جديد "اي‌ام‌دي" يعني "فنوم"، حقيقتا داراي چهار هسته محاسباتي مجزا و مستقل از يكديگر است كه در كنار يكديگر كار مي‌كنند و توان محاسباتي بالايي را براي رايانه، به ويژه در هنگام انجام چند عمليات همزمان، به ارمغان مي‌آورند.

هم اكنون تقريبا دوران پردازنده‌هاي تك هسته‌اي به پايان خود نزديك مي‌شود و تقريبا هفتاد درصد از رايانه‌هاي توليدي امروزي داراي پردازنده هاي دو هسته‌اي هستند. پردازنده‌هاي چهار هسته‌اي نيز كه مدت كمي است توسط "اينتل" و هم اكنون توسط "اي ام دي" عرضه مي‌شوند، بيشتر براي استفاده در رايانه‌هاي ويژه اجراي بازي‌هاي رايانه‌اي پيچيده و سنگين كاربرد دارند و هنوز به اندازه پردازنده‌هاي دو هسته‌اي در بازار رايانه هاي شخصي رواج نيافته‌اند.

شركت "اي‌ام‌دي" كه چندي پيش شركت "اي‌تي‌آي"، يكي از بزرگترين سازندگان تراشه‌هاي گرافيكي را به قيمت بيش از ‪۵‬ميليارد دلار خريداري كرده بود همچنين از توليد نسل جديد كارتهاي گرافيكي با نام "اي‌تي‌آي رادئون اچ‌دي ‪( ATI Radeon HD 2000) "۲۰۰۰‬خبر داد. اين كارت گرافيكي با قابليت پشتيباني از استاندارد گرافيكي "دايركت اكس ‪"۱۰‬كه نخستين بار توسط "مايكروسافت" در سيستم عامل جديد "ويندوز ويستا" معرفي شده است، مي‌تواند تجربه گرافيكي جديدي را براي كاربران رايانه‌ها ايجاد كند.

علاوه بر اين موارد، همانگونه كه شركت "اينتل" سالهاست مجموعه‌اي شامل پردازنده، مادربورد و كارت گرافيكي را روي يك بورد الكترونيكي واحد (چيپ ست) و با نام "سنترينو" ويژه استفاده در رايانه‌هاي لپ تاپ به بازار مي‌دهد، شركت اينتل در برنامه‌اي جديد اعلام كرده است قصد دارد مجموعه‌اي مشابه را با نام "پوما" (‪ (Puma‬به بازار بدهد و بدين ترتيب رقابت جدي با "اينتل" را در اين زمينه يعني توليد "چيپ ست" براي رايانه‌هاي لپ تاپ نيز آغاز خواهد كرد.

پردازنده چهار هسته‌اي "فنوم" و خانواده جديد كارتهاي گرافيكي "اي تي آي رادئون اچ دي ‪"۲۰۰۰‬هم اكنون توسط "اي ام دي" براي استفاده در رايانه هاي شخصي عرضه شده‌اند و مجموعه "پوما" در نيمه دوم سال ‪۲۰۰۸‬براي رايانه‌هاي لپ تاپ به بازار خواهد آمد.

منبع: IRNA
---------------------------------------------------------
دوستان لطفا بحث رو ادامه بدین...

amir_aa127
10-18-2007, 01:38 PM
90% تولید کنندگان لپ تاپ از پردازنده های اینتل استفاده می کنند.
شرکت بزرگ اپل هم اینتل را به عنوان پردازنده انتخاب کرده.
چرا؟
چون اینتل برتر است.

ehsan_talll
10-18-2007, 04:18 PM
اون قديم نديما که ميگفتم ای ام دی از لحاظ فن مشکل داره
ميسوزه،ميتکه،داق ميکنه از جور چيزا
حالا هم که همه ميگم ای ام دی به درده بازی ميخورهمن طرفدار ا اينتل هستم

Gem-i
06-14-2008, 03:15 AM
Amd امروز رو با Amd دیروز مقایسه نکنین.

erfan
06-14-2008, 12:36 PM
در مورد دمای CPU نمیشه اینقدر راحت نظر داد باید ببینید هر CPU تو چه شرایطی داره کار میکنه ،دمای هوای محیط چقدره و چه حجم پردازشی داره بهش اعمال میشه. اگه همه این شرایط یکسان بود اون وقت میشه یه مقایسه نسبتا منصفانه انجام داد. در مورد فرکانس CPU باید بگم که اگه میگن فرکانس فلان cpu مثلا 2 گیگاهرتز هست منظور این نیست که تمام اعمال محاسباتی با همون فرکانس انجام میشن. این فرکانس ساعت پردازنده هست و برای انجام خیلی از محاسبات این فرکانس در داخل پردازنده تقسیم میشه. (بدون تعصب میگم : amd معمولا در مورد فرکانس واقعی پردازنده هاش غلو میکنه) .
علاوه بر همه اینها فقط مقدار کش برای افزایش کارایی کافی نیست باید سرعت (فرکانس) خوندن از و نوشتن روی کش نزدیک به فرکانس ساعت پردازنده باشه که البته هیچکدوم از شرکت های اینتل و amd در این مورد اطلاعات کافی نمیدن.

همه اینا رو گفتم ولی نمیخوام از هیچکدوم طرفداری کنم. من همیشه از اینتل استفاده کردم و ازش راضی بودم. امروزه دیگه شکاف تکنولوژی بین این دو شرکت خیلی کم شده و پردازنده هاشون تقریبا با هم برابری میکنن.
ولی اگه به قول اون دوستمون پردازنده 4 هسته ای اینتل واقعا 4 هسته ای نیست پس چرا شرکت های بزرگی مثل dell و sony و tooshiba دارن از این پردازنده برای جدیدترین سیستم هاشون استفاده میکنن؟ یعنی این شرکت ها هیچ متخصصی ندارن که بتونه کارایی واقعی پردازنده ها رو تشخیص بده؟

sintax
06-14-2008, 02:09 PM
سلام. براساس اطلاعات من کمتر بودن قیمت ای ام دی به دلیل ساختار متفاوتش هست که از مس استفاده میکنه، ساختار سی پی یو های ای ام دی به طور کلی با اینتل فرق میکنه و هر کدوم از این شرکتها این ساختارها رو برای خودشون انحصار کردن، وقیمت پایینتر ای ام دی به خاطر استفاده از نیمه هادی مس در داخل سی پی یو ست. اینکه سی پی یو های ای ام دی داغ میکردند درست بود ولی 2-3 سال پیش، الان دیگه این مشکل رو برطرف کردن.
سی پی یو های ای ام دی برای بازی ها و کارهای گرافیکی بهتر از اینتل ها هستند و برای کارهای ادیت فیلم و پردازشهای کلی اینتل ها بهتر کار میکنن، درسته که الان core douی اینتل غوغا کرده ولی عیب ای او دی اینه که یکمی از زمان عقبه!! یعنی اینکه core dou جدیدترین سی پی یوی اینتل در سطح کاربری هست اما ای ام دی هنوز چیز جدیدی به عنوان رقیب core dou معرفی نکرده. این خیلی مهمه.
وقتی ای ام دی جدیدترین سی پی یو شو بده بیرون(یعنی رقیب core dou) اون موقع باید مقایسه کرد و من مطمعنم ای ام دی بهتر عمل خواهد کرد.

sintax
06-14-2008, 02:13 PM
در مورد دمای Cpu نمیشه اینقدر راحت نظر داد باید ببینید هر Cpu تو چه شرایطی داره کار میکنه ،دمای هوای محیط چقدره و چه حجم پردازشی داره بهش اعمال میشه. اگه همه این شرایط یکسان بود اون وقت میشه یه مقایسه نسبتا منصفانه انجام داد. در مورد فرکانس Cpu باید بگم که اگه میگن فرکانس فلان Cpu مثلا 2 گیگاهرتز هست منظور این نیست که تمام اعمال محاسباتی با همون فرکانس انجام میشن. این فرکانس ساعت پردازنده هست و برای انجام خیلی از محاسبات این فرکانس در داخل پردازنده تقسیم میشه. (بدون تعصب میگم : Amd معمولا در مورد فرکانس واقعی پردازنده هاش غلو میکنه) .
علاوه بر همه اینها فقط مقدار کش برای افزایش کارایی کافی نیست باید سرعت (فرکانس) خوندن از و نوشتن روی کش نزدیک به فرکانس ساعت پردازنده باشه که البته هیچکدوم از شرکت های اینتل و Amd در این مورد اطلاعات کافی نمیدن.

همه اینا رو گفتم ولی نمیخوام از هیچکدوم طرفداری کنم. من همیشه از اینتل استفاده کردم و ازش راضی بودم. امروزه دیگه شکاف تکنولوژی بین این دو شرکت خیلی کم شده و پردازنده هاشون تقریبا با هم برابری میکنن.
ولی اگه به قول اون دوستمون پردازنده 4 هسته ای اینتل واقعا 4 هسته ای نیست پس چرا شرکت های بزرگی مثل Dell و Sony و Tooshiba دارن از این پردازنده برای جدیدترین سیستم هاشون استفاده میکنن؟ یعنی این شرکت ها هیچ متخصصی ندارن که بتونه کارایی واقعی پردازنده ها رو تشخیص بده؟

سی پی یو های ای ام دی یکم بد قلق هستند و کاربران معمولی و نیمه حرفه ای معمولاً نمی تونن از تمام توان و فرکانس سی پی یو استفاده کنن و حتی بیشتر کاربران حرفه ای هم با این مسله مشکل دارند و فرکانس کاری شون کمتر از حد توان سی پی یو هست.

amir890
07-20-2008, 09:58 PM
فعلا که amd ور شکست شده و مدیر عاملش استعفا داده
در حالی که intel مدل جدید ارائه داده

Rasoul
07-21-2008, 12:30 PM
بسته به استفاده شما داره قدرت یا پردازش گرافیکی .

Mastermind
09-12-2008, 11:08 AM
آقایونی که اینجارو زیارت میکنن به اینجا هم یه سری بزنن:

http://forum.takdownload.ir/showthread.php?t=23196

NiMA90
09-12-2008, 11:35 AM
من زیاد متخصص نیستم با اینکه به خودم پیشنهاد amd می دادند من بازم intel رو انتخاب کردم:

1- این سوختن AMD ها رو یکی از دوستان با کار کردن فقط یک روز با amd تجربه کرده بود
2- وقتی یه بازی می گیری می بینی پردازنده اینتل عدد کمتر ولی ای ام دی بالاتر
3- قیمت کم AMD جزو سیاست ها ی این شرکت هست مخصوصا بازار خاورمیانه خیلی خبر ها در این باره خوندم
4- بیشتر نرم افزار های رایج تا اونجایی که من دیدم بیشتر با intel سازگارند

ببخشید تخصصی نبود تجربی بود!!!

arashm1362
09-12-2008, 12:40 PM
سلام
به نظر من این دو تا رو اصلاً نباید با هم مقایسه کرد چون کارشون با هم فرق میکنه هرچند که هر دو CPU هستند ولی اگر به صورت حرفه ای بخواهیم بهشون نگاه کنیم AMD رو بیشتر برای برای کارهای MultiMedia استفاده میکنند و Intel رو برای کارهای غیر از Multi Media مثلاً Programing یا Networking یا برای کار های محاسباتی .
مثلاً من تو کار ISP و VOIP هستم تا حالا کسی رو ندیدم که سروری بخره که پردازندش AMD باشه و تا حالا نشنیدم که ابر کامپیوتر هایی که برای شرکت بزرگ دنیا توسط HP و Dell ساخته میشه مثلاً برای پیشبینی وضع آب و هوا پردازندش AMD باشه .
ولی اکثر کسانی اهل بازی و کارهای گرافیکی هستند میگن فقط AMD
این نظر من بود و چیزی که توی این 12 سال کارم دیدم .

Gem-i
12-01-2008, 01:30 AM
بحث های جالبی بودن که امروزه میشه هنوز در موردش صحبت کرد.

Gem-i
01-03-2009, 12:29 AM
به این مقایسه هم یه نگاهی بندازید:

http://www.amdassets.com/comparison/