مشاهده نسخه کامل : اموزش کامل جاوا
bitab
04-18-2007, 03:10 PM
سلام مشنگها قشنگها فشنگها باز امدم در مقالی قبلی من یکی از دوستان در خواست اموزش جاوا را داده بود اینم اموزش کامل جاوا تحت نظر سایت بیتاب البته خیلی وقته رو جاوا کار نمی کنیم جاوا رو در فلش استفاده میبریم خلاصه بگذریم
المهم این است که اموزش گام بگام جاوا رو افتخارش رو به تک دانلود دادم سایت ذلیل شدم هنوز اماده نیست مجبورم رو هست خودم ابلود کنم اینجا بذارم.
اگه در خواستی بود در خدمتیم البته اگه سایتمو نمی خواستم فلش در بیارم زودتر میشد:-S
منظر سایتم باشید
براي دریافت فایل [SIZE="5"]اینجا (http://bitab.org/others/learning java script.rar) را کلیک کنید
رمز فایل www.bitab.org
مشکلی بود واسه دریافت فایل بگید در ضمن فایل رو با بی دی اف نکردم تا دوستان تازه وارد مشکل نداشته باشن با word كردم بای فشنگهای کامبیوتر به امید روزی که هر ایرانی استاد کامبیوتر باشه.
information
04-18-2007, 07:47 PM
سلام دوست عزیز بیتاب...
شما که این همه انرژی مثبت دارین و خوش برخورد هستید.این فایل کمی سخت باز میشود .نمیشه یه کم ساده تر بدون پوشه های تو در تو با پسورد ...مثلا چی میشه همان فایل Word را بگذاری بدون درد سر . راستی من سایت شما را دیدم خیلی قشنگ بود.
بیاییم ساده و روان کار کنیم
Keyvan
04-19-2007, 10:55 AM
لینک خراب است ....
لطفا اصلاح کنید.....
bitab
04-19-2007, 02:09 PM
اقا من شرمنده همتونم من دیروز تو اف تی بی یک جا به جای انجام دادم لینک خراب شد الان لینکو درست کردم امیدوارم استفاده کافی رو ببرید. یا حق
سلام مشنگها قشنگها فشنگها باز امدم در مقالی قبلی من یکی از دوستان در خواست اموزش جاوا را داده بود اینم اموزش کامل جاوا تحت نظر سایت بیتاب البته خیلی وقته رو جاوا کار نمی کنیم جاوا رو در فلش استفاده میبریم خلاصه بگذریم
المهم این است که اموزش گام بگام جاوا رو افتخارش رو به تک دانلود دادم سایت ذلیل شدم هنوز اماده نیست مجبورم رو هست خودم ابلود کنم اینجا بذارم.
اگه در خواستی بود در خدمتیم البته اگه سایتمو نمی خواستم فلش در بیارم زودتر میشد:-S
منظر سایتم باشید
براي دریافت فایل [SIZE="5"]اینجا (http://bitab.org/others/learning java script.rar) را کلیک کنید
رمز فایل www.bitab.org
مشکلی بود واسه دریافت فایل بگید در ضمن فایل رو با بی دی اف نکردم تا دوستان تازه وارد مشکل نداشته باشن با word كردم بای فشنگهای کامبیوتر به امید روزی که هر ایرانی استاد کامبیوتر باشه.
دانلود نکنین ، یا ویروس یا تروجان . من دانلود کردم ولی فولدرش باز نمیشه و پیغام "Access Denied" میده و فولدر پاک نمیشه .
از Admin میخوام که موضوع رو پیگیری کنن ، اگه ایشون قصد شیطونی دارن ، یوزرشونو ببندن .
ممنون .
Keyvan
04-22-2007, 11:08 PM
فایل کاملا سالمه .....
تست شد....
bitab
04-22-2007, 11:11 PM
وا وا موش نخوردت خود شیرین بی سی تو مشکل داره جوجه کوچولو نه فلدر من انقدرها از هاست من دانلود شده بدون عیب و نقض بیا اموزش یاد بده امدیم صواب کنیم کباب شدیم اصلا لیاقت ندارین من اف تی بی چقدر هجمش زیاد نشستم لینک اینو بعد از30دقیقه بیدا کردم که درست بذارم بعد ایان اینجوری حرف میزنن بابا ادمهای عطیقه بیدا میشه که حتی با برنامه wordبلد نيستن كار كنن يا winrarبلد نیستن باسورد بدن بهش که نوشته گوشه باسوردت فلدر وو اسم سایت بابا شما دیگه که هستین قبل از گفتن هر مطلب خوب فکر کنید
---------------
فایل کاملا سالمه .....
تست شد....
ای قربونت برم ناز نفست اینها همین الان من نظر دادم ولی ایشان زودتر از من داد دیگه چه میخواید بابا من کارم درست اعتبار دارم بابا هر کاری رو بد انجام بدم ابرو خودم و شرکتم میره بابا:>
smojtaba_akbari
04-22-2007, 11:44 PM
فایل کاملا سالمه .....
تست شد....
آقا اگه فایل کاملا سالمه پس چرا موقعی که می خوام پاکش کنم ، Access Denied می ده !؟ :-S :o
حالا یکی بگه چطور شیرین کاریه این دوستمون رو پاک کنم؟
information
05-01-2007, 12:49 AM
آقا منم می خوام پاکش کنم ، Access Denied می ده !؟
بابا تو که اینقدر توی Word , WinRAR وارد هستید شما منت هم میزاری ...پسورد هم میزاری....یک ویسایت قشنگ هم داری... یکم ساده تر کار کن یه این تاپیک یک نگاه کن آدم حظ میکنه
http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=4701 (http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=4701)
امیدوارم دلخور نشده باشی ولی من از خیرش گدشتم 8-|
secure
05-04-2007, 06:07 AM
آقا اگه فایل کاملا سالمه پس چرا موقعی که می خوام پاکش کنم ، Access Denied می ده !؟ :-S :o
حالا یکی بگه چطور شیرین کاریه این دوستمون رو پاک کنم؟
خوب فکر کنم حق با شماست. حتی اگه فرض کنیم سخت باز میشه بازم دلیلی نمیبینم که فایلی برای آموزش اینجوری نیاز به شعبده بازی داشته باشه. این آقا هم میتونست نفرسته اگه نمیخواست کسی استفاده کنه.
واسه پاک کردن یا رویت فایل از یه نرم افزار مثل unlocker استفاده کنید یا اینکه با فعال کردن اختیارات securıty فول کنترل رو فعال کرده و بعد باز کنید. برای فعال کردن securıty میتوانید از این فایل استفاده کنید یا اینکه در فولدر اپشنز و منوی ویو (Folder Options-View) گزینه Use Simple File Sharing رو غیر فعال کنید. حالا راحت میتونید از منوی Properties در راست کلیک روی فولدر به گزینه Security برید. کاری که نیاز است انجام بدید تغییر مالکیت فولدر است که با انتخاب Advanced-owner-(username و چک کردن روی Replace owner on subcontainers and objects امکان پذیر است. برای هر سوال در این انتخابها گزینه OK رو انتخاب کنید تا کل پنجره ها بسته شود. حالا میتوانید فولدر یا فایل رو رویت یا پاک کنید.