PDA

مشاهده نسخه کامل : راههای مقابله با ویروس جدید msblaster

bitab
04-14-2007, 06:50 PM
اگر با وجود مشکلات انتیتی ویندوز هنوز هم از ویندوزxp یا 2000 یاnt ویا server2003 استفاده میکنید و رایانه تان به کرم msblaster آلوده شده نکات زیر میتواند درخلاص شدن از دست این ویروس خطرناک که بطورمداوم رایانه تان را خاموش و روشن کرده وبه نرم افزارهاآسیب جدی وارد میکند به شما یاری میرساند:

1- اگر مشکوک به آلودگی بااین ویروس شدید ازاینترنت خارج شوید.
2- مراتل روشن و خاموش شدن خودکار کامپیوتر را بافشاردکمه های ctrl+alt+delete در هنگام اجرای ویندوزخاتمه دهید.و در پنجره task manager به دنبال فایل در تال اجرای msblast.exe و یا penis32.exe و یا teekids.exe بگردید و آنرا با end task غیر فعال کنید . در نظرداشته باشید که این ویروس با نامهای متفاوت دیگر هم ظهور میکند پس هر برنامه غیر معمول با پسوند .exe را ازکار بیندازید .
3- از منوی search برای جستجو در کامپیوترخود استفاده کرده و تمام فایلی اجرائی با پسوند exe و یکی از نامهای فوق یا مشابه را پیدا کنید و delete نمائید.(مواظب باشید که فایلهای پاک شده داخل recycle bin نرود.)
4- recycle bin را خالی کنید .
5- یک فایر وال خوب مثل zonealarm که نرم افزاری مجانی است را تهیه و نصب کنید .
6- فایروال مربوط به connection اینترنتی خود را هم در ویندوز فعال کنید .(کاچی به از هیچی)!!!!
7- در صورت امکان آخرین ورژن service pack ویندوزخود راتهیه و نصب نمائید .
8- به یک آنتی ویروس به روز شده مجهز شوید .

soroush_a13
04-24-2007, 02:18 PM
با عرضه سلام کامپيو تر من فکر کونم ويروس گرفته وقتی مياد بالا هنگ ميکونه و من نميتونم هيچ کری کونم ايکونه norton هم در سمته راسته صفحه ديده نميشه و مثلاا يک ايکن سمته راست سياه ميشه و من بايد چند بر resetکونم تا از هنگی در بياد و موقه خموش کردن هم خيلی تول ميکشه که خاموش بشه لوتفن منو راهنماي کنيد