PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی از کاربران در مورد . . .

A L I R E Z A
05-19-2010, 11:13 PM
جهت دریافت یک فایل یا برنامه از وب سایت های معتبر آپلود مثل رپیدشیر , هات فایل و ..... کدام یک برای شما (کاربران داخل ایران ) راحت تر و سریعتر است و چرا ؟ این سئوال قبلا نیز پرسیده شده ولی نظر , ما امروز است . اگر مرکزی از قلم افتاده به خاطر محدودیت در تعداد نظرسنجی است @};-

H A D I
05-19-2010, 11:22 PM
mediafire
چون هیچ وقت ناز نمیکنه و میشه چند تا فایل با هم گرفت

s0peil
05-20-2010, 12:09 AM
rapidshare چون با برنامه ای که تو امضام معرفی کردم عالی کار میکنه !

rag_g64
05-20-2010, 12:14 AM
هات فایل. سرعتش بهتره ... در زمان آپلود گذاری سریعتره .... دیرتر از راپیدشر و ... برنامتو برمیداره

s0peil
05-20-2010, 12:30 AM
هات فایل. سرعتش بهتره ... در زمان آپلود گذاری سریعتره .... دیرتر از راپیدشر و ... برنامتو برمیداره

هات فایل یک چک کننده تصویری داره !

باعث میشه راحت نشه ازش دانلود کرد !

hajagha
05-20-2010, 01:13 AM
من واسه دوستام رو "مدیافایر" آپلود میکنم. بخاطر قابلیت دانلود چند فایل هم زمان و همین طور قابلیت ادامه دادن دانلود قطع شده همه "مدیافایر" رو ترجیح میدن. البته موقع آپلود خیلی جالب نیست. تو آپلود فقط رپیدشیر.

Sina Paul
05-21-2010, 02:01 AM
4share

ghertas
05-21-2010, 08:15 AM
رپیدشیر سال هاست که توی ایران رایج شده و بسیاری از سایت ها فایل هاشون رو برروی سرورهای این شرکت قرار می دن اما به الان حدود یک ساله که سرویس Hotfile توی اینترنت البته کل جهان بسیار محبوب شده چون برای کاربرانی که به صورت رایگان از این سرویس استفاده می کنند راحت قابلیت دانلود میده تا سرویس رپیدشیر! البته Hotfile تا مدتی پیش ف ی ل تر بود اما حالا که بازشده سرعتش خوبه! اما اگر بخواهیم از نظر داشتن اکانت محاسبه کنیم مطمئنا سرعت سرورهای رپیدشیر بالاتره ؛ هرچند برای سرعت های بسیار پائینی که ما داریم شاید یکی باشند اما با سرعت های بالا در سرورها رپیدشیر کمی سریعتر عمل می کنه! نکته پایانی هم اینه که اکانت های Hotfile ارزون تر هستند و لینک های این سرویس هم توی جهان بسیار رایج تر شده اند. @};-