مشاهده نسخه کامل : ? Which Browser
eysun
02-17-2007, 11:06 PM
از کدوم بروزر استفاده میکنید؟
اگه نظری دارین بگین!
rozbeh85
02-17-2007, 11:23 PM
Mozila FireFox
فکر میکنم در نوع خودش بی نظیر باشه!
البته نظر شخصی منه.
خیلی ها میگن سرعت اپرا بالاتره ولی به نظر من کار کردن باهاش سخته.
Ahmad
02-17-2007, 11:27 PM
به نظر من هم فقط Mozila FireFoxچون واقعا نسب به بقیه سرعت بالا تری داره
eysun
02-17-2007, 11:31 PM
نه تنها سرعتش بالاتره ! امنیتش هم فوق العاده هست! امکاناتش هم بی نظیره!
Alireza
02-18-2007, 12:31 AM
با سلام
من از بچگی با Internet Explorer بزرگ شدم:p و به نظر من مرورگر خوبی هست:D
بعضی مواقع هم از Fire Fox استفاده میکنم:rolleyes:
Kaveh
02-18-2007, 12:32 AM
Firefox انتخاب اهل فن :دی
Parham
02-18-2007, 12:36 AM
Mozilla Firefox (http://getfirefox.com) ...
Keyvan
02-18-2007, 11:20 AM
http://www.mozilla.com/img/firefox-title.png
peeshgooyy
02-18-2007, 11:52 AM
mozilla آپدیت جدید به نام Minefield
x-boy
02-18-2007, 12:06 PM
منم اينترنت اكسپلورر
eysun
02-18-2007, 12:57 PM
من امروز از اپرا استفاده كردم فقط آزمايشي سرعت لود كردنش از فايرفاكس و اكسپلورر بهتر بود! كسي قبلا استفاده كرده؟ يا شانسي بوده؟!!م
peeshgooyy
02-18-2007, 01:05 PM
شانسی نبوده داداشی
eysun
02-18-2007, 01:13 PM
پس فقط از لحاظ سزعت بهتره؟؟؟
peeshgooyy
02-18-2007, 01:19 PM
چیز های خیلی خوبی به نسبت IE6 داره.
اما IE7 خیلی از این امکانات رو کپی کرد.
سرعت دانلود بالاتری داره.
دو نوع همزمان Bookmark یا همون Favorite به نسبت بهتر هست.
کلا دردسر اصلا نداره.
فرت و فرت به خاطر مشکل نمی پره بیرون.
اگر هم بپره وقتی دوباره اجرا کنین می گه شما بار قبلی ناخواسته رفتین بیرون می خواین همه پنجره ها رو براتون باز کنم؟ اگر بلی بزنید حتی هیستری رو هم بر می گردونه. یعنی پنجره های ساخته شده Back دارن!
Shahin
02-18-2007, 05:19 PM
لطفا ماكستون (http://beta.maxthon.com/) (Maxthon (http://beta.maxthon.com/)) رو هم به ليست نظر سنجي اضافه كن hTtp://m1.freeshare.us/122fs2747052.gif
koobe
02-18-2007, 06:56 PM
Opera:
1. It is free
2. It is still one of the fastest (if not the fastest)
3. Its tab browsing is marvelous, nothing compares to it, neither FireFox nor IE7
4. It has versions for many diff platforms including PDA
5. Its GUI and fast key-combination are amongst the best in the industry
FF:
1. It is free
2. Very customizable through plpugins etc
3. Supported by Google
4. Its easily integrated with TOR proxy which is free
What makes FF 2nd compared to Opera is that its development group are still either unaware or not caring about how much memory/resources it comsumes compared to other browsers. Its backware/forward browsing is still way slower than that of Opera.
IE6 or IE7 is just a MUST if you are on Windows and need to update your Windows from time to time ALTHOUGH there are other ways to update your Windows but I guess %99.99 of people still use IE update tool.
Other clones of IE are just plain wrong! They are waste of time as nobody would ever take them serious, I mean in the industry so I suggest people stay away from those browser at all costs.
I used to use LYNX as browser and for those hardcore and nerd users out there, there are still a few non graphicical browsers which do the job but those people are really in minority or to sum it up:
Opera is the best one for me
FF is the 2nd best
IE is just a must
PS: I know people are so much hooked up on FF plugins and stuff but those plugins are causing more harm than good (in general) specially when it comes to upgrading your FF to a new or a beta version and that is not what I would like to deal with.
PS2: Anyone has to chose his/her own browser depending on his/her usage. I recommend that people give Opera a try anyways specially learn how to use MOUSE GESTURES and they would love it, none of FF plugins for mouse gesture comes close to that of Opera.
eysun
02-18-2007, 07:46 PM
Opera:
1. It is free
2. It is still one of the fastest (if not the fastest)
3. Its tab browsing is marvelous, nothing compares to it, neither FireFox nor IE7
4. It has versions for many diff platforms including PDA
5. Its GUI and fast key-combination are amongst the best in the industry
FF:
1. It is free
2. Very customizable through plpugins etc
3. Supported by Google
4. Its easily integrated with TOR proxy which is free
What makes FF 2nd compared to Opera is that its development group are still either unaware or not caring about how much memory/resources it comsumes compared to other browsers. Its backware/forward browsing is still way slower than that of Opera.
IE6 or IE7 is just a MUST if you are on Windows and need to update your Windows from time to time ALTHOUGH there are other ways to update your Windows but I guess %99.99 of people still use IE update tool.
Other clones of IE are just plain wrong! They are waste of time as nobody would ever take them serious, I mean in the industry so I suggest people stay away from those browser at all costs.
I used to use LYNX as browser and for those hardcore and nerd users out there, there are still a few non graphicical browsers which do the job but those people are really in minority or to sum it up:
Opera is the best one for me
FF is the 2nd best
IE is just a must
PS: I know people are so much hooked up on FF plugins and stuff but those plugins are causing more harm than good (in general) specially when it comes to upgrading your FF to a new or a beta version and that is not what I would like to deal with.
PS2: Anyone has to chose his/her own browser depending on his/her usage. I recommend that people give Opera a try anyways specially learn how to use MOUSE GESTURES and they would love it, none of FF plugins for mouse gesture comes close to that of Opera.
مرسی بابت توضیحات! با این حساب باید opera رو هم حتما امتحان کنم. :cool:
---------------
لطفا ماكستون (http://beta.maxthon.com/) (Maxthon (http://beta.maxthon.com/)) رو هم به ليست نظر سنجي اضافه كن hTtp://m1.freeshare.us/122fs2747052.gif
آقا شرمنده من اصلا اینو نمیشناختم . الان هر کاری میکنم نمیتونم نظرسنجی رو edit کنم! حالا باز سعی میکنم
peeshgooyy
02-19-2007, 08:31 AM
لااقل یک لینک معتبر برای مکستون می گذاشتین که ما هم امتحان کنیم
----
ادیت:
لینک ماکستون:
http://www.download.com/Maxthon/3000-12780_4-10636570.html?tag=lst-0-1
فقط محض امتحان
Maxthon 1.5.9 build 30
File size 5.06MB
License Free
hamedkhatar
02-19-2007, 11:31 AM
http://i5.tinypic.com/453c6rd.jpg
Shahin
02-19-2007, 04:51 PM
مرسی بابت توضیحات! با این حساب باید opera رو هم حتما امتحان کنم. :cool:
---------------
آقا شرمنده من اصلا اینو نمیشناختم . الان هر کاری میکنم نمیتونم نظرسنجی رو edit کنم! حالا باز سعی میکنم
احتمالا بايد به يكي از اين سرتيپ مرتيپها بگي :D
eysun
02-19-2007, 07:14 PM
احتمالا بايد به يكي از اين سرتيپ مرتيپها بگي :D
گفتم ولی کسی جوابی نداده! ! !
---------------
من maxthon رو امتحان کردم ! واقعا در مقابل Firefox حرفی واسه گفتن نداره!
peeshgooyy
02-20-2007, 08:16 AM
منم امتحان کردم.
البته یه نکته خیلی خوب داره.
اون هم Login هست!
Shahin
02-20-2007, 02:29 PM
گفتم ولی کسی جوابی نداده! ! !
---------------
من maxthon رو امتحان کردم ! واقعا در مقابل Firefox حرفی واسه گفتن نداره!
اشتباهت هيمنجاس :D 8-|
samshak
02-20-2007, 02:38 PM
همه میدونن FireFox یه چیز دیگه ست.
hamid_ha2e
02-20-2007, 02:47 PM
من از firefox استفاده ميكنم خوبه
ولي براي دانلود از opera به نظرم سرعتش بهتره
من فکر می کنم FireFox بهتره نه بابت امنیت و نه بابت سرعت ، چون هنوز جوونه و هکرها سراغش نرفتن .
بهترین ویژگیش Plug In های متنوعشه !
هیچ Browser ای این همه نداره!
peeshgooyy
02-20-2007, 03:59 PM
«چون هنوز جوونه و هکرها سراغش نرفتن.»
به نظر من این اصلا دلیل مناسبی نیست
hr6829
02-20-2007, 04:27 PM
كليد هاي ميانبر اپرا !
Open a new page with ----- Ctrl+N
Duplicate your current page with ------ Ctrl+Alt+Shift+N
Reload all pages using -------- Ctrl+F5
Cascade pages by pressing ----- Shift+F5
Tile all pages horizontally to fill the workspace with --- Alt+F6
Tile all pages vertically to fill the workspace with --- Shift+F6
Restore focus on current page by pressing ---------F9
Switch view between open pages using ------ 2 or Ctrl+Tab
Minimize current page with ------- 4
Maximize current page with ------5
Close all open pages by pressing ------Ctrl+Alt+W
Undo closing of page with ------- Ctrl+Z
Open a new application window with ------ Ctrl+Alt+N
Close application window by pressing ------ Ctrl+Shift+W
eysun
02-21-2007, 12:11 PM
من فکر می کنم FireFox بهتره نه بابت امنیت و نه بابت سرعت ، چون هنوز جوونه و هکرها سراغش نرفتن .
بهترین ویژگیش Plug In های متنوعشه !
هیچ Browser ای این همه نداره!
همون از internet Explorer استفاده کنی بهتره با این دلیلت!!!
MATIN
02-21-2007, 01:59 PM
من از FireFox استفاده میکنم ...
مهمترین دلیلم هم Extensions هاش هست ....
لطفا ماكستون (http://beta.maxthon.com/) (Maxthon (http://beta.maxthon.com/)) رو هم به ليست نظر سنجي اضافه كن
تا اون جا که من میدونم Maxthon خودش از IE برای باز کردن صفحه ها استفاده میکنه ....
یعنی شبیه یه Theme با امکانات زیاد برای IE هست ....
Parham
02-22-2007, 03:58 AM
فایرفاکس ... انتخاب اهل فن :دی ...
roham111
02-22-2007, 04:04 AM
Opera برای استفاده از انجمن ها.
Firefox برای Upload فايل ها.
Internet Explorer برای دانلود.
Shahin
02-22-2007, 04:12 AM
فایرفاکس ... انتخاب اهل فن :دی ...
ماكستون انتخاب حرفهاي ها .... ;;) hTtp://m1.freeshare.us/122fs2747052.gif
t.A.T.u
02-28-2007, 04:27 AM
تو سرعت که خداییش اپرا حرف اول رو میزنه اصلا به هیچ وجه جای هیچ بحثی نیست فقط می مونه تو بحث امکانات یا پلاگین ها که فایر فاکس سرآمد همست تازه تو هیچ یکی از این نرم افزار ها نمی تونی مثل اپرا برگشت به به عقب داشته باشی اپرا یه بدی داره که واسه خودش مستقله مثل فایر فاکس نیست که از امکانات اکسپلورر استفاده و روش سوار بشه به نظر من فقط اپرا و فایر فاکس
satan
03-01-2007, 10:45 AM
من چشمو بار كردم Ie رو ديدم الان هم با Ie7 راحتم
mk118
03-07-2007, 10:25 PM
Only FireFox 2.0.0.2
koobe
03-16-2007, 05:08 PM
فعلا IE7
با همشون كار كردم، Mozilla FireFox رو كه تو همين سايت زيرابش رو زدند، يه خبر بود كه 9 تا مشكل امنيتي تو محصولات Mozilla رو هشدار داده بود. Avant هم كه همون IE هست، ولي بعضي امكاناتش دمه دست تره.
فايرفاكس تو نشون دادن صفحه ها هم مشكل داره. اگه اين مشكلش رو حل كنه و اون 9 تا حفره رو من حتما از فايرفاكس استفاده مي كنم.
آقايونه اهل فن هم از خودشون تعريف نكنند.
فقط 9 تا حفره داره و شما فاتحه اش رو خونديد؟ پس مطمئناً windows يا outlook يا اينرتنت اکسپلرر ...
استفاده نميکنيد چون هر ماه ميکروسافت سعی ميکنه سوراخاشو به پوشونه ولی باز هم تموم نميشه.
نکته ی ديگه اينکه کدومتون تا حالا مورد حمله ی اجنبی شده ايد که از اون سوراخ ها استفاده کرده باشه؟
99.99% هکر ها هيچ علاقه اي به هک کردن سيستم منو شما ندارند. حالا اگر من ف_ب_آی بودم يا amazon
يا yahoo ... يه چيزی.
مصرف کننده های عادی بيشتر بايد از trojan و ويروس ، ... بترسند تا سوراخ های امنيتی، imho.
Lord_TD
03-19-2007, 03:22 PM
NetScape
IE
sezar81
03-22-2007, 12:49 PM
فقط ----------------------------------------------avant
f4l2z4d
03-31-2007, 01:47 AM
ماکروسافت با Ie با این همه حفره و باگ با 1000 تا منت داره برنامشو به ما میفروشه (ما که پول ندادیم) اما موزیلا مفت برنامشو میزاره تا دانلود کنی :* اگه کسی باهاش کار کنه عمرا طرف چیز دیگه نمیره
MSHADroo
03-31-2007, 02:04 AM
من ازFireFox استفاده میکنم و ازش خیلی راضیم اما IE7 تمام نواقص گذشتشو جبران کرده و فکر کنم موقع خوبی باشه برای بزگشت به IE
alitofangsazan
04-01-2007, 01:05 AM
من هم اینترنت اکسپلورر
Hamed
04-08-2007, 01:56 AM
من یه چند وقتیه رفتم سراغ Mozila Firefox 2 و خیلی ازش راضیم...
در نظر دارم برای یکی دو هفته هم اپرا رو هم تست کنم...
من تمام برنامه های نظر سنجی رو امتحان کردم از لحاظ سرعت هیچ کدوم مثل Mozila FireFox نیستن
به نظر من Safari خیلی تا حالا خوب بوده ...
smmirheydari
04-05-2008, 08:23 PM
به نظر من بهترین گزینه فایرفاکس هست ، Flock هم برای کسانی که اهل اشتراک گذاری هستند می تونه مناسب باشه . اما برای استفاده از اینترنت اکسپلورر ، به دلیل بار گذاری نا مناسب سرعت بسیار پایینی نسبت به فایر فاکس و اپرا داره ، بنابراین برای استفاده در ایران به هیچ وجه توصیه نمی کنم . اپرا هم که سرعت بالایی داره ولی خب محبوبیتش هنوز به اندازه فایر فاکس نرسیده ، چون من خیلی کم از اپرا استفاده کردم ترجیح می دم در مورد اپرا نظری ندم ..
اما مزایای Fire Fox :
1 . پشتیبانی بسیار عالی ، دوستانی که از فایر فاکس بهره می برن می دونن که بسته های آپدیت هر ماه حد اقل دوبار برای اون ها وجود داره و به راحتی و رایگان می تونن دانلود کنند .
2 . امنیت بسیار بالا نسبت به مرورگر های دیگر ، خوب در این موضوع که دیگه همه آگاه هستید که اینترنت اکسپلورر باگ زیاد داره ، ولی اپرا رو نمی دونم اما تا جایی که در موردش شنیدم و خوندم به پای فایر فاکس نمی رسه .
3 . برنامک های فراوان ، برنامک های فراوان فایر فاکس لذت جستجو در اینترنت رو برای شما به ارمغان میاره ، واقعا خیلی از کار ها رو برای شما راحت می کنه و در واقع فایر فاکس رو به یه مرورگر همه فن حریف تبدیل می کنه .
4 . بارگذاری سریع ، اینمزیت در بین ایرانیان بسیار محبوب است زیرا به دلیل سرعت و پهنای باند پایین انترنت در ایران ، سرعت بارگذاری مرورگر نقش بسزایی رو در مرور کردن وب ایفا می کنه ، فایر فاکس تا حدودی شبیه به اپرا ( یعنی بارگذاری اولیه عکس ها با کیفیت پایین و سپس تصحیح آنها ) و تا حدودی مانند اینترنت اکسپلورر ( بارگذاری بیشتر صفحه به صورت یکنواخت ) عمل می کنه که این خودش یه برتری هست و کمک می کنه به بالا بردن سرعت بارگزاری .
و ....
پاینده باشید !
Kamran
04-05-2008, 09:53 PM
من فعلا با موزيلا خداحافظی کردم [-([-(و از Apple Safari استفاده می کنم سرعتش
اصلا با بقيه مرورگر ها قابل مقايسه نيست گرافيک هم همينطور فقط چون نسخه اول
برنامه برای ويندوز بعضی جاها مشکل داره که اونم ايشالا رفع ميشه:x:x
Hamed
04-05-2008, 11:02 PM
اون اوایل که Safari اومده بود باهاش کار کردم با صفحه های فارسی مشکل داشت پاکش کردم.
جدیدا دوباره تستش میکنم ببینم چجوریاس ولی در کل فقط MOZILA!!!!!
Kamran
04-05-2008, 11:14 PM
موزيلا وقتی به صفحه های تحت جاوا ميرسه به خواب عميقی فرو ميره
کم باگ نداره
:d:d
Hamed
04-05-2008, 11:16 PM
پس چرا من خیلی مشکل ندارم؟! :d
البته بعضی وقتا سیم پیچاش قاط میزنه ولی در کل بهترینه!!
Kamran
04-05-2008, 11:26 PM
به خاطر اينکه من مشقامو که ميخواستم حل کنم به مرگ آدمو راضی می کرد #-o
http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=5075590
Gem-i
04-06-2008, 12:58 AM
من همشونو تست کردم، همشونو.
هنوزم که هنوزه از اپرا شرمم میشه که چرا یه زمانی تحقیرش می کردم................
امیدوارم قلم عفو بکشه به بی محلیهای من نسبت به خودش.
در کل بهتره!
Hormoz
04-06-2008, 08:12 AM
موزیلا :
سرعت ، امنیت ، برنامه های اضافی
یک موزیلا درست به موزیلا من میگن :
http://i29.tinypic.com/n36mmt.jpg
Rasoul
04-06-2008, 11:46 AM
من هم اوايل Safari رو نصب كردم ولي به گفته دوست عزيزم حامد جان با فارسي مشكل داره پاكش كردم .
الان دارم از Opera استفاده ميكنم . خيلي عالي هست .
الان که من دارم از Safari استفاده می کنم به نظرم می رسه مشکل های عمده اش حل شده با فونت فارسی البته ؛ به جز بعضی سایت ها که از فونت استاندارد فارسی وب یعنی Tahoma استفاده نمی کنند "ی" رو در وسط کلمه ها جدا نشون میده !
تنها مشکلش با فارسی همینه که اونم همونطور که کامران عزیز گفت چون نسخه ی اول برای PC است می تونه قابل اقماض باشه.
vr2007
05-22-2008, 10:11 PM
به نظر من فقط firefox
و از وقتی هم که نسخه 3 اومده دیگه کامپیوترم ویروسی نشده.
Hossien
05-22-2008, 10:36 PM
من تقریبآ با همه Web Browserها کارکردم ولی لقب بهترین رو باید به Fire Fox داد! کلی امکانات داره اوپن سورس هست و از لحاظ امنیتی خیلی سریعتر به روز میشه تا IE اوپرا هم بد نیست ولی نسبت به فایرفوکس ضعیف تره..
adel28
05-22-2008, 10:43 PM
منم رای خودم رو به فایرفاکس میدم.
(فقط امیدوارم مشکل دیر بالا اومدنش تو ورژن جدید حل بشه)
فقط FireFox رو عشقه :xهر کی میگه اپرا من چیزی بهش نمی گم چون نمی دونه FireFox چیه:-b
emankh101
05-23-2008, 12:19 AM
من با همه مرورگر ها در شرایط مختلف ( سرعت اینترنت) کار کردم.
سابق opera و firefox خوب بودن.
اما الان بهتر از اونها فقط safari که مال کمپانی apple هست به نظر من حرف اول را میزنه.
به خاطر اینکه هم محیط کاربر پسندی داره.
هم سرعت بسیار عالی و خوبی داره.
هم اینکه با 99% سایت ها هماهنگی و مطابقت داره.
هم اینکه rrs داره.
و خیلی قابلیتهای خاص و جالب دیگه که اگه باهاش کار کنید متوجه می شید و شما را جذب خودش می کنه.
از من میشنوید اون را هم حتما یه امتحان بکنید.
Gem-i
05-23-2008, 12:20 AM
یادمون باشه که همیشه اکثریت دلیل بر صحت نیست!!
Mohsen
05-23-2008, 12:28 AM
دوستان مرورگر Safari هم به نظرسنجی اضافه شد.
gir_bazar
05-23-2008, 12:57 AM
فقط
Firefox
------------------------------
IEماهه..می دونید چرا...چون خیلی حفره داره:d
Keyvan
10-20-2008, 08:48 PM
مرورگر Google Chrome به نظر سنجی اضافه شد ...
روح سگ ولگرد
10-20-2008, 10:52 PM
کاش چند گزینه ای می شد.
فکر کنم خیلی ها مثل من از چند تا بروزر هر کدوم برای خاصی استفاده کنن.
techno2001
11-19-2008, 12:31 AM
فقط Mozilla firefox
satttanism
01-17-2009, 12:11 AM
Netscape دیگه وجود نداره باید در نظر سنجی مرورگر SeaMonkey را جایگزینش کنید
icedemon
01-17-2009, 07:13 PM
به نظر من هم روی اپرا نمیشه هیچ حرفی زد
آخه برای چی بشینم یک موروگر برزم بعد روش چندین افزونه بریزم تا تازه به مرورگر اپرا برسم با سرعت کمتر
تازه وب سایت های وب 2 گشتن توش با اپرا خیلی بهتره از مرورگر های دیگست
کروم گوگل هم خوبه همین الان هم این پست دارم با کروم میدم اما باید منتظر افزونه هاش بود و اینکه ببینیم میخواد عین فایرفاکس فقط بزاره مردم براش افزونه درست کنن یا خود گوگلی ها هم به فکر امکانات دادن به مرورگر میوفتن
این رو هم بدونین اکثر افزونه ها و امکانات مرورگرهایی که ما الان داریم میبینیم اولین مرورگری که قابلیتش داشته اپرا بوده پس در اصل مرورگر های دیگه دارن فقط از اپرا تقلید میکنن.
البته من خودم 5 مرورگر آی ای، موزیلا، سفری، کروم، اپرا را روی سیستم نصب کردم و با توجه به کارم از هر کدومشون استفاده میکنم
به امید دنیایی اپن سورس
Gem-i
01-18-2009, 01:27 AM
اپرا چیزی کم نداره، مناسبترینه، البته نه برای هر کاری.
گوگل هم تمرکزش رو به هم نزنه خوبه.
enddl
04-07-2009, 04:43 PM
من از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده میکنم , اصلا قابل مقایسه با نسخه 7 نیست ؛ لودش فوق العاده سبک شده , یه سری قابلیتهای کروم بهش اضافه شده به علاوه اینکه از فایرفاکس 3 خیلی سرعتش بیشتره . توی نظرسنجی های اخیر هم رتبه اش از فایرفاکس بیشتر بوده .
Mastermind
04-07-2009, 06:00 PM
با icedeman کاملا موافقم... البته اولای صحبتاشو خوندم!!
ولی اونی که متخصصه حتما سراغ اپرا میره
من خودم شخصا همشونو امتحان کردم...
اپرا آخرشه
تا جایی که تو گوشیم هم از opera و opera mini استفاده میکنم.
Mohsen-IT
04-08-2009, 09:52 AM
من از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده میکنم , اصلا قابل مقایسه با نسخه 7 نیست ؛ لودش فوق العاده سبک شده , یه سری قابلیتهای کروم بهش اضافه شده به علاوه اینکه از فایرفاکس 3 خیلی سرعتش بیشتره . توی نظرسنجی های اخیر هم رتبه اش از فایرفاکس بیشتر بوده .
واقعا عالیه مایکروسافت این دفعه ترکونده خیلی سرعت خوبی داره و دیگه قاطی هم نداره نسبت به ie7 واز فایرفکس هم خیلی بهتر کار میده واز لحاظ امنیت هم خیلی از کمپانی ها وازمایشگاها گفته اند 70 درصد نسبت به دیگر مرورگرها بیشتره من پیشنهاد می کنم فقط یک دفعه امتحانش کنید ان وقت فرقش رو می فهمید
IE8