PDA

مشاهده نسخه کامل : پاك كردن CD Rewriteable

zeus
04-10-2007, 02:48 AM
سلام

من اطلاعات هارد را روي 5 CD ري رايت ايبل كپي كردم و حالا نياز ندارم . با چندين نرم افزار مثل الكل 120% - اشامپو برنينگ - پايونير هرچه سعي كردم نتوانستم آنها را Erase كنم - البته قبلا چندبار اين عمل را انجام داده بودم ولي حالا جواب ميده كه اين سي دي قابل پاك كردن نيست .
دوستان اگر در اين زمينه تجربه اي دارند لطفا كمك كنند
سپاسگزارم

armanemellat
04-10-2007, 03:02 AM
با سلام zeus

من اطلاعات هارد را روي 5 CD ري رايت ايبل كپي كردم و حالا نياز ندارم . با چندين نرم افزار مثل الكل 120% - اشامپو برنينگ - پايونير هرچه سعي كردم نتوانستم آنها را Erase كنم - البته قبلا چندبار اين عمل را انجام داده بودم ولي حالا جواب ميده كه اين سي دي قابل پاك كردن نيست .
دوستان اگر در اين زمينه تجربه اي دارند لطفا كمك كنند
سپاسگزارم
بای من هم چنین مشکلی پیش اومده بود اونم با celon طوری که هرکار میکردم پاک نمی شد ولیnero نصب کردم پاکش کرد در ضمنا clon بعد از تعویز ویندوز که دوباره نصبش کردم درست شد

zeus
04-10-2007, 04:07 AM
سلام
از راهنمايي ممنون
ترجيح ميدادم اصلا از نرو استفاده نكنم - يعني 7 سال است كه مقاومت كرده و از نرو استفاده نكرده ام
البته براي ديگران نصب كرده ام ولي براي خودم نه - زيرا بيشتر منابع سيستم را دراختيار خودش قرار مي دهد .
بهرحال ممنون

pouyaebi
04-10-2007, 04:08 AM
سلام دوست عزيز براحتي با nero و يا clon پاك ميشه ضمنا بهتره كه به صورت full erase پاكش كني
موفق باشي

taqi
04-10-2007, 11:13 PM
من هم همچین مشکلی داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که رایترم مشکل داره و نمی تونه Erase کنه
با یک رایتر دیگه امتحان کن

rasool1
04-11-2007, 12:35 AM
با erase خود ویندوز xp امتحان کن؟

Abbass
04-11-2007, 10:20 PM
دوست عزیز حالا که نمی خوای از برنامه ی نرو استفاده کنی از برنامه Iso Buster استفاده کن هم بهتره و هم سرعتش با لاتره. با تشکر

zeus
04-12-2007, 09:40 AM
دوست عزیز حالا که نمی خوای از برنامه ی نرو استفاده کنی از برنامه Iso Buster استفاده کن هم بهتره و هم سرعتش با لاتره. با تشکر
سلام عزيزم
بالاخره CloneCD مشكل را حل كرد حتي DVD-RW را هم Earse كرد . از تمام دوستاني كه محبت كرده و راهنمايي كردند سپاسگزارم

Abbass
04-19-2007, 07:59 AM
این نرم افزاری که من معرفی کردم هم برای Erase کردن سی دی کاربرد داره و هم برای کپی کردن بعضی از سی دی های قفل دار . با تشکر