مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد - درخواست راهنمایی
dubairan
04-09-2007, 04:59 PM
سلام دوستان
من 2 هارد دیسک 120 ساتا مکستور روی کامپیوترم نصبه. هارد مستر که ویندوز نصبه مشکلی نداره، هارد دوم در زمان کپی روی آن مشکلی نداره ولی موقع انتقال اطلاعات به هارد مستر صدای تیکی میکنه یا بهتره بگم تقه ای میزنه وچند ثانیه گیر کرده دوباره ادامه میدهد. هارد را فرمت کردم وکل ظرفیت هارد را فقط در یک پارتیشن قراردادم ، باز همان مشکل را دارد منتهی تعداد دفعات تیک وگیر کردنش کمتر شده، فکر میکنید مشکل چیه؟(ضمنا ویندوز ویستا نصبه)
ممنون از راهنماییتون
Masih60
04-09-2007, 05:08 PM
درایوهاتون رو چک کنید! Fat32 هستند یا NTFS؟
dubairan
04-09-2007, 11:16 PM
دوست عزیز
2 هارد ساتا هرکدام فقط یک درایو دارد وهردو Ntfs است.
pouyaebi
04-10-2007, 04:16 AM
سلام مثل اينكه اين ويندوز ويستا با هاد دوم مشكل داره منم جديدا ويستا نصب كردم پس از هر بار روشن كردن مجدد هارد دوم را نميشناسه مجبورم هر بار از قسمت device manager اونو پيداش كنم بنابراين فكر ميكنم مشكل از ويندوز ويستا باشه!!!
موفق باشي
sysman
04-10-2007, 09:53 AM
سلام
منم قبلا اين مشكل رو داشتم بعد از كلي تحقيق و اعصاب خوردي به اين نتيجه رسيدم كه مشكل از منبع تغذيه يا همون پاور هستش.
Abbass
04-11-2007, 10:34 PM
دوست عزیز هم می تونه از منبع تغذیه با شه و هم از هارد شما یه کاری بکن نرم افزار Max Blast 4 رو از اینترنت دانلود کن و با اون پارتیشن بندی کن اگر حل نشد احتمال قوی هاردت عیب کرده . با تشکر
yousef619
04-14-2007, 10:34 AM
سلام مثل اينكه اين ويندوز ويستا با هاد دوم مشكل داره منم جديدا ويستا نصب كردم پس از هر بار روشن كردن مجدد هارد دوم را نميشناسه مجبورم هر بار از قسمت device manager اونو پيداش كنم بنابراين فكر ميكنم مشكل از ويندوز ويستا باشه!!!
موفق باشي
من هم همین مشکل را با win xp دارم ولی منتها هارد دوم من 40g است و ساتا هم نیست و هارد مستر من 160 ساتا است.
Abbass
04-19-2007, 07:47 AM
من هم همین مشکل را با win xp دارم ولی منتها هارد دوم من 40g است و ساتا هم نیست و هارد مستر من 160 ساتا است.
اگر بعد از هربار ریست هارد ساتای سما رانمی شناسد اول از همه کابل ساتای هارد رو عوض کنید و بعد از آن اگر بازهم حل نشد برق هارد رو عوض کنید در آخر اگر باز همان مشکل را داشت باید به مادر بورد خودتون شک کنید که آیا قسمت ساتای آن سالم هست یا نه ؟ با تشکر
Mastermind
04-30-2007, 05:49 PM
دوستان سلام.
1. اولا نوع هاردهای همه دوستان که قبل از من پست دادن سریال آتا هست و نه ساتا.(البته اگه واسه راحتی اینطور میگین منو ببخشین)
2. پارتیشن بندی همه دوستان که این مشکل رو دارن اشکال داره، یعنی آدرس های غلط به هد (های) هارد شما داده میشه در نتیجه گاهی به بدنه هارد اثابت میکنه.
پس همه هادهاتون رو از اول Fdisk کنین و دوباره پارتیشن بندی.
3. دوستان سعی کنین ظرفیت هر پارتیشن بیشتر از 20 گیگا نباشه، مگر اینکه هاردتون تو مایه های 160 و بالاتر هست.:d
Abbass
05-03-2007, 11:25 PM
2. پارتیشن بندی همه دوستان که این مشکل رو دارن اشکال داره، یعنی آدرس های غلط به هد (های) هارد شما داده میشه در نتیجه گاهی به بدنه هارد اثابت میکنه.
پس همه هادهاتون رو از اول Fdisk کنین و دوباره پارتیشن بندی.
دوست عزیز این فرمان Fdisk که شما میگش بیشتر برای داس کار برد داره و با همون ویندوز Xp می شه خیلی خوب پارتیشن بندی کرد. با تشکر