مشاهده نسخه کامل : مشكل اين ارور از كجاست
sabet
02-21-2010, 09:44 AM
سلام
من وقتي ميخوام وارد cpanel بشم يوزر وپسورد كه ميدم قبول نميكنه در عين حاليكه اينها صحيح هستندبعداز كلها كلنجار رفتن بعضي از آيكنهاي cpanel نشون ميده ولي ارور زير مياد...مشكل از كجاست؟
http://megapic.ir/images/djdfimztcsco0wf8.jpg (http://megapic.ir/images/djdfimztcsco0wf8.jpg)
Mohsen
02-21-2010, 09:52 AM
سلام دوست عزیز.
اگر از IE استفاده میکنید. این فایل رو دانلود کنید Test کنید. اگر مشکل حل نشد باز هم بررسی میکنیم.
لینک دانلود (http://go.microsoft.com/?linkid=9643461)
sabet
02-21-2010, 10:57 AM
سلام دوست عزیز.
اگر از ie استفاده میکنید. این فایل رو دانلود کنید test کنید. اگر مشکل حل نشد باز هم بررسی میکنیم.
لینک دانلود (http://go.microsoft.com/?linkid=9643461)
بله ازie v7 استفاده ميكنم.... بادانلود واجراي اين فايل هم درست نشد!!!!؟؟
Mohsen
02-21-2010, 11:28 AM
در واقع این Error مربوط به Cpanel نمیشه و خطا زمانی به وجود میاد که صفحه و با سایتی رو که در حال مرورش هستید درحال Load کردن برخی از کدهای جاوا اسکریپت هستش.
چنیدن احتمال رو میشه داد
برای اطمینان از خالی بودن Cache اون رو یکبار کامل پاک کنید.
در کل باید نمایش این Error رو غیرفعال کرد. تو هرجایی هم در مورد این خطا حرفی زده شده یکی از تغییراتی که باید انجام بشه همین مورد هست که در زیر براتون قرار دادم.
Within Internet Explorer select ‘Tools’, ‘Internet Options’.
Select the ‘Advanced’ tab.
Tick the option ‘Disable script debugging’ (under ‘Browsing’).
For the setting change to take effect close down all Internet Explorer windows and restart
http://support.microsoft.com/library/images/support/kbgraphics/PUBLIC/EN-US/IEDisableScriptErrors.png
sabet
02-21-2010, 12:13 PM
در واقع این Error مربوط به Cpanel نمیشه و خطا زمانی به وجود میاد که صفحه و با سایتی رو که در حال مرورش هستید درحال Load کردن برخی از کدهای جاوا اسکریپت هستش.
چنیدن احتمال رو میشه داد
برای اطمینان از خالی بودن Cache اون رو یکبار کامل پاک کنید.
در کل باید نمایش این Error رو غیرفعال کرد. تو هرجایی هم در مورد این خطا حرفی زده شده یکی از تغییراتی که باید انجام بشه همین مورد هست که در زیر براتون قرار دادم.
Within Internet Explorer select ‘Tools’, ‘Internet Options’.
Select the ‘Advanced’ tab.
Tick the option ‘Disable script debugging’ (under ‘Browsing’).
For the setting change to take effect close down all Internet Explorer windows and restart
http://support.microsoft.com/library/images/support/kbgraphics/PUBLIC/EN-US/IEDisableScriptErrors.png
قبلاCacheرا بازدن delete all درپنجره delete Browsing historyكاملا خالي كردم ودرحال حاضر هم گزينه هايي كه شما فرموديد غيرفعال وپس از ريستارت سيستم متاسفانه بازهم مشكل بقوت خودش باقيست!!؟؟؟
Mohsen
02-21-2010, 12:22 PM
من پیشنهاد استفاده از Firefox رو بهتون ندادم به دلیل اینکه گفتم شاید با IE راحت باشید.
با اون هم اگر امکانش هست براتون چک کنید. هرچند اونجا این خطا رو نمیگیرید.
باز هم مشکل شما رو ببرسی میکنم دوستان هم اگر راه کاری رو میدونن برای رفع این مشکل مطرح کنند.
Mohsen
02-21-2010, 12:44 PM
با تغییرات بالا اگر باز هم این Error رو دریافت میکنید. دلیل دیگه ای که میتونه باشه اینکه بطور ناخواسته adware هایی روی سیستم نصب شده باشه.
که پیشنهاد میکنم از این اسکنر هم یه استفاده ای بکنید. البته تنها این نرم افزار رو نه هرچیزی که بتونه Trojan و ... از بین ببره.
احتمال میشه داد که یکی از مشکلات هم این مورد باشه.
لینک دانلود (http://www.kephyr.com/spywarescanner/bazookasetup.exe)
E L H A M
02-21-2010, 01:03 PM
سلام.
از برنامه فايروال خاصي مثل Zone Alarm استفاده نمي كنين؟
sabet
02-21-2010, 01:09 PM
سلام
ند32 ونرم افزارهاي Malwarebytes' Anti-MalwareوAd-Awareروي سيستمم نصبه ولي ازاو خارج شدم(exit Ad-Aware) وامتحان كردم بازهم مشكل هست
----------------------------------
از كاربافايرفاكس ميانه خوبي ندارم ....البتهFast Browser راهم دارم با اينهم همين مشكل داره؟
باisp هم تماس گرفتم گفتند ما وارد ميشويم ومشكلي نداريم رمز عبور مرا تعويض كردند بازهم نشد
البته توهاستهاي فري ديگه مانند گيگفا وارد ميشم ومشكلي نداره ايرادي هم نميگيره !!!
sabet
02-22-2010, 09:46 AM
من پیشنهاد استفاده از Firefox رو بهتون ندادم به دلیل اینکه گفتم شاید با IE راحت باشید.
با اون هم اگر امکانش هست براتون چک کنید. هرچند اونجا این خطا رو نمیگیرید.
باز هم مشکل شما رو ببرسی میکنم دوستان هم اگر راه کاری رو میدونن برای رفع این مشکل مطرح کنند.
فايرفاكس هم نصب شد ولي با اين مرورگر هم براي وارد شدن ايراد ميگيره!!!!!!!؟؟؟
E L H A M
02-22-2010, 09:57 AM
pop-up خاصي رو بالاي پنجره مرورگرتون نشون نميده كه مربوط به SSL باشه مثلا؟ ممكنه به دليل رد صلاحيت certificate پروتكل امنيتي براوزر باشه.
اگه اصل برنامه هاي Malwarebytes' Anti-Malware و Ad-Aware رو كه گفتين، دارين (كه بعدا بتونين دوباره نصبشون كنين)، كاش يه دور اونها رو uninstall كنين تا اگه پرت دسترسي cpanel رو بستن احيانا، باز بشه!
sabet
02-22-2010, 10:36 AM
بسيار خوب ......هردوبرنامه را ريمو كردم وسيستم را ريستارت كردم ولي بازهم ايراد ميگيره pop-up هم روي پنجره فاير فكس نمياد...فقط برميگرده روي پنجره قبل كه يوزر وپسورد را واردكردم!!؟؟
E L H A M
02-22-2010, 11:05 AM
شما جايي نگفتين كه اصلا تا حالا تونستين از روي يه كامپيوتر ديگه موفقيت آميز وارد بشين يا نه؟
اگه نه، مطمئنين مثلا به جاي id ، نبايد ايميل وارد كنين؟!
در ضمن، كامپيوترتون داخل شبكه هست يا خونگيه؟
sabet
02-22-2010, 11:26 AM
من خودم با سيستم ديگه اي تست نكردم ولي isp من گفته كه ما ميتونيم وارد سي پنل شما بشيم ومشكلي نداريم اونا هم گفتن با سيستم ديگه اي چك كن اگر وارد شدي ايراد از شما وگرنه از طرف ماست .... منهم به اونا گفتم من هاست فري گرفتم وبراي ورود به اونجا هيچ مشكلي ندارم .... الان سفارش دادم يكي از دوستان سيستمش بياره و چك كنم
خوب براي ورود به سي پنل يك يوزر وپسورد ميدن كه اونم از جايي كه هاست خريدم دادن..... ايميل نداره تواون پنجره هم فقط دوتا فيلد داره بنام
user , pasword
سيستم خانگيه شبكه اي نيست
برفرض اينكه با سيستم ديگه اي وارد شد من بايد چكار كنم تا اين مشكل حل بشه( بجز تعويض ويندوز)
جهت اطلاع تواون تصويري كه گذاشتمline 439 درج شده كه محتواي او لاين در سي پنل كدهاي زير هستش
<script type="text/javascript" src="/cPanel_magic_revision_1266558083/frontend/x3/js/x3main_optimized.js"></script>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
CPANEL.security_token = "";
truncate_on=1;
truncate_start_row=0;
truncate_wrap=1;
truncate_tooltips=0;
truncate_fontsize=10;
register_truncate_table('stats');
maxwidth=220;
// initialize the extended stats bar
YAHOO.util.Event.onDOMReady(init_extended_stats);
//]]>
E L H A M
02-22-2010, 06:04 PM
خب من منظورم این بود که بعضی جاها به جای ID ورودی، باید ایمیل بزنیم.
اینکه Tokenهم خالیه، خب به خاطر اینه که هنوز نتونستین لاگین کنین و داخل برین.
اگه فقط روی سیستم شما مشکل ورود باشه، بازم به نظرم یه چیزی(فایروال/بدافزار) نمیذاره یا پرت هایی که توسط cpanel استفاده میشن رو می بنده. اسکنی که آقا محسن گفتن رو هم امتحان کنین.
راستی ببینین اگه ته آدرستون پرت 2082: یا 2083: یا 2087: رو بزنین مثلا، می تونین برین داخل یا نه؟
این مدلی:
http://domainname:2082
sabet
02-22-2010, 06:24 PM
باتشكر از شما ومحسن آقا
نرم افزاري بنامComboFixرا آپديت كردم وسيستم را اسكن نمودم در حال حاضر با همان مرورگرIEوارد شدم البته اگه ديگه ايراد نگيره ....
البته هنوز هم شك دارم كه بخاطر اين نرم افزار باشه چون با ISP هم خيلي كلنجار رفتم كه كار مرا پيگيري كنند حال از انجا درستش كردند يا بخاطر اسكن كردن با اين نرم افزار بوده يانه نميدونم!!!!؟؟؟
-ميگم اينكه گفتين"اینکه Tokenهم خالیه، خب به خاطر اینه که هنوز نتونستین لاگین کنین و داخل برین"
زمانيكه لوگين ميشم بين كوتيشنها چي قرارميگيره؟؟
E L H A M
02-22-2010, 06:34 PM
خب بستگی داره. فیلدی ساخته شده براساس اطلاعات لاگینتون (یوزر و پسورد) که حالت بلیط امنیتی ورود شما به سشن (session) مخصوص شماست.
sabet
03-06-2010, 05:40 AM
سلام
پیرو سوالات قبلی وتشکر از همه دوستان عزیز
من با سیستم دیگه ای چک کردم بدون هیچ ایرادی وارد cpanel میشه البته با اون سیستم با دیال اپ بود
مجدداًبا سیستم خودم با دیال آپ تست کردم وارد میشه ولی با adsl ایراد میگیره نتیجه اینکه ایراد از اینترنت من یا همون isp هستش
الان باید چکار کنم وفکر می کنید isp چکاری کرده که این مشکل ایجاد شده است؟
به آی اس پی چه تذکری بدهم تا قانع شود؟
MJmoonwalk
03-08-2010, 12:38 AM
اون CPANEL یک کلاس تعریف شده در جاوااسکریپت هست به این صورت:
function CPANEL(){}
var CPANEL = new CPANEL();
و اون security_token یک مقدار درونی در این کلاس هست!
این خطا اینو میگه که CPANEL تعریف نشده است و دلیل اون هم بار گذاری نشدن فایل جاوا اسکریپ یا وجود خطا در بارگذاری آن هست! که میتونه از بدافزار یا ISP شما باشه!
با یک مرورگر دیگه امتحان کن: فایرفاکس 3.6 که از موتور جاوا اسکریپ قدرتمندی بهره منده!