مشاهده نسخه کامل : Blue Screen
Rasoul
02-15-2010, 05:11 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من با توجه به اینکه تازه سیستم خودم رو جمع کردم ولی متاسفانه بعد از گذشت جند روز این مشکل برای من بوحود اومده
مثلا وقتی دلرم با سیستم کار میکنم یا آهنگ گوش میدم چند ثانیه سیستم هنگ میکنه بعد صفحه آبی میشه اصطلاحا صفحه مرگ ویندوز ظاهر میشه و بعد از شمارش سیستم ریست میشه و چون سیستم عامل من 7 هست این پیغام وقتی ویندوز بالا میاد نمایش داده میشه . من این مشکل رو برای خاموش کردن هم داشتم که تا حدودی مرتفع شده . ولی باقی قضایا هنوز مونده .
http://www.pics-load.de/images/980028Untitled.jpg
ممنون میشم راهنمائی کنین تا از شر این پیغام خلاص بشم .
http://www.gigaimage.com/images/zo14vaks1qjsh59n376s.png
دوست عزیز، لطفا در انتخاب محل تاپيك دقت فرماييد. منتقل شد به بخش "ويندوز". با تشكر
ghertas
02-15-2010, 05:28 PM
ميشه مشخصات سيستمتون رو بنويسيد.
البته اين ايراد بيشتر به حافظه ram بر مي گرده اما گاهي هم سيستم عامل ويندوز اين مشكل رو به وجود مياره.
رم سيستم رو ببريد گارانتي چك كنند احتمالا ايراد از اونجاست.
E L H A M
02-17-2010, 11:01 AM
واقعا اين مشكل از لحاظ سخت افزاري ممكنه به Ram يا هارد خراب (با بد سكتور) ربط داشته باشه. اگه ازون بابت مطمئنين، من در مورد ويندوز 7 زياد شنيدم كه اين مشكل پيش اومده. ممكنه مشكل به خاطر عدم سازگاري كامل درايورهاتون با ويندوز 7 باشه.
Rasoul
02-17-2010, 12:06 PM
واقعا اين مشكل از لحاظ سخت افزاري ممكنه به ram يا هارد خراب (با بد سكتور) ربط داشته باشه. اگه ازون بابت مطمئنين، من در مورد ويندوز 7 زياد شنيدم كه اين مشكل پيش اومده. ممكنه مشكل به خاطر عدم سازگاري كامل درايورهاتون با ويندوز 7 باشه.
این مادربورد و سخت افزار کاملا با ویندوز 7 سازگار هست . به گفته شرکت سازنده . مادربورد gigi p55 ud6 .
می تونین اطلاعات رو در موردش بگیرید .
alfex
02-17-2010, 11:42 PM
اگه موقع خاموش کردن سیستم اونجوری بشه علتش اینه که یه برنامه ایی نصب کردی رو سییتم که موقع end task شدن نمیتونه از رم خارج بشه. این برنامه هر چیزی میتونه باشه. درایور یا برنامه هایه جانبی یا حتی نوعی ویروس.
حالا چطوری میتونی پیداش کنی که کدوم برنامس؟
میری تو Task Manager دونه دونه برنامه هارو end process میکنی. اون برنامه خراب خودشو نشون میده. بعدش هم میگردی دنبال روشهایه حذف اون :)
Rasoul
02-18-2010, 09:12 AM
اگه موقع خاموش کردن سیستم اونجوری بشه علتش اینه که یه برنامه ایی نصب کردی رو سییتم که موقع end task شدن نمیتونه از رم خارج بشه. این برنامه هر چیزی میتونه باشه. درایور یا برنامه هایه جانبی یا حتی نوعی ویروس.
حالا چطوری میتونی پیداش کنی که کدوم برنامس؟
میری تو Task Manager دونه دونه برنامه هارو end process میکنی. اون برنامه خراب خودشو نشون میده. بعدش هم میگردی دنبال روشهایه حذف اون :)
ممنون بابت راهنمائی که کردی . میشه بیشتر توضیح بدی . کلی عرض کردم
techno2001
02-18-2010, 04:08 PM
منم دقیقا یه همچین مشکلی داشتم .مادربردم گیکا بود یه جفت رم OCZ داشتم مشکل از رمم بود هر 2 تا شو عوض کردم درست شد. ولی یکی از دوستام همین مشکل داشت ولی مال اون از هاردش بود موقع باز کرن آهنگ یا فیلم چند ثانیه فریز میشد بعد Blue Screen ظاهر میشد و ری استارت.
Rasoul
02-18-2010, 08:17 PM
@};-
منم دقیقا یه همچین مشکلی داشتم .مادربردم گیکا بود یه جفت رم OCZ داشتم مشکل از رمم بود هر 2 تا شو عوض کردم درست شد. ولی یکی از دوستام همین مشکل داشت ولی مال اون از هاردش بود موقع باز کرن آهنگ یا فیلم چند ثانیه فریز میشد بعد Blue Screen ظاهر میشد و ری استارت.
تا حدودی منم همین مشکل رو دارم