PDA

مشاهده نسخه کامل : pc کی دنیای بازی رو ترک خواهد کرد؟

God Of War
04-08-2007, 10:03 PM
pc کی دست از سره بازی بازها برمیداره؟

atabak
04-08-2007, 10:09 PM
بازی باز ها هستن که باید دست از سر pc بردارن. چون pc برای هر کاری استفاده می شهو این بازی باز ها بودن که ازش به عنوان یک کنسول بازی قدرتمند استفاده کردن

یا شاید جوب شو اینطوری بدیم بهتره:

زمانی که:خوانندگان. فیلمسازها . ورزشکاران.گرافیست ها و ....دست از سر pc برداشتند بازی باز ها هم ور میدارن

lordofpersia
04-08-2007, 10:26 PM
جالب است که بدونید که یکی از دلایل windows VISTA برای تبدیل pc به یک کنسول برای بازی است!

و با ارائه نسخه جدید directx 10 و کارت گرافیک هایی که اون رو ساپورت کنن این کار بخوبی قابل درک خواهد بود! که این کارت ها گفته شده در اواخر سال 2007 به بازار عرضه خواهد شد!

شایسته
04-08-2007, 11:10 PM
هیچ وقت.
Pc همیشه از کنسول جلو بوده و خواهد بود

VIIZ
04-09-2007, 03:51 PM
هر چیزی جای خودش!! اینقدر هم Pc رو با این کنسولهای مسخره مقایسه نکنید!! حالم بد شد X(

God Of War
04-10-2007, 10:27 PM
به ps2 هم موس میخوره در ضمن کنسول مسخره است؟
:o

OMiD
04-11-2007, 10:32 PM
هیچ وقت کنار نمیره !
چون بازی های کسول ها رو هم با کامپیوتر می سازن !

amoali
05-01-2007, 01:58 AM
ولی دوستان عزیز با اومدن PSP دنیای جدیدی توی بازیها شروع شده
چون توی همه جا میشه بازیهای ps2 را با این دستگاه بازی کرد
و dvd نشون دادن و عکس و mp3 پلیر بودن و داشتن وایرلس نتورک و usb دیگه همه چی را تمام کرده
و اینجوری میشه از دست پشت میز pc نشستن نجات پیدا کرد.

jen_hhh3
10-02-2007, 09:42 PM
اگه بخوای از psp استفاده کنی نوت بوک که بهتره با امکانات بیشتر pc یه دنیایی است که اصلا صحبت کردن درباه این که کی دست از سر بازیها بر میداره یه چیز مسخره و واقعا خنده داره

dj_omid1
10-05-2007, 07:59 AM
هیچ وقت کنار نمیره !
چون بازی های کسول ها رو هم با کامپیوتر می سازن !
آقا اميد (نه خودم)شما درست ميگين ولی تا ابد که با پي-سي بازی نميسازن متمعن باش يه دستگاه جديد با قابليتهايه بيشتر کيفيت بيشتر و ... حالا دوره پي-سي قبول دارم پي-سي باغی ميمونه قبول دارم پي-سي قوی هست قبول دارم پي-سي خوب هست قبول دارم برايه بازی خوبه برايه عکس خوبه برايه فيلم خوبه برايه هرچی خوبه ولی الان ببين بر روی PS3 الان ميشه انلينه بازی کرد ميشه فيلم ديد آهنگ گوش داد روی سايت ها رفت چت کرد (اما با کسی که پی اس 3 داره) کيفيت رو هم که اصلاً بزارو برو ببخشيد زياد حرف زدم اميدوارم ايناهمه که تايپ کردم ارزشه يه تشکر شما رو داشته باشه اگه با نظر من مخالفين يا موافقين لطفاً بگين تا با هم گفتو گو کنيم
با تشکر
:)

dj_omid1
10-06-2007, 01:36 AM
کسی نبود؟؟؟

ehsan_talll
10-06-2007, 04:52 AM
رو تو دستم نگرفتمpsp من که هنوز دسته يهفقط پي-سي هميشه از کنسل يه قدم جلو تره
بازی هايه کنسل رو ميشه به راحتی با پي-سي بزيک کرد ولی برعکس اش قابل ا اجرا نيست

hosein_scan
10-06-2007, 10:04 AM
PC تحت هيچ عنوان از دنياي بازي هاي كامپيوتري كنار نخواهد رفت محكم ترين دليل براي اثبات اين نظريه:
اگر قرار بود PC از دنياي بازي خداحافظي كنه پس ديگه چه كسي ميرفت كارت گرافيك ASUS با قابليت Aqua Tank رو با قيمت 700 هزار تومن خريداري كنه
در نتيجه نه تنها بازي بازها از PC حمايت مي‌كنن بلكه شركت هاي سازنده ي كارت‌هاي گرافيكي و حتي Motherboard سازها هم نميزارن PC كنار بره
اگر يه سري به سايت هاي سازنده قطعات سخت افزار بزنيد از جمله ASUS ، GIGABYTE ، MSI و .... ميبينيد كه فقط دارن رو بازي ها تبليغات و سرمايه گذاري ميكنن
در ثاني PC هميشه و همجا از تمامي كنسول هاي بازي جلوتر بوده و هست و اگر مي‌بينيد كه بعضي وقتها عقب مي‌اوفته دلايل ديگه اي داره.
هم بايد سازنده باري با سازنده كارت گرافيك مچ بشه هم با سيستم عامل هم با كيله ي سخت افزارهاي روي يه كامپيوتر پس طبيعي يه كه بعضي وقت ها يك كوچولو عقب بيفته.
خداحافظي PC رو از دنياي بازي فراموش كنيد ;))

PedraM
04-22-2008, 03:35 PM
PC کنار نخواهد رفت چون به هر صورت با سیاست های مایکروسافت همیشه بر روی Windows بازی های زیبا عرضه خواهد شد.

این امر با عرضه بازی Crysis بر روی PC نشان داده شد.

کامپیوتر فعلا از تمامی کنسول ها قدرت بیشتری داره...

Rasoul
05-09-2008, 01:30 PM
با توجه به اومدن دستگاههاي مختلف بازي . مثل Xbox يا Play Sta 2 &3 به نظر من تا كمتر از 5 سال ديگه استفاده از PC براي بازي تو دنيا يا حداقا تو كشوره هاي پيشرفته كم ميشه ولي تو ايران رو نميدونم .

AZAD
06-22-2008, 11:48 AM
به نظر من وقتی قیمت کنسول های بازی پائین بیاد .
مثلا در حال حاظر برای یک کنسول جدید و خوب که همه بازی ها ی روز جواب بده باید 400$ با همه امکانات بدید .
و این قیمت برای دستگاهی که فقط با اون بشه بازی کرد زیاده و بیشتر تمایل دارن pc همه فن حریف بگیرن .تازه کنسول بازی tv هم میخواد و...................

AfghanBoy
06-22-2008, 11:01 PM
pc اگه ميخواد دووم بياره مجبوره کيفيت تصويرش رو خيلی از اين که هست بالا ببره.
Playstation و Xbox رقيب هايه خيلی سر سختی هستند برايه pc.
همين الان هم Playstation خيلی پيشرفت کرده. برايه مثال ميشه Playstation رو به اينترنت وصل کرد و به گشت و گزار تو اينترنت پرداخت. حتی ميشه فيلم، موسيک و بازی رو مستقيم با Playstation رويه هاردّيسک دنلود کرد. (ناگفته نمونه که هنوز کمی نقطه ضعف داره ولی مطمئناً sony رويه نسخه 4 کنسولش اين نقطه ضعف هارو برطرف خواهد کرد.

خلاسه به نظر من هم با گذشت زمان و پيشرفته تر شدن کنسول ها، به ترفدار هايه کنسول ها روز به روز افزوده ميشه.

erfan
06-23-2008, 11:46 AM
هیچ وقت. Pc یه چیز همکاره هست و هیچ وقت نمیشه همچین چیزی رو برکنار کرد.
تا وقتی برنامه نویس هست بازی Pc هم هست

PedraM
07-27-2008, 12:10 AM
PC اوضاع بخش گیمش خیلی خرابه اما این که دیگه براش بازی تولید نشه فکر کنم غیر ممکن باشه چون هنوز شرکت هایی هستن که به فکر PC هستن و قصد بالا کشیدن PC Gaming رو دارن.

Sina Paul
12-22-2008, 04:42 PM
من کنسولو ترجیح میدم.
ولی بازی رو با کرک خریدن یه حاله دیگه ای میده

techno2001
12-24-2008, 11:42 AM
اصلا برای چی باید pc کنار بره؟! دلیلی نداره که pc کنار بره.

arashm1362
12-24-2008, 02:47 PM
به نظر من هیچ وقت یه همچین اتفاقی نمیفته که pc از بازی کنار بره چون بازی های کنسول ها رو با کامپیوتر می سازن در ضمن این کنسول های بازی هستن که دارن از لحاظ ساختار سخت افزاری به pc نزدیک میشن یه جورایی شاید بشه گفت که کنسول ها pc هایی هستن که فقط برای بازی کردن و در اینده کلاً برای دنیای Digital Entertainments ساخته میشن !!