PDA

مشاهده نسخه کامل : بـــخـــش اخـــبــــار!!!!!!!!!!!!

مــهـــدی
02-09-2010, 09:17 AM
سلام
تا قبل از اینکه من بخش اخبار رو دست بگیرم سالی یک بار این بخش به زور آپ میشد.(تعریف از خود نیستا)وقتی مدیر شدیم هـــــــــــیـــــــچ کس کمک ما نکرد(دروغ میگم بگید دروغه)
حالا که دیگه مدیر نیستیم نمیدونم چرا کاربر های فعال بخش اخبار زیاد شدن!
خودمو جر دادم تا این بخش سرحال شد.(بازم میگم تعریف از خود نیست)من کاری به هیچ چیز و هیچ کس ندارم فقط حرفم اینه:

1.درسته دیگه مدیر بخش اخبار نیستم ولی قوانین بخش اخبار که کنار نرفته! من کنار رفتم(بهتر بگم کنار زدن)
2.فعالیت کنین ولی درست.نه فقط برای پست دادن.(خدا رو شکر پست های بخش اخبار شمرده نمیشه وگرنه این بخش پر میشد از....)
3.اگر مدیر نداره پس یه نفر بالا سر بخش اخبا باشه(مدیران ارشد)(من سعید عزیز رو پیشنهاد میکنم)وگر نه این بخش بهم میخوره
4.
5.
6.
7.
و..............

Hossien
02-09-2010, 09:32 AM
بدو بیا تاپیک رو قفل کن که صد سال زنده باشی:))

البته اول یه تکست طولانی با حس خودبزرگ بینی فراوان ضمیمیه کنید 1 وقت اذهان عمومی تغییر نکنه:)

مهدی جان بیخودی حرس نزن همه بچه ها هم درک میکنند حق رو کی میگه نا حقو کی..
برای تفریح و خنده بیا اینجا دور همیم آی تی میکنیم l0ol

الان یه متن پیش نویس میکنند برای این تاپیک اگه حذف نشه =))

مــهـــدی
02-09-2010, 09:40 AM
اگر تاپیک حذف بشه خیلی حرفها میمونه!!؟؟؟!:|

sabzabi
02-09-2010, 10:36 AM
هيجكي ندونه من خودم ميدونم جقدرواسه بخش زحمت كشيدي تعريف نيست ولي واقعا مديري به صبوري مهدي بيدانميشه توفرومهاي ديكه وقتي عضوميشي ويكي سربرست يه بخشي هست انكاري كي هست هي ميزنه بستايي كه به طبعش نميخوره روباك ميكنه بجزمهدي كه واقعا صبوره وراهنمايي ميكرد يكي ازدلايل فعاليت من به شخصه توبخش اخبار همين اقا مهدي بود

مــهـــدی
02-09-2010, 10:42 AM
خیلی ممنون از مدیران ارشد
جواب نداشتین بدین؟

Fariborz
02-09-2010, 11:03 AM
سلام
تا قبل از اینکه من بخش اخبار رو دست بگیرم سالی یک بار این بخش به زور آپ میشد.(تعریف از خود نیستا)وقتی مدیر شدیم هـــــــــــیـــــــچ کس کمک ما نکرد(دروغ میگم بگید دروغه)
خودمو جر دادم تا این بخش سرحال شد.(بازم میگم تعریف از خود نیست)من کاری به هیچ چیز و هیچ کس ندارم فقط حرفم اینه:

1.درسته دیگه مدیر بخش اخبار نیستم ولی قوانین بخش اخبار که کنار نرفته! من کنار رفتم(بهتر بگم کنار زدن)
2.فعالیت کنین ولی درست.نه فقط برای پست دادن.(خدا رو شکر پست های بخش اخبار شمرده نمیشه وگرنه این بخش پر میشد از....)
3.اگر مدیر نداره پس یه نفر بالا سر بخش اخبا باشه(مدیران ارشد)(من سعید عزیز رو پیشنهاد میکنم)وگر نه این بخش بهم میخوره
4.
5.
6.
7.
و..............

دوست عزیز قبل از هر چیزی شما بهتره یاد بگیرید داخل یک جامعه از چه الفاظی برای رسوندن منظورتون استفاده کنید. اون هم داخل محیط عمومی!! یعنی چی جر خوردم؟ خجالت آوره!
شما در جایگاهی قرار نگرفتید که برای ما تکلیف تعیین کنید.
باره دیگه بیشتر از یک کاربر معمولی تو سیستم مدیریتی دخالت کنید، مجبور به اخراج و یا حتی حذف نام کاربری تون میشیم.
یا بحث رو همینجا تموم میکنید، یا در صورت علاقه به حذف شدن نام کاربری تون، میتونید ادامه بدین.

بدو بیا تاپیک رو قفل کن که صد سال زنده باشی:))

البته اول یه تکست طولانی با حس خودبزرگ بینی فراوان ضمیمیه کنید 1 وقت اذهان عمومی تغییر نکنه:)

مهدی جان بیخودی حرس نزن همه بچه ها هم درک میکنند حق رو کی میگه نا حقو کی..
برای تفریح و خنده بیا اینجا دور همیم آی تی میکنیم l0ol

الان یه متن پیش نویس میکنند برای این تاپیک اگه حذف نشه =))

آقای با نمک به اندازه کافی این مدت که بالا سره سایت نبودیم مزه پرونی کردین که دیگه حوصله تون رو نداشته باشیم.
ما اینجا کاربر ... نمیخواهیم که به هر بهانه ایی داخل هر تاپیک یک مزه بپرونه و بخواد محیط رو بهم بزنه.
اخراج به مدت یک ماه

Keyvan
02-09-2010, 11:25 AM
سلام

4.
5.
6.
7.
و..............

زمانی که اخبار و مطالب محرمانه بخش مدیریت رو به خارج از محیط مدیریت میرسوندید باید فکرش رو میکردین که خارج از قوانین مدیریته.
شما از مدیریت سوء استفاده کردین و اخراج شدنتون هم از مدیریت نباید ناراحت تون کنه، چون باید اخراج میشدید.

من نمیدونم این لحن طلبکارنه از کجا میاد ؟ که شما به خودتون اجاره بدید در این محیط با این لحن صحبت کنید که در شان نه سایت هست نه کاربران اون و بعد تو یاهو ما رو تهدید کنید ؟
فکر کردید اینجا کجاست ؟
فریبرز عزیزم لطف کرد که شما رو حذف نکرد اگر ارزش رو داشته باشید ...

واقعا متاسفم

موفق باشید