مشاهده نسخه کامل : جواب بدین ، ثواب کنین .... سئوال در مورد هارد و سیستم عامل
ee_persian
01-21-2010, 10:09 AM
ُسئوال اول :
دو تو هارد دارم یکی 320 گیگ و یکی 500 گیگ ...
ویندوزم روی 320 گیگه .... چند وقتیه هارد 500 گیگم شناسایی نمیشه (قبلا هر دو تا هارد شناسایی می شد و مشکلی نداشتم)
خود هارد 500 گیگ به تنهایی شناسایی میشه ولی با 320 گیگه نه ....!
به نظر شما مشکل چیه ؟....
سئوال دوم :
یه هارد 1000 گیگا بایت یا همون 1 ترابایت گرفتم که اطلاعات این دو هارد رو روش بریزم .....
به نظر شما تعداد و اندازه درایوها چقدر باشه بهتره .... ؟ (لطفا اگه دلیل داره بگین)
در مورد نرم افزار های سیستم کدوم یک از راه های زیر بهتره ... ؟
1- یه دونه سیستم عامل داشته باشم با پشتیبان (مثلا ویندوز ایکس پی)
2-دو تا سیستم عامل داشته باشم (مثلا یه ایکس پی و یه و seven و از هر کدوم پشتیبان)
بیشتر تاکید من روی حالتیه که مثلا سیستم خراب بشه ، راحت بتونم ادامه بدم
si30sangan
01-21-2010, 10:46 AM
شما مطلب را به صورت کلی بیان کردید!!!!
لطفا جزئیاتی هم در اختیارم بذارید!!!!
ممنون!
به عنوان مثال
رابط کاربری هاردتان sata هست یا ide ؟
ee_persian
01-21-2010, 11:46 AM
هاردهام همه شون sata هستند ...
ghertas
01-21-2010, 12:55 PM
براي سوال اول تو صفحه Setup سيستم برو ببين احتمالا هاردديسك دوم غيرفعال شده است.
براي سوالات بعدي هم يك هارد لازم نيست تعداد پارتيشن هاي زيادي داشته باشه چون موقع لود شدن و بارگزاري سيستم مجبور چندين فايل سيستمي مربوط به هر پارتيشن رو بررسي كنه.
اما در مورد قسمت سوم به نظر من يه سيستم عامل ويندوز 7 نصب كن و حالا يه نسخه پشتيبان هم ازش داشته باشين خوبه اما اگه از من بپرسي بسيار بسيار پايدار و به هيچ وجه هم سنگين نميشه. من الان 6 ماه رو سيستمم دارم با اين كه سيستم سخت افزاري آنچناني هم ندارم و دائم هم مجبورم نرم افزار نصب و پاك كنم بازهم عين روز اول كار مي كنه.
si30sangan
01-21-2010, 01:31 PM
سلام و ممنون
راهکار های پیشنهادی برای حل مشکل اول!!!!
1) اول از همه کامپیوتر رو از برق جدا کنی، باطری مادربورد رو در بیاری به مدت 30الی 60 دقیقه تا حافظه ی بایوس خوب خالی بشه!!!!
2) هاردهای sata از نحوه ی اتصال به مادربور تعیین میشه که کدوم اول باشه، کدوم دوم و...، اونی که ویندوز روش نصب کردی رو بزن به Sata1 و دومی رو بزن به sata2 و الی آخر و بعد باطری رو سرجاش بذاری و کامپیوتر رو به برق وصل کنی و روشن کنی!!!!
3) تنظیمات بایوس رو هم چک کن که بعید میدونم اونجا مشکلی باشه چون اون مربوط به هاردهای IDE و جامپر هاش میشه!!!
4) سعی کن فقط و فقط روی یکی از هاردها ویندوز داشته باشی!!!!
5)معمولا میگن اگه قطعه ای از کامپیوتر جدا کردید یا اضاف کردید مثل هارد ، رم و .... سریع سیستم عامل رو عوض کنید تا سازگاری بیشتر پیدا کنه!!!
راهکار پیشنهادی برای سوال دوم!!!
1) معمولا 4 تا یا 5تا بسازی کافیه!
2) سعی کن فرمت همه ی درایو هات ntfs باشند!
3) اگه از لحاظ علمی و پایداری بخوای ویندوز XP بهتره اونم SP3 !!!
4) ویندوز ویستا و 7 هم خوبن نه اینکه بد باشندولی هیچ ویندوزی از لحاظ پایداری به XP نمیرسه چون باگ هاش توسط مایکروسافت شناسایی شده و رفع شده است!!!
5) معمولا یه سیستم عامل کافیه،نسخه پشتیبان هم بگیر ی ضرر نداره!!!
MMJ431
01-21-2010, 02:59 PM
دوستان همگی جواب کامل رو به شما دادند، اما در رابطه با ویندوز ،پیشنهاد من به شما اینه که اگه Config سیستمتون بالاست، (مثلاً RAM حداقل بالای 4GB و CPU چند هسته ای، ترجیحاً Quad Core) یه Windows 7 Ultimate 64bit نصب کن + یه Virtual XP Mode که اینطوری هم سیستم عامل به روزتری داری و هم اگر احیاناً برنامه ای تحت 7 اجرا نشد، همون جا در عرض چند ثانیه میتونی دسترسی به XP داشته باشی و ...
موفق باشی.