PDA

مشاهده نسخه کامل : ریست شدن لپ تاب

mamal_kh
01-14-2010, 11:42 PM
لپ تاب من بعد از بالا آمدن مرتب ریست می شود.لطفا جهت تعمیر و هزینه آن کمکم کنید.
متشکرم

hajagha
01-15-2010, 12:46 AM
بهتر بود یه کم توضیح میدادید. مثلا اینکه مدل لپ تاپ تون چیه. از کی اینطوری شده. کار خاصی انجام دادید که داره ریست میشه یا خود بخود اینطوری شد. ویندوزتون چیه. چند وقته ویندوزش رو عوض نکردید.
اگه معلوم نباشه چرا اینطوری شده نمیشه گفت علتش چیه و چطور میشه مشکلش رو حل کرد.
انشاالله که چیزی نیست.

si30sangan
01-16-2010, 12:38 AM
سلام

چند عامل به ریست شدن دائم لب تاپ منجر می شود ::::

1) نصب سی دی درایور اشتباه : که می توان با عوض کردن سیستم عامل و یا با پاک کردن کامل درایور ها و نصب درایورهای اختصاصی همون لب تاپ برطرف کرد!!!!

2) بروز مشکل در سیسم برق رسانی که مشکل ممکن است ناشی از کم شدن عمر باطری و یا خراب شدن سیم برق لب تاپ باشد!!!!!

3) ویروسی بودن سیستم عامل !!!!!

4) اگر به لب تاپ ضربه شدیدی وارد شده باشد، منجر به خراب شدن مدار های الکتریکی آن می شود!!!!!

5) دریافت و نصب بعضی آپدیت های ویندوز و داریور ها و همینطور نصب اشتباه فایل Update بایوس!!!!!

در کل نمیشه قطعی گفت اشکال از کجاست، چون شما به صورت کلی مطلب را بیان کردید!!!!

همون طوری که دوست عزیزمون با نام کاربری ""hajagha"" هم عرض کردند، باید یکم در مورد جزئیات هم توضیح بدهید!!!!!

به هر حال، بنده با توجه به مشاهدات و تجربیات شخصی مشکلتون رو ریشه یابی کردم و احتمالات ممکن رو گفتم!!!!

اگر توضیحات بیشتر بدید مطمئن باشین یا من و یا دیگر کاربران می توانیم به شما کمک کنیم و مطمئن باشید هر کمکی از دستمان برآید دریغ نمی کنیم!!!!

mamal_kh
02-04-2010, 12:20 AM
با سلام و تشکر از همه دوستان
لب تاپ من مدل fujitsu می باشدوپنتیوم تری با ویندوز xp هست.
قبلا هیچ موردی نداشت و برای کارهای معمولی خوب بود و بعد از مدتی در حین استفاده بعضی وقتها ریست میشد. ولی الان کامل بالا می آیدو دوباره ریست می شود و به ندرت می توان از آن استفاده کرد.
حال سوال من این است که مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری.و امکان دارد که موقع نصب ویندوز این اتفاق بیافتد؟
متشکرم

alfex
02-04-2010, 01:22 AM
ریست شدن از هر چیزی ممکنه باشه. باید قدم به قدم پیش بری و تست کنی تا به نتیجه برسی. فعلا ساده ترین و کم هزینه ترین کار عوض کردن ویندوزه.

اگه با عوض کردن ویندوز جل نشد باید بریم سراغ سخت افزار :)

semorq
05-06-2010, 05:37 PM
سلام دوست عزیز
مشکل سیستم عامل هست که بعضی از فایل های dll را ندارد