مشاهده نسخه کامل : Google ads
mahdy
04-07-2007, 07:09 AM
سلام
من می خواستم تبلیغات google را تو سایتم بگذارم.
ولی هر کاری می کنم آخرش یک جاییش می لنگه.
اگر میشه یکی از دوستان توضیح بدهد.
ممنون:x
Jozef
04-07-2007, 10:52 AM
دوست عزیز سایت شما باید تمام شرایط یک سایت غیر ایرانی را داشته باشه
1 - Host غیر ایرانی
2 - زبان English یا دو زبانه
3 - حد نصاب تعداد بازدید کننده
4 - از نظر موضوعی در لیست سیاه گوگل نباشه
5 - کارت اعتباری داشته باشین مثل ویزا-مستر-امریکن کارت
6 - تعهدات گوگل را به طور جدی قبول و رعایت کنید
Keyvan
04-07-2007, 04:28 PM
گوگل برای اینکه شبکه تبلیغاتی خود را گسترش دهد و از این طریق درآمد بیشتری را عاید خود سازد سرویس Adsense خود را برای وب مسترها ارائه کرد. در این سرویس کسانیکه دارای وب سایت ویا حتی وبلاگ هستند و محتویات مفید ارائه می دهند می توانند با نمایش دادن تبلیغات گوگل در صفحات وبشان درآمد کسب کنند. البته متاسفانه گوگل با بعضی از کشورها نظیر ایران و سودان و چند کور دیگر که تحت تحریم ایالات متحده آمریکا هستند همکاری نمی کند.
برای اینکه بتوان در این سرویس عضو شد شما باید آشنائی در یکی از کشورهای آمریکائی و یا اروپائی و یا هر کشوری که تحت تحریم نیست داشته باشید و هنگام باز کردن اکانت Adsense مشخصات فردی آن شخص را وارد کنید. البته این فرد باید قابل اعتماد شما باشد (عکس مطلب نیز صادق است)
پس از اینکه شما اکانت را ایجاد کردید، وبسایت شما توسط ادیتور های گوگل مورد بررسی قرار می گیرد و اگر موضوع وبسایت و محتویات آن مخالف قوانین گوگل نباشد پس از چند روز ایمیلی به شما ارسال می شود و اکانت شما فعال می گردد.
بعد از فعال شدن اکانت شما می توانید وارد اکانت شوید وکد جاوااسکریپتی را که برای نمایش تبلیغات گوگل لازم است را دریافت کنید. شما همچنین می توانید رنگ و شکل تبلیغات را متناسب با ظاهر وبسایت خود تنظیم کنید. پس ازاینکه کد جاوااسکریپت را در سورس کد صفحه وب خود قرار دادید، اسپایدر گوگل Mediapartner Googlebot صفحات وب شما را مرور کرده و از لحاظ موضوعی آن را طبقه بندی می کند. و پس از 24 تا 72 ساعت تبلیغات متناسب با محتویات صفحه وب شما نمایش داده میشود.
تبلیغاتی که گوگل در وب سایت اعضا نمایش می دهد به دو دسته تقسیم می شوند.
1. تبلیغات CPC یعنی هر زمان یکی از ویزیتورهای وب سایت شما برروی تبلیغات شما کلیک می کند گوگل به اکانت شما پول واریز می کند.
2. تبلیغات CPM :در این سیستم گوگل به ازای نمایش 1000 بار تبلیغ در صفحه شما به شما پول پرداخت می کند
در حال حاضر اکثریت تبلیغات هایی که در وب سایت اعضا نمایش داده می شود از نوع CPC است یعنی شما به ازای هر کلیک Valid که از طرف ویزیتور های شما انجام می شود پول دریافت می کنید.
اما نحوه در یافت پول
پس از اینکه اکانت شما فعال وشما شروع به کسب درآمد کردید به محض اینکه موجودی حساب شما به 50 دلار رسید، گوگل یک شماره رمز PIN Code از طریق پست به آدرسی که هنگام باز کردن اکانت وارد کردید ارسال می کند. شما باید این کد را در اکانت گوگل adsense وارد کنید تا گوگل مطمون شود شما در آن آدرسی که وارد کردید واقعا وجود دارید. پس ازاینکه شماره PIN را وارد کردید پس از اینکه موجودی حساب شما حداقل به 100 دلار رسید گوگل پول شما را به 2 طریق برای شما ارسال می کند:
1. از طریق پست: گوگل همواره درآمد ماه قبل را در اواخر ماه بعد محاسبه کرده و به اسم شما (یا به اسم آن شخصی که اکانت گوگل را باز کرده) چک می فرستد. این چک از بانک Citybank واقع در نیویورک صادر می شود و بین 5-15 روز طول می کشد تا به دست شما برسد
2. از طریق حساب الکترونیکی EFT : در این روش که فعلا در 16 کشور این سرویس موجود است، گوگل درآمد ماه قبل شما را در آخر ماه جاری محاسبه می کند و مستقیما به حساب بانکی شما واریز می کند. شما باید در اکانت Adsense مشخص کنید که گوگل به چه روشی پول شما را ارسال کند.در این روش پول سریعتر و مطمئنتر به دست شما می رسد. ولی مستلزم اینست که شما یک حساب بانکی در یکی از کشور های زیر داشته باشید:
Austria
Belgium
Canada
Denmark
France
Germany
Great Britain
Ireland
Italy
Japan
Netherlands
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
United States
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فکر کنم این پرسش و پاسخ به تمام سوالات شما جواب بده !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گوگل ادز اصلا چیه؟
بطور ساده و مختصر میشه گفت یه سیستم تبلیغاتیه که شما با ثبت نام توی اون میتونید برای سایت خودتون تبلیغ بگیرید و از این طریق پول در بیارید
گوگل بر چه اساسی به ما پول میده؟
بر اساس کلیکی که بازدید کننده های سایت هر نفر روی تبلیغات میکنن پول میده
خیلی خوبه حالا به هر کلیک چقدر میده؟
رقم ثابتی نداره ولی از چند سنت شروع میشه تا 100 دلار
میشه بیشتر توضیح بدید که مقدارش به چه چیزی بستگی داره؟
به موضوع تبلیغ و محل کلیک کننده و از همه مهم تر اینکه فردی که اگهی رو داده چقدر تعیین کرده
مثلا کلیک از کجا باشه بیشتر پول میده؟
آمریکا
چه موضوعاتی درامدشون بیشتره؟
پزشکی و مالی
از چه طریقی به ما پول رو میرسونه گوگل؟
چک و در بعضی کشور ها حساب بانکی
ایران رو قبول میکنه؟
خیر
اخه چرا؟!
چون گوگل یه شرکت امریکاییه و ایران هم از طرف امریکا تو تحریمه
خیلی بد شد که پس من بیخیالش بشم؟
نه خوب از آشناهات تو خارج از کشور استفاده کن و آدرس اونا رو بده به گوگل
حالا سایت فارسی چی؟اخه سایت من فارسیه گوگل قبولش نمیکنه؟
نه متاسفنه،فارسی جزو زبون های مجاز گوگل نیست
از کجا می تونم تو این گوگل ادز ثبت نام کنم؟
https://www.google.com/adsense/?hl=en_US&sourceid=aso&subid=us-et-ads
خوب حالا یه کم بیشتر توضیح بده که گوگل درباره محتوای سایت چقدر گیر میده؟چه چیزایی نباید تو سایت باشه؟
گوگل با سایت های با محتوای: غیر اخلاقی،خرید و فروش اسلحه،سایتهایی که قانون کپی رایت رو نقض می کنن،قمار،مشروبات الکلی ،تبلیغ سیگار و مواد مخدر،سایت هایی که به اعتقادات عده دیگری توهین میکنند مشکل داره و اونا رو قبول نمیکنه
میشه خودمون بریم صبح تا شب رو تبلیغات سایتمون کلیک کنیم و اینجوری پول بگیریم؟
شدنش میشه ولی گوگل میفهمه و میبنده اکانتت رو
چجوری میفهمه؟
از طریق IP
خوب حالا چند تا تبلیغ میشه گذاشت تو یه صفحه؟
3 تا
رفرال چی؟
برای هر محصول یکی
سرچ؟
یکی
میشه پاپ آپ هم گذاشت؟
نه نمیشه
من تو گوگل با آی پی ایران لوگین کنم برام مشکل پیش میاد؟
تو این مورد دقیق معلوم نیست سیاست گوگل ولی پیشنهاد میکنم که ریسک نکنی و از *** استفاده کنی البته مواظب باش که *** رو با پر و کسی اشتباه نگیری
قضیه این پین کد چیه؟
وقتی درامدت برای اولین بار به 50 دلار برسه گوگل برات یه کد به آدرسی که بهش دادی پست میکنه
به چه دردی میخوره؟واسه چی این کار رو میکنه؟
وقتی اونو وارد کنی از اون به بعد وقتی درامدت به 100 دلار برسه سر هر ماه گوگل برات چک میفرسته،گوگل این کار رو برای تست کردن آدرسی که بهش دادی انجام میده
پس گوگل خیلی دقیقه نه؟
بله بسیار
میتونم یتو سایتم بالای تبلیغات بنویسم که اینجا کلیک کنید یا مثلا برای حمایت از ما روی این لینک کلیک کنید؟
نه،در این صورت گوگل میفهمه و میبنده اکانتت رو
چرا آخه؟!
چون گوگل نمیخواد برای سایتایی که تبلیغ بهش دادن ویزیتور کاذب ایجاد کنه
گوگل رو میشه گول زد کلا؟
بهتره دنبالش نباشی چون هر چند وقت یه بازرس از سایت گوگل که مثل خودت یه انسان هست میاد و سایتت رو میبینه
میشه کلمات کلیدی رو تو صفحه مخفی کنم و محتوای صفحه در ارتباط با اونا نباشه؟
نه نمیشه در این صورت هم گوگل میفهمه و میبنده اکانتت رو
به نظر شما کدوم نوع تبلیغات بیشتر کلیک میخوره و بهتر جواب میده؟
تبلیغات متنی
میشه همزمان هم از گوگل از سیستم های تبلیغاتیه دیگه هم استفاده کنم؟
بله،البته باید قبلش به گوگل میل بزنی و بپرسی ازشون که با اون سیستم تبلیغاتی مشکل دارن یا نه،چون گوگل گفته که از شرکت های رقیب نباید استفاده کنید همزمان در سایتتون
میشه فهمید که قلق گوگل چجوریه؟یعنی کی بیشتر گیر میده؟
طبیعتا هر چه درامدتون بالا تر بره بیشتر سایتتون رو تحت نظر میگیره
اگه من 500 دلار تو اکانتم داشته باشم ئ یهو قبل اینکه پرداخت کنه پولو اکانتمو ببنده به دلیلی تکلیف اون 500 دلار چی میشه؟
میپره
یعنی بهم نمیده دیگه اون پول رو؟
نه
گوگل به ازای نمایش هم پول میده؟
یه مبلغ ناچیز
سایت های warez چی ؟قبولشون میکنه؟
نه تایید نمیشن
حالا من فرض کن 1000 دلار در آوردم و دوستم که تو خارجه چک رو برام پست کرد ایران،اونوقت چجوری نقدش کنم؟
از طریق سرافی ها یا بانک ها که البته از طریق بانک بیشتر طول میکشه
حالا یه توضیحه دیگه ای نمونده که نداده باشی؟
چرا هست مثلا این تجربه یکی از دوستانه:
حالا چندتا راز واقعا بزرگ که ارزون به دست نیومدن برا هر کودومش 500-600 $ پول از دست داده شده!!!!
الف: اگر درآمدتون از روزی 50 دلار بیشتر باشه سایتتون رو از نظر این که جاییش ننوشته باشید رو تبلیغات کلیک کنید میگردن (توسط آدم نه روبات!!! من تو عکس نوشته بودم اکانت رو بلوکه کرد!!)
ب: اگر درآمدتون به روزی 200 دلار برسه کافیه برای خودکشی و از دست دادن کل موجودی یک بار و فقط یکبار با IP ایران login کنید!!!
پ: گوگل بدش نمیاد پولتون رو (اگر زیاد باشه) بالا بکشه!! اونم با یه دلیل مسخره یکبار 1800$ یکی از دوستان روکشید بالا فقط با این دلیل که یک آدم ابله برای حمایت از سایت 150 بار در یک روز رو تبلیغ کلیک کرده بود!!!! تازه خود گوگل خیر سرش نوشته که Click Fraud رو detect میکنه! ولی اینو بهونه کرد و پولو کشید بالا!
نتیجه: اگر درآمدتون بالاست به جای channel ساختن اکانت جدید باز کنید
mahdy
04-08-2007, 07:08 AM
دستتون دردنکنه:*