PDA

مشاهده نسخه کامل : کدام برنامه ؟ چرا ؟!!

Shelman
01-09-2010, 09:33 PM
سلام .
یه نظر سنجی اینجا ایجاد می کنم که به نظر دوستانی که با دنیای 3 بعدی سر و کار دارند کدوم برنامه بهتره .
فقط دوستانی که رای میدن حتما توی پاسخ هم بنویسند که علت رایشون چی بوده .

خاطره
01-09-2010, 09:40 PM
نمیشه گفت کدوم بهتره.... بستگی به نوع استفاده داره .. چی رو بخوای سه بعدی کنی... یا این که سرعت کار مهم باشه یا رندر قوی و کیفیت...

Shelman
01-09-2010, 09:50 PM
خوب نیاز شما توی دنیای 3 بعدی با چی تامین میشه ؟!! مثلا من با Max خیلی کارها می کنم ولی Archi Cad می تونه کمک خوبی باشه توی سرعت طراحی و زیبا کردن کار ...

خاطره
01-09-2010, 10:02 PM
ارشیکد خوبه چون وقتی پلانو میکشی 3D میشه و وقتی پلانو بکشی دیگه نما مقطع پرسپکتیو... و هر انچه نیازهای ترسیم فنی باشه دارید. سرع نتیجه میده منوهای ساده ایی داره ابجکت زیاد داره و به راحتی قابل استفاده است.
بدیهاش ... اگه اشکال خاص طراحی کنید...(مثل طراحی اخیر خودم) به سختی باهاتون کنار میاد و یه جاهایی هم جواب نمیده و مجبور میشید از برنامه های دیگه استفاده کنید، برنامه سنگینیه و رم زیادی میخواد به نسبت 3dمکس.3d روتیت نداره. مترال ها و نورپردازیش از 3dمکس ضعیفتره vrayنداره! اگه چیزه جدیدی بسازید باهاش.. مثلا یه صندلی خودتون طراحی کنید هر جا تو طراحیتون استفاده کنید بایذ اونو تو لایبرری ببرید اگه نبرید و جا بمونه تو کامپیوتر جدید نشون نمیده!و.....

Shelman
01-09-2010, 10:10 PM
حالا نرم افزاری مثل اتوکد و یا max وقتی باهاشون کار می کنید خیلی سبک هستند چون همه پلاگین هاشون رو در زمان باز شدن لود نمی کنند و در صورت نیاز لود میشن .

ولی توی چنین برنامه هایی باید همه اشیای خودتون رو بسازید و یا از اشیایی که قبلا ساخته شده استفاده کنید ...

خاطره
02-11-2010, 02:43 PM
کسی با رویت کار کرده؟؟ دلم یه برنامه خوب میخواد که حرفه ایی یادش بگیرم...:)

The Life
02-11-2010, 06:10 PM
رویت؟؟؟؟ میشه اسم لاتینش رو بنویسی؟؟؟

به نظر من max میتونه انتخاب خوبی باشه .

خاطره
02-11-2010, 06:31 PM
revit
اخه مکس خیلی سخته...!

The Life
02-11-2010, 07:01 PM
سخته ولی ممکنه !

به نظر من که سخت نیست !! شما اوایل کار با ارشیکد هم میگفتین سخته درسته؟؟

کافیه استارت کار رو بزنید .. دیگه تمومه !

The Life
02-11-2010, 07:02 PM
سخته ولی ممکنه !

به نظر من که سخت نیست !! شما اوایل کار با ارشیکد هم میگفتین سخته درسته؟؟

کافیه استارت کار رو بزنید .. دیگه تمومه !

خاطره
02-11-2010, 07:15 PM
نه نمیگفتم .. اخه اسون بود...یه نرم فزار تخصصی معماری میخوام که رندر هاش خوشگل باشه...

Shelman
02-11-2010, 09:20 PM
نرم افزار تخصصی معماری که رندر هاشم خوشگل بشه من به شما SkechUp رو پیشنهاد می کنم . ولی اگر می خواید کارتون سریغ راه بیافته و نتیجه خوبی هم بگیرید ، برید کد 3 بعد رو یاد بگیرید ( خیلی مقدماتی ) بعد همه تمرکزتون رو بزارید روی مکس .

مکس نه تنها سخت نیست ، بلکه کار کردن باهاش لذت بخشه . همین که بدونید مدلی توی دنیا نیست که مکس نتونه بسازدش ، به آدم قوت قلب میده :d

The Life
02-11-2010, 09:25 PM
دقیقا ....