PDA

مشاهده نسخه کامل : کدام برند لب تاپ ؟؟؟ فوری

AZAD
12-16-2009, 09:22 PM
سلام به همه دوستان من برای محل کارم یک تحقیق باید انجام بدم .
می خواهیم بدونیم که در بین 5 برند زیر کدام کدام از لحاظ کیفی بهتره .
در جائی که من کار میکنم دولتی است و می توانیم به صورت مستقیم لب تاپ برای خودمون وارد کنیم ما لب تاپی مد نظر داریم برای کارهای اداری که قیمتش در داخل ایران بین 650 تا 750 باشه و اگر سیستم عامل نداشته باشه که بهتر چون ما باید xp نصب کنیم .ما در بین برند های فوق گیر کردیم هر کسی یک چیزی می گه 2 تا کارشناس یک حرف نمی زنند ولی شما دوستان نظرات جالبی می دهید.دلیل انتخاب برند های فوق این است که این برند ها بیشترین تعداد در این محدوده دارند .در صورتی که مدل خاصی جلب نظر کرد معرفی کنید با تشکر

A L I R E Z A
12-16-2009, 09:36 PM
به دلیل قیمت پایین Dell فروشش بیشتره ولی از نظر کیفیت قطعات و بدنه در رده آخره !
این پاسخ آخرین نظرسنجی مردم تو سوئده .

Mastermind
12-16-2009, 09:42 PM
آزاد جون از اینا که گفتی فکر کنم Acer رو مطمئنم که تو این قیمتا داره.....
..................آهاااااان یادم افتاد........دل یه لپ تاپ داره مدلش 1520 هست....نمیدونم از کدوم سریش هست ولی اگه بری بگی میفهمن چون خیلی معروفه.......ظاهر خیلی خوبی نداره(ولی خوب لپ تاپه) اما مشخصات فنیش نسبت به قیمتش فوق العاده هست....یعنی اگه بخوای اون مشخصات رو تو هریک از برندهای دیگه پیدا کنی کمش 200 یا 300 تومن گرونتر درمیاد......

Alfi_Sasan
12-16-2009, 09:56 PM
چي داره مقايسه ميشه :
قيمت
كيفيت و ساختار
پشتيباني و خدمات پس از فروش
سخت افزار

من فعلا ترجيح ميدم نظر نه دم تا مشخص بشه اون دنيا رو نخ سراط جوابگو نمي تونم باشم

AZAD
12-16-2009, 09:56 PM
ما باید تا شنبه نتیجه به واحد خرید اعلام کنم .برای ما کیفیت حرف اول میزنه همین .
راستی کسی در مورده msi و یا asus , acer چیزی می دونه کیفیتش ؟؟؟/؟

P_MONSTER
12-16-2009, 10:37 PM
سلام دی 1520 بد نیست ولی چنین کاری رو نکنی برای اینکه کرش میکنه. نمیدونم چه مرگش میشه . من خودم از امریکا سفارش دادم تو سایتش برام آوردن ولی کرش شد و تهران گفتن که 250 تومن هزینه داره که برگردوندم دوباره برام تعمیر کردن . توی هند هم با کسی که تو نمایندگیش کار میکرد مشورت کردم همینو گفت.

kakihot
12-16-2009, 11:09 PM
البته من میگم فعلا ایسوس از همه خوبتر کار کرده قیمتا هم مناسبه تازه با LED این قیمت میده ببینید
http://persianfee.net/shop/index.php?categoryID=293

A L I R E Z A
12-16-2009, 11:44 PM
از نظر همه چی توشیبا بهترینه. نوبت بعدی Asus و Sony هستند

Mastermind
12-17-2009, 01:06 AM
آزاد اینطوری نمیشه......
بهمون بگو که این لپ تاپ ....
1- ظاهرش مهمه یا نه...
2- کاراییش مهمه یا نه......
3- کدوم یک از دوتای بالایی به اونیکی میچربه.....(کدوم ارجحیت داره)
4- فیمتش تا چه حد بالا بره مشکلی نیست....؟
5- باهاش چیکار میخواین بکنین.......؟
6- در قبال مشکلاتش شما مسئولین یا فقط خریدنش با شماست.....؟
........
و کلا هرچیزی که به ذهنت میرسه بگو....(کاری نداشته باش به دردمون میخوره یا نه.....فقط هرچی به ذهنت میرسه بگو......ما تشخیص میدیم به درد میخوره یا نه.....(البته این اصطلاح کارآگاه هابود که اینجا خرج کردم...:d).......)
--------------
پس هرچی میدونی بگوووووووو.........
------------
ایشاا... به کمک بچه ها (یعنی همون دوووووووستااااااان....:d) یه نتیجه حسابی بهت میدیم......

si30sangan
12-17-2009, 03:52 AM
سلام

با اون قیمتی که شما گفتین باید بگم asus و acer ، از لحاظ وجه ی تو بازار جهانی asus خرابیش حسابی پایینه، acer هم برای رقابت با بقیه قیمتاش رو آورده پایین منابع سیستمی خوبی داره ولی زیاد جا نیوفتده هنوز، معلوم نیست چه جوریه؟!!

از من میشنوی Asus 64bit بگیر تا هم بتونی از رم بالاش استفاده کنی و هم حالا حالاها راحت باشی.

من به هرکی پیشنهاد دادم خداییش راضی بود، فقط اگه asus گرفتی تمامی درایورهاشم بگیر ، منظورم برای سیستم عامل های مختلفه!!! چون اگه نگیری تو اینترنت قاطی پاتیه!!!!!

AZAD
12-17-2009, 05:27 AM
آزاد اینطوری نمیشه......
بهمون بگو که این لپ تاپ ....
1- ظاهرش مهمه یا نه...
2- کاراییش مهمه یا نه......
3- کدوم یک از دوتای بالایی به اونیکی میچربه.....(کدوم ارجحیت داره)
4- فیمتش تا چه حد بالا بره مشکلی نیست....؟
5- باهاش چیکار میخواین بکنین.......؟
6- در قبال مشکلاتش شما مسئولین یا فقط خریدنش با شماست.....؟

1-ظاهر مهمه ولی به کیفیت از درجه اهمیت بالاتری بر خوردار است
2-cpu حتما c2d باید باشه و مونیتور از 14 به بالا
3-برندهای فوق هرکدوم بهتره کیفیت حرف اول میزنه
4-قیمت باید در ایران ما بین 650 تا 750 باشه
5-استفاده اداری و شخصی ولی بازی نه
6-بله خوی اگه من یک مدل و برند بگم بعد بخرن ببین .........خوب تابلو است دیگه
7 - متشکر
8- دمتون گرم

Mastermind
12-17-2009, 10:16 AM
پس یه چیزی آزاد جون......البته اگه ممکنه.....واسه اینکه همه بچه ها زیاد درگیر نشن و هم تو هم بچه ها سردرگم نشیم....به نظر من یه کار کنی خیلی خوبه....
شما یه چرخ تو بازار بزن....(همون پایتخت.....) واسه ما دو سه تا بیار که قیمتهاشون با هم یکی هستن و حول همون قیمتی که تو میخوای هستن.....
بعد ما واست بگیم که کدوم رو بگیری بهتره......فردا هی از این و اون حرف نمیشنوی.......
-------------
دیگه ببخشید اگه به زحمت انداختیمت.....!!!!!

si30sangan
12-17-2009, 10:22 AM
سلام

ببین Acer ظاهرش بد نیست، قطعاتشم بد نیست ولی زود به زود خراب میشه!!

Asus ظاهر خوبی داره، قطعاتشم نسبت به Acerخیلی بهتره و توانایی کاری بهتری هم داره فقط گفتم 64 بیتی بگیری بهتره، چون 64 بیتی ها بهتر می تونن از رم استفاده کنن و معمولا رم های بالای 2GB دارن ولی بازم می گم اگه Asus گرفتی حتما تمام درایور هاش رو برای سیستم عامل های مختلف در خواست بده.

با توجه به کیفیت ، مشخصات و قیمتی که شما گفتین Asus بهترین انتخابه تازه جون سختیش و کارایی های بالاش رو خودم هم تجربه کردم!!

AZAD
12-17-2009, 02:39 PM
خوب
من از ساعت 10 تا 1 در پایتخت چرخیدم و به چندین دفتر تعمیر سر زدم dell بیشترین تعمیر داشت .
من بعد از 3 ساعت چرخیدن به مدل asus k50in رسیدم که خوبه
cpu 2.1 dual
ram 4
hdd 500
ds 15.6 led
vga gforce 102 m 512
os -
من این پسندیدم

si30sangan
12-17-2009, 02:50 PM
آره، همون مدل رو بگیر سیستم عاملشم باید 64 بیتی باشه!!!

فقط یه چیزی رو یادت نره درایور ها!!!!!

مال همه ی سیستم عامل ها رو بگیر!!!!!

از xp تا seven و حتی برای linux !!!!

ببین چند بار گفتم آخرش نیوفتی تو هچل!!!

AZAD
12-17-2009, 02:57 PM
من قراره پیشنهاد بدم به اداره دولتی برای خرید
چون تعداد بالا است یا خودشون وارد می کنند یا از نمایندگی اصلی.................

si30sangan
12-17-2009, 03:02 PM
خوب لااقل بهش تذکر رو بده؟؟؟؟؟!!!

باور نمیکنی یه سر برو دنبال درایور لب تاپ ها تا ببینی چی میکشی بعدش!!!!!!

Alfi_Sasan
12-17-2009, 03:08 PM
يك سئوال اگه خراب شه و شما هم ميگي از خارج از كشور واردمي كنيد --- كي مي خواد پشتيباني كنه ؟

Mastermind
12-17-2009, 08:58 PM
خوب آزاد جون همون خوبه.......بگو همونو بگیرن......
ASUS از صدتا اونای دیگه بهتره.......
ایشاا... هاردش واست بچرخه......:d

AZAD
12-17-2009, 09:23 PM
يك سئوال اگه خراب شه و شما هم ميگي از خارج از كشور واردمي كنيد --- كي مي خواد پشتيباني كنه ؟
این تعدادی که این ها می خوان بیارن به صرفه است که بدون گارانتی ایران باشه
به خاطر همین دنبال مدلی هستن که خرابی کمی داشته باشه
بعد هم اگر گارانتی جهانی باشه بهتره چون این شرکت مشکلی از این لحاظ نداره

kakihot
12-20-2009, 12:37 AM
خوبه شرکت ما میتونه بیاره تازه گارانتی ایسوس جهانی هست واسه لپ تاپ یعنی هر جا ببری از هر جا خریده باشی موظف هستن خدمات بدن در ضمن اون مدلی که انتخاب کردی ویندوز 7 داره (هوم پرهمیم )
از نظر ساپورت داریور واسه سیستم عامل های دیگه ایسوس خیلی قویه در کل به انتخابت تبریک میگم

esi
01-13-2010, 02:49 PM
دوستان هيچ كدوم...ibm يا APPLE

rag_g64
05-23-2010, 09:08 PM
سلام عزیز. من متنتو نخوندمو زدم Asus شما باید Dell بگیرید .... قیمت پایین ... قطعات زیاد و ارزان در ایران @};-

Abbass
05-24-2010, 03:24 PM
سلام
دوست عزیز به نظر من Acer بگیر که هم قیمت پایینی نسبت به Dell و Sony داره و هم کارایی بیشتر. hp هم مارک خوبیه ولی اگر گارانتیش تموم بشه و یکی از قطعاتش خراب بشه با مشکل شدید مواجه میشی. شما 1 لپ تاپ مثلا 1200000تومانی SONY یا DELL رو میتونی با 900000تومانی از ACER بگیری پس صرف به Acere. با تشکر