PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با خروجی dvi

hajagha
12-11-2009, 03:39 AM
من یه مانیتور lcd فیلیپس 23 اینچ خریدم. یه سیستم جدید هم بستم که کارت گرافیکش گیگابایت 1 گیگ هست. هم مانیتور و هم کارت گرافیک 3 تا پورت vga و dvi و hdmi رو دارن. من کابل hdmi رو ندارم ، اما کابل vga و dvi رو دارم. با vga تصویر دارم ، اما با کابل dvi تصویر نمیاد. به صورت دستی هم که مانیتور رو dvi میذارم بازم میگه سیگنال تصویر وجود نداره. کسی میدونه چرا اینجوریه ؟ درضمن هم داریور مانیتور نصبه ، هم درایور کارت گرافیک. کابل رو هم عوض کردم.
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

hello2006
12-11-2009, 03:57 AM
شما اگه میخوای خروجی کارت گرافیک رو عوض کنی، باید درایورش رو uninstall کنی و بعد کابل رو عوض کنی و دوباره درایور رو نصب کنی. من که اینجوری مشکلم رو حل کرده بودم!!!

A L I R E Z A
12-11-2009, 09:09 AM
حاجی این همه مانیتور , چرا فیلیپس :( اصلا چرا الان :( مرد مومن یک ماه دندون رو جیگر می زاشتی (مرسی از راهنمائی) :d

hajagha
12-11-2009, 12:58 PM
شما اگه میخوای خروجی کارت گرافیک رو عوض کنی، باید درایورش رو uninstall کنی و بعد کابل رو عوض کنی و دوباره درایور رو نصب کنی. من که اینجوری مشکلم رو حل کرده بودم!!!

فکر کنم مشکل شما بعد از ورود به ویندوز بوده که با تغییراتی که تو درایور دادید مشکل رفع شده. ولی مشکل من اینه که از همون اول هم تصویر نیست. از همون لحظه روشن کردن کامپیوتر هیچ تصویری نمیاد.

حاجی این همه مانیتور , چرا فیلیپس :( اصلا چرا الان :( مرد مومن یک ماه دندون رو جیگر می زاشتی (مرسی از راهنمائی) :d

حق با شماست حاج علی. اما تقریبا یک ماهی میشه که خریدمش ، شایدم 40 روز. اون موقع 2 ماه باید دندون رو جیگر میذاشتم :d
اما در مورد مانیتورش هم عرض کنم به نظرم مانیتور خوبیه. هم 23 اینچه ، هم 2 میلی ثانیه است ، هم هر سه تا پورت ورودی رو داره ، هم روش اسپیکر داره ، هم پورت USB داره و هم اینکه ظاهرش هم خیلی قشنگه. قیمتش هم از همه هم رده های خودش ارزونتر بود. تصویرش واقعا خوبه اما به نظر میاد ورودی DVI اش مشکل داره.
به هرحال ممنون.

Mastermind
12-11-2009, 05:27 PM
منم شبیه این مشکل رو داشتم...
سیستم را خاموش کن.....
کابل VGA رو دربیار.....
بعد DVI رو وصل کن....
سیستم رو روشن کن و مانیتور رو رو DVI قرار بده....
اصولا باید حل بشه....
اگه اینطوری نشد....
برو تو ویندوز...با همون VGA....
از تو درایور کارت (nVidia Control Center یا Catalyst Control Center) ... بسته به نوع چیپست... تنظیمات خروجی رو یه کم دستکاری کنی نتیجه میگیری....
موفق باشی......

hajagha
12-11-2009, 07:55 PM
منم شبیه این مشکل رو داشتم...
سیستم را خاموش کن.....
کابل VGA رو دربیار.....
بعد DVI رو وصل کن....
سیستم رو روشن کن و مانیتور رو رو DVI قرار بده....
اصولا باید حل بشه....
اگه اینطوری نشد....
برو تو ویندوز...با همون VGA....
از تو درایور کارت (nVidia Control Center یا Catalyst Control Center) ... بسته به نوع چیپست... تنظیمات خروجی رو یه کم دستکاری کنی نتیجه میگیری....
موفق باشی......

دو تا مطلب.
1 - تو برنامه ای که کارت گرافیک نصب میکنه ( NVIDIA Control Panel ) جایی واسه تغییر خروجی نداره. البته یه جا هست که در مورد خروجی تلوزیون هست. با اینکه ربطی به DVI نداره ولی روش کلیک کردم که اتفاقی نیافتاد. منظورم بعد از ریست کردنه.

2 - برای اینکه از کارت گرافیک مطمئن بشم یه تبدیل DVI به VGA گذاشتم رو پورت DVI تا ببینم اصلا سیگنال خروجی داره یا نه. تصویر داشت ، مثل همون پورت معمولی. با این حساب به احتمال زیاد مشکل از مانیتور باید باشه.

به هر حال ممنون بابت راهنمایی تون @};-

A L I R E Z A
12-11-2009, 09:00 PM
حاجی اگه تلفیزیون LCD داری یه تست بزن , راستی منوی خود مانیتور رو چک کردی , مدلشو بگو من یه گشتی بزنم .
نشد خودم میام پیشت با هم بریم عوضش کنیم :d
راستی هر 2 سر کابل رابط بین VGA و Monitor باید یه شکل باشه , هست ؟

Mastermind
12-11-2009, 11:38 PM
حاجی میگی کارت خروجی داره......پس واسه اینکه مطمئن شی مانیتور ایاد داره یا نه با یه مانیتور دیگه امتحان کن...اگه اون با dvi تصویر نشون داد خوب حتما مانیتورت یه موردی داره اگه نه که همون قظیه هست که من گفتم......
اخه منم دقیقا همین مشکل رو با مانیتور lg w2261v-pf و کارتهای asus 8600 gt و gigabye hd 4550 داشتم در حالی هر سه قطعه سالم بودن و با کمی ور رفتن حل شد.......
-----------------------------------
خلاصه ببخشید... ازدست من همینقدر برمیومد......

hajagha
12-12-2009, 01:36 AM
حاجی اگه تلفیزیون lcd داری یه تست بزن , راستی منوی خود مانیتور رو چک کردی , مدلشو بگو من یه گشتی بزنم .
نشد خودم میام پیشت با هم بریم عوضش کنیم :d
راستی هر 2 سر کابل رابط بین vga و monitor باید یه شکل باشه , هست ؟

نه حاج علی ، متاسفانه تلوزیون lcd نداریم. اینجام که میدونی نمیشه از اینا تلوزیون یا مانیتور قرض کرد !

کابل هم تو خود پکیج مانیتور بود. کابل dvi به dvi هست که البته با یه کابل دیگه هم امتحان کردم ( مثل همون ) که فرقی نکرد.

مدل مانیتور هم 230c هست. البته شما زحمت نکش ، من خیلی گشتم. تو سایت های ایرانی که اصلا چیزی نیست . تو سایت های انگلیسی هم که در مورد این مشکل صحبت شده اکثرا جواب های چرت و پرت دادن. ولی بعضی ها که تقریبا مطلب به درد بخوری داره چکیده مطالبشون دو تا مسئله است.

1 - بعضی ها گفتن باید از قسمت تنظیمات کارت گرافیک سورس خروجی رو عوض کرد که تو برنامه کارت من یه همچین امکانی نیست.

2 - بعضی ها هم گفتن که باید درایور کارت گرافیک آپدیت بشه. کارت من هم که کاملا جدیده ، احتیاجی نداره.

حالا یه مطلب دیگه. قراره واسه تعطیلات کریسمس و سال نو بیایم "شهر پریای دریایی". اگه تا اون موقع مشکلم حل نشد میارمش اونجا پیش شما ، دو نفری حالشو میگیریم !

حاجی میگی کارت خروجی داره......پس واسه اینکه مطمئن شی مانیتور ایاد داره یا نه با یه مانیتور دیگه امتحان کن...اگه اون با dvi تصویر نشون داد خوب حتما مانیتورت یه موردی داره اگه نه که همون قظیه هست که من گفتم......
اخه منم دقیقا همین مشکل رو با مانیتور lg w2261v-pf و کارتهای asus 8600 gt و gigabye hd 4550 داشتم در حالی هر سه قطعه سالم بودن و با کمی ور رفتن حل شد.......
-----------------------------------
خلاصه ببخشید... ازدست من همینقدر برمیومد......

اولا که خیلی ممنون بابت راهنمایی تون @};-

بعدشم اگه نتونم کار دیگه ای بکنم پیشنهاد شما رو هم انجام میدم. ضرر که نداره.

راستی یه سوال. مشکل شما بعد از بالا اومدن ویندوز بود یا از همون لحظه اول که سیستم رو روشن میکردید این مشکل رو داشتید ؟ من که از همون لحظه روشن شدن هیچ تصویری ندارم. بعد از روشن کردن سیستم و مانیتور اول یه پیغام میاد که میگه سیگنال تصویر نیست ، بعدشم میره رو حالت استندبای. درست مثل وقتی که سیستم رو خاموش میکنید.

Mastermind
12-12-2009, 11:18 AM
نه حاج علی ، متاسفانه تلوزیون lcd نداریم. اینجام که میدونی نمیشه از اینا تلوزیون یا مانیتور قرض کرد !

کابل هم تو خود پکیج مانیتور بود. کابل dvi به dvi هست که البته با یه کابل دیگه هم امتحان کردم ( مثل همون ) که فرقی نکرد.

مدل مانیتور هم 230c هست. البته شما زحمت نکش ، من خیلی گشتم. تو سایت های ایرانی که اصلا چیزی نیست . تو سایت های انگلیسی هم که در مورد این مشکل صحبت شده اکثرا جواب های چرت و پرت دادن. ولی بعضی ها که تقریبا مطلب به درد بخوری داره چکیده مطالبشون دو تا مسئله است.

1 - بعضی ها گفتن باید از قسمت تنظیمات کارت گرافیک سورس خروجی رو عوض کرد که تو برنامه کارت من یه همچین امکانی نیست.

2 - بعضی ها هم گفتن که باید درایور کارت گرافیک آپدیت بشه. کارت من هم که کاملا جدیده ، احتیاجی نداره.

حالا یه مطلب دیگه. قراره واسه تعطیلات کریسمس و سال نو بیایم سوئد. اگه تا اون موقع مشکلم حل نشد میارمش اونجا پیش شما ، دو نفری حالشو میگیریم !

اولا که خیلی ممنون بابت راهنمایی تون @};-

بعدشم اگه نتونم کار دیگه ای بکنم پیشنهاد شما رو هم انجام میدم. ضرر که نداره.

راستی یه سوال. مشکل شما بعد از بالا اومدن ویندوز بود یا از همون لحظه اول که سیستم رو روشن میکردید این مشکل رو داشتید ؟ من که از همون لحظه روشن شدن هیچ تصویری ندارم. بعد از روشن کردن سیستم و مانیتور اول یه پیغام میاد که میگه سیگنال تصویر نیست ، بعدشم میره رو حالت استندبای. درست مثل وقتی که سیستم رو خاموش میکنید.

آره....مشکل منم دیقا عین مال شما بود.... وگفتم هیچ کدوم مشکلی نداشتن... و با کمی ور رفتن حل شد....

hajagha
12-13-2009, 01:26 AM
آره....مشکل منم دیقا عین مال شما بود.... وگفتم هیچ کدوم مشکلی نداشتن... و با کمی ور رفتن حل شد....

دست شما درد نکنه. بالاخره ایرادش رو پیدا کردم. اگرچه ایراد مهمی نبود و مطلب آموزشی خیلی جالبی نداره ، اما علتش رو مینویسم که به عنوان یه تجربه اینجا باشه که بحثش هم تکمیل شده باشه.

همونطور که بعد از تست کردن پورت DVI کارت گرافیک حدس میزدم ایراد از مانیتور باشه مشکل از پورت ورودی مانیتور بود. پورت DVI مانیتور خرابه ، تصویر رو وارد نمیکنه ، یا اینکه اون قسمت از داخل ایراد داره.
به هرحال ؛ امروز یه کابل DVI به HDMI خریدم. DVI رو به کارت گرافیک و HDMI رو هم به مانیتور وصل کردم. تصویر اومد ، بدون هیچ تنظیمی. اما بعد از بالا اومدن ویندوز تصویر سیاه شد که طبق گفته شما سیستم رو خاموش و با پورت VGA روشن کردم. کارت گرافیک رو Uninstall کردم و دوباره با همون کابل جدید روشن کردم. درایور کارت گرافیک رو مجدد نصب کردم و همه چی رو به راه شد. کیفیت تصویر عالی ، رزولیشن ها کامل و همه چی رو به راه. ارزش چند روز وقت صرف کردن رو داشت.

امیدوارم هیچکس دچار اینجور ایرادهای عجیب و غریب کامپیوتر نشه. واقعا اعصاب آدم رو رنده میکنه !

از شما هم بابت راهنمایی تون و وقتی که صرف کردید ممنونم @};- @};- @};-

A L I R E Z A
12-13-2009, 12:11 PM
یعنی مسافرت سوئد , زرشک :(

Mastermind
12-13-2009, 12:39 PM
شرمنده شدیم علیرضا خان.... ایشاا... دفعه بعد...:d

hajagha
12-15-2009, 01:35 AM
یعنی مسافرت سوئد , زرشک :(

نه دیگه حاج علی ، اون که برنامه اش ریخته شده. فقط دیگه مزاحم شما نمیشیم. تا دوباره یه مانیتوری ، لپ تاپی ، تلوزیون lcd ، چیزی بخرم ، مشکل دار باشه ، بیام خدمت شما.

alfex
12-18-2009, 10:38 PM
دست شما درد نکنه. بالاخره ایرادش رو پیدا کردم. اگرچه ایراد مهمی نبود و مطلب آموزشی خیلی جالبی نداره ، اما علتش رو مینویسم که به عنوان یه تجربه اینجا باشه که بحثش هم تکمیل شده باشه.

همونطور که بعد از تست کردن پورت DVI کارت گرافیک حدس میزدم ایراد از مانیتور باشه مشکل از پورت ورودی مانیتور بود. پورت DVI مانیتور خرابه ، تصویر رو وارد نمیکنه ، یا اینکه اون قسمت از داخل ایراد داره.
به هرحال ؛ امروز یه کابل DVI به HDMI خریدم. DVI رو به کارت گرافیک و HDMI رو هم به مانیتور وصل کردم. تصویر اومد ، بدون هیچ تنظیمی. اما بعد از بالا اومدن ویندوز تصویر سیاه شد که طبق گفته شما سیستم رو خاموش و با پورت VGA روشن کردم. کارت گرافیک رو Uninstall کردم و دوباره با همون کابل جدید روشن کردم. درایور کارت گرافیک رو مجدد نصب کردم و همه چی رو به راه شد. کیفیت تصویر عالی ، رزولیشن ها کامل و همه چی رو به راه. ارزش چند روز وقت صرف کردن رو داشت.

امیدوارم هیچکس دچار اینجور ایرادهای عجیب و غریب کامپیوتر نشه. واقعا اعصاب آدم رو رنده میکنه !

از شما هم بابت راهنمایی تون و وقتی که صرف کردید ممنونم @};- @};- @};-

درسته تصویر داری. اما در واقع شما صورت مساله رو پاک کردی :d مشکل سره جاشه هنوز. بهتره تا گارانتی داره بدی گارانتی درستش کنن. فک کنم پایه هایه پورت dvi لحیم سرد شدن.

اونجا هم گارانتیش مثل اینجاس؟

hajagha
12-19-2009, 02:01 AM
درسته تصویر داری. اما در واقع شما صورت مساله رو پاک کردی :d مشکل سره جاشه هنوز. بهتره تا گارانتی داره بدی گارانتی درستش کنن. فک کنم پایه هایه پورت dvi لحیم سرد شدن.

اونجا هم گارانتیش مثل اینجاس؟

حق با شماست. من فقط مشکل رو پیدا کردم که اصطلاحا بهش میگن "قلع مردگی". البته همون هم اعصابم رو خرد کرده بود. چون از نظر وسایل مشابه و یا وسایل تست و تعمیر دستم باز نبود که بتونم امتحانش کنم.

البته اینو عرض کنم که سه چهار روز بعد از اینکه متوجه شدم مانیتور اشکال داره بردم و عوضش کردم ! یه دونه دیگه نو گرفتم.

اما در مورد گارانتی. اینجا گارانتیش مثل ایران نیست که به هزار عذر و بهونه از زیر گارنتی شونه خالی کنن. واسشون توضیح دادم ، اونا هم بدون اینکه امتحانش کنن و دنبال بهونه هایی از قبیل ( ضریه خورده ، مال نوسان برقه ، این پشتش باز شده ، لیبل گارنتی مخدوشه و .... ) یه مانیتور دیگه دادن. به عبارتی سه سوته !

در مورد گاراننی یه مسئله دیگه هم عرض کنم. اولا که تا 30 روز شما فرصت دارید اون وسیله رو استفاده کنید و ببینید خوشتون میاد یا نه. اگه ایراد داشت یا باب سلیقه تون نبود یا از کارش خوشتون نیومد یا هر چیز دیگه ، میتونید ببرید کلا پس بدید و پول تون رو پس بگیرید. بدون هیچ سوال و جوابی.
اگر هم در موقع خرید یه مبلغی که بابت گارانتی مخصوص هست رو پرداخت کنید ( مبلغش زیاد نیست ) تا 3 سال هر اتفاقی واسه اون وسیله بیفته ( بیفته بشکنه ، آتیش بگیره ، رعد و برق بزنه از وسط نصفش کنه ، بچه روش پی پی کنه که باعث اتصالی بشه ! یا هر چیز دیگه ) بدون هیچ بحثی یه دونه دیگه نو میگیرید.
البته قوانین شرکت ها فرق میکنه ، اما تقریبا بیشتر شرکت ها این مزایا رو به مشتری هاشون میدن ، شاید با یه کمی تفاوت. ولی کلا سیستم گارانتی ایران با اینجا اصلا قابل مقایسه نیست.

A L I R E Z A
12-19-2009, 09:43 AM
گفتی گارانتی یاد این نکته افتادم
البته جای کمی شرمندگی داره اگه بگم تعدادی از بانوان ایرانی جهت مهمانی گرانترین لباس ها و طلاها را خریده و فردای مهمونی میرن پس میدن :|

alfex
12-19-2009, 11:30 PM
در مورد گاراننی یه مسئله دیگه هم عرض کنم. اولا که تا 30 روز شما فرصت دارید اون وسیله رو استفاده کنید و ببینید خوشتون میاد یا نه. اگه ایراد داشت یا باب سلیقه تون نبود یا از کارش خوشتون نیومد یا هر چیز دیگه ، میتونید ببرید کلا پس بدید و پول تون رو پس بگیرید. بدون هیچ سوال و جوابی.

این یه تیکه رو کف کردم :-o:-o:((:((:((