PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل با كارت شبكه بي سيم

Amir_Niknam
12-06-2009, 11:55 PM
سلام
من يك Lenovo n500 3000 دارم كه به صورت internal يك كارت شبكه بي سيم Intel 5100 روش نصب هست وقتي از جلوي نوت بوك سوئيچ سخت افزار رو ميزنم بلوتوث روشن ميشه اما بعد از زدن FN+F5 شبكه كار نمي كنه و ميگه سوئيچ هوز قطعه
بالاخره من بعد از كلي تلاش از آپديت بايوس گرقته تا دادن درايورهاي مختلف ديدم كه يك روز به طور اتفاقي به كار افتاد و 3 ماه (يعني تا امروز) بدون مشكل كار ميكرد تا اينكه من تصميم گرفتم ويندوز رو عوض كنم و متاسفانه از درايورها هم بك آپ نگرفتم حالا دوباره به مشكل اوليه برخورد كردم
علت اينكه اين سوال رو اينجا مطرح كردم اين بود كه من تا 3 ماه پيش 2 ويندوز XP و 7 داشتم موقعي كه سوئيچ كار نميكرد براي هر دو قطع بود اما هنگاميكه وصل شد براي هر دو وصل شد يعني حتي در ويندوز تازه نصب 7 كه هيچ درايوري هنوز روش نصب نشده بود كارت شبكه به خوبي كار ميكرد؟!...
من فكر مي كنم بايد يك مشكلي در نرم افزار بايوس باشه يعني نميتونه سخت افزاري و يا از درايور باشه
لطفا كمكم كنيد
ممنون

alfex
12-07-2009, 12:04 AM
یه بار کارت شبکه رو در بیار. اسلاتشو تمیز کن. دوباره بزن سره جاش.

پشت لپ تاپو که برگردونی یه تیکه هایی هست که راحت میتونی باز کنی. یکی واسه رما هست یکی واسه هارد. شاید یکی دو تا دیگه هم باشه.

کارت شبکه wireless هم زیر یکی از اینا هستش. شاید بغل هارد باشه.

ADEL
12-07-2009, 12:23 AM
همين كارى كه دوستمون كفت انجام بده اكه درست نشد يه عكس از Device Manager بزار اين جا شايد بتونيم كمك كنيم.

Amir_Niknam
12-11-2009, 09:48 AM
نه متاسفانه درست نشد (علت تاخير اين بود كه منتظر بودم برادرم بياد اين كار رو انجام بده كه يه وقت خرابكاري نكنم)
اين هم عكس Device Manager

http://up.iranblog.ir/4/1260610603.gif