PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل در دانلود فيلم هاي سايت

ashkanjoon
04-01-2007, 02:57 PM
فريبرز جان از فيلم هايي كه معرفي مي كني ممنون. ولي به خدا با اين حجم زياد بعد از دانلود وقتي مي خواهيم فايل rar شده رو Extract كنيم ارور ميده و باز نمي شه من اين مشكل رو با فيلم روح سوار هم داشتم :-S اين فيلم ها مشكل دارند لطفا خود فايل AVI رو واسه دانلود رو سايت قرار بديد

nima_speed
04-02-2007, 04:56 AM
سلام
اگه پسوند فایل ازzip به avi تغییر بدی و با Windows media player یا Jet Audio میتونی ببینی.

hussain
04-02-2007, 01:32 PM
دروغ .من هم دانلود کردم می منویسه فایل آسیب دیده.

Shahin
04-02-2007, 07:49 PM
تاپيك منتقل شد...

Alireza
04-02-2007, 07:52 PM
ببخشید دوستان میشه بگید دقیقا چه فایلی را دانلود کردید ؟ (( اسم فایل + پسوندش ))

با تشکر

Jozef
04-02-2007, 08:28 PM
دوستان عزیز فایل Extract شده با مدیا پلیر ویندوز قابل پخش نمی باشد و نیاز به codec داره

می توانید از لینک های زیر دنلود کنید :

http://www.xvid.org/

http://ac3filter.net/

اولی برای دیدن تصویر و دومی برای صدا

f4l2z4d
04-06-2007, 02:37 PM
این رو هم بگم برای تغییر پسوند کافیه ابتدا برنامه WinRAR رو باز کنید از طریق اون میتونید پسوند zip. رو به avi. تغییر بدید

Saeid Bagheri
04-18-2007, 01:25 AM
دوستان یه توضیح اساسی راجع به تغییر پسوند بدم . اونم اینه که وقتی گفته میشه پسوند رو تغییر بدین ، منظور اینه که مثلا فایلّFilm.zip رو به فایل Film.avi تبدیل کنید ، نه اینکه این کار رو با استخراج کردن فایل انجام بدین !
پسوند Zip رو برداشته و AVI میزاریم ... همین
این توضیح رو دادم ، چون قبلا خود من هم با این مورد مشکل داشتم و باعث شده بود که بیخود و بی جهت 250مگابایت دوباره دانلود کنم اونم با خط دیال آپ !!!!

me_mamaghani
04-18-2007, 01:58 AM
با سلام بزارید دوستان به صورت کامل بهتون اموزش بدم .
ببینید وقتی که فایل را باز می کنید به شما پیغامی مبنی بر عدم خواندن فایل زیپ و یا رار شده را میدهد . پس بایستی شما پسوند فایل مورد نظر را عوض کنید . این عوض کردن را از هر کجا که دانلود کردید به شما می گوید .
ولی برای تغییر پسوند شما بایستی مراحل زیر را به دقت انجام دهید .
به مسیر زیر بروید .
MY computer ... > menu ( tools ) ....>Folder Option
برگه
VIEW و تیک گزینه hide extensions for known file types را بردارید حال پسوند کلیه فایلها مشخص است .
به فایل مورد نظر رفته و REname کنید و پس از نام نقطه و پسوند مورد نظر را بنویسید به مانند شکل زیر
name. zip .... > name.divx و یا هر پسوند دیگری که خود می دانید .

با تشکر
مهدی ممقانی