مشاهده نسخه کامل : درخواست از مدیران ارشد سایت td
A L I R E Z A
10-14-2009, 12:10 PM
سلام به همه بزرگواران :
امروز می خوام یه خواهشی رو مطرح کنم که مدتهاست ذهن منو مشغول کرده و اون کاربران بان شده است .
فکر می کنم بعد از این مدت تعداد زیادی از آنها به نتیجه اعمالشون پی برده و اظهار ندامت دارند , پس چه خوب است که صله جوانمردی به جا آورده و همانند سایر بزرگان دین و رهبری در روزی خوش یمن یه عفو عمومی داده بشه و تایپیک معرفی کاربران اخراج شده و دلایل اخراج شدن آنها یه غبار روبی اساسی بشه .
مطمئنا این کار شما نه تنها خرجی نداره بلکه باعث شادی بسیاری از کاربران قدیمی و بازگشت آنها به کانون گرم td میشه .
امیدوارم این اتفاق به زودی بیافته @};-
مي توان دل شكسته را بند زد و او را دلبند خود كرد @};-
مــهـــدی
10-14-2009, 12:50 PM
سلام
به نظر من اگر همه از قوانین سایت پیروی کنن اصلا کسی بان نمیشه که بخوایم درخواست کنیم که از بان در بیان مثل همه کاربران گلی که از خیلی وقت پیش تو تک دانلود دارن فعالیت میکنن و هنوز هم فعال هستند
Mohsen
10-14-2009, 01:58 PM
سلام.
علیرضا ی عزیزم ممنون از صحبت های و کلا مقصودی که داشتی تو صحبت ها.
کاربری که داخل تک دانلود و کلا هر سایت دیگه ای Ban میشه صرفا به منظور عدم رعایت قوانین اون سایت هست که شامل بی احترامی ها. نقض قوانین بخش ها و .... هست.
تو صحبت هات اشاره کردی به تاپیک معرفی کاربران اخراج شده نکته جالبی که اینجا هست اینکه در حال حاضر تک دانلود کاربری رو نداره که در حال Ban با مدت زمان طولانی باشه. و اون اشخاصی رو هم که تو اون تاپیک معرفی میکنیم در مدت زمان خاصی به سایت دسترسی ندارند که برای هر فردی هم تو همون پست زمانش ثبت شده.
در کل نیت شما رو از این پیشنهادی که دادی رو تا حدی درک میکنم ولی خب در بعضی از مواقع این نوع تصمیم گیری ها کاملا مختص به مدیریت سایت بر میگرده.
و به عنوان حرف آخر هم بگم که خیلی از دوستانی بودن که حتی با چندین بار Ban شدن و تذکر گرفتن از مدیریت با دلایلی خیلی واضح باز هم صرفنظر کردیم از اشتباهی که داشتن و خیلی زودتر از اون چیزی رو که فکرش رو هم بکنید محدودیتشون برداشته شده.
در هر صورت ممنون ازت و این رو بدون کاربری که از روی اشتباه و توجیه نبودن خطایی رو انجام داده باشه %100 یا در مدت زمان Ban شدنش ارفاق خواهیم کرد و یا مورد عفو قرار خواهد گرفت.
Keyvan
10-14-2009, 03:52 PM
سلام
ممنون از محسن عزیزم که اصل مطلب رو بیان کردن ...
در مورد درخواست علیرضا عزیز باید این مطلب رو بگم که فروم ما صرف نظر از شوخی های که بعضا با دوستان میشود درصد اخراج خیلی کمی دارد و عملا تمامی کاربران به قوانین اشراف دارند و به ندرت کسی اشتباهی میکند که منجر به اخراج شود .
بودند و هستند کسانی که برای همیشه از سایت اخراج شدند و دلایلش هم اگر اینجا گفته بشه خود دوستان هم بر این مطلب موافق هستند که این شخص باید برای همیشه از سایت اخراج میشوده .... در غیر اینصورت برای بقیه دوستان زمان هایی کمی در نظر گرفته شده که مطابق خطای اون بوده . و نکته بعد اینکه ما بعضا برای علاقه ای که به کاربر مربوطه از جهت سابقه و فعالیتی که داشتند داریم به جای اخراج همیشگی مدت زمان این اخراج موقت رو بیشتر میکنیم تا این دوستان بعد از مدتی به جمع برگردند.
منظورت رو علیرضا جان درک میکنم ولی بعضی مواقع این کاربران هستند که از رفتار خوب مدیریت سو استفاده میکنند و باید با این اشخاص برخورد مناسب کرد . وگرنه ما همه در این سایت با هم دوست هستیم علاقمندیم در کنار یکدیگر اوقات زیبا رو داشته باشیم و از اطلاعات یکدیگر کمال استفاده رو ببریم .
در مورد این دوستی که الان بن هستند و مدت باقی مونده اش هم 2 ماه هست برای ابراز حسن نیت مدیریت و رد نکردن درخواست کاربر عزیزی مثل شما مدتش به 2 هفته کاهش پیدا میکند امیدوارم که مسایل گذشته دوباره تکرار نشود .
موفق باشید
A L I R E Z A
10-14-2009, 06:59 PM
قربون معرفتتون @};-
Hossien
10-14-2009, 11:12 PM
سلام.
بان یا بن به دو دسته تقسیم میشه! یه بن زیرآبی داریم که مدتی در ادامه طرح مهرورزی دوستان نصیب من شد که مبتکر این بن فعلا کمرنگ شده رنگشم میگن پریده! کجایی پسرم ؟ نیستی....
یه بن هم به صورت عادی داریم برو 4 روز دیگه بیا :)) خودتون جای عدد هرچی دوست دارید بزارید:D
سایت قشنگی داشتید یادش بخیر....
این بار شاید هیچوقت :-h
Fariborz
10-15-2009, 12:05 PM
علیرضای عزیزم بابت ایجاد این تاپیک و حس مهرورزیت نسبت به کاربران و دوستانت واقعا ممنونم و جای تحسین داره که کاربران td انقدر پشت هم هستند و به همدیگه علاقه دارن.
اما بهتره بدونید، سیاست و مدیریت تک دانلود یک سیاست دیکتاتوری نیست، بلکه اقدامات مدیران بر اساس ارزش ها و اعمال شخص خود کاربر...
هر کاربری یک اعتباری داره که اون اعتبار توسط رفتارها و الفاظ های بکار برده شده شخص سنجیده میشه که متاسفانه بعضی از کاربران از این اعتبار استفاده درست نمیکنند و به جای افزایش اون، با الفاظ و رفتارهای نادرست، مدیران رو به مرحله ایی میرسونند که جز اخراج کاربر راه دیگه ایی باقی نمیذارن.
ما تا حدی میتونیم برای یک کاربر و ارشادش زمان بذاریم، بعد از اون، مجبور به اقدامات جدی تر میشیم.
شخصی که در انجمن ها مشکلی ایجاد میکنه، برای مدیریت مشکل درست نمیکنه، بلکه برای نزدیک به 70.000 کاربر مشکل ایجاد میکنه. آرامش و داشتن یک محیط آروم حق این 70 هزار کاربر ایرانی هست.
پس ما این آرامش رو بخاطر یک شخص به خطر نمی اندازیم.
حسین عزیز
شما هم فکر میکنم این وب سایت و یا انجمن رو با مهد کودک اشتباه گرفتین.
به گمانم قبلا به اندازه کافی هر مدیر بیش از 2 ساعت برای مشاوره با شما و حل مشکلات روحی تون زمان گذاشته باشه که حق شکایت نداشته باشین.
در آخر عذر میخوام که یک مقدار سخت با این قضایا برخورد کردم و ازتون میخوام که به مدیریت تک دانلود شک نداشته و به اقدامات تک تک مدیران اعتماد داشته باشید.
با تشکر از تمامی منتقدین و کاربران عزیز تک دانلود