PDA

مشاهده نسخه کامل : **دو پيشنهاد براي سايت.....**

masoud die-hard
10-08-2009, 06:59 PM
سلام خدمت مديريت و اعضاي محترم: دو پيشنهاد براي سايت دارم كه شايد به فكر خيلي از شماها رسيده باشد. :-b

1-قرار دادن موزيك در صفحه اصلي سايت و صفحه اصلي انجمن، ممكن است اين كار برايتان مقدور نباشد اما اكثر افرادي كه از صفحه اصلي سايت ديدن مي كنند اگر هيچ چيز در سايت را نپسنديدند كه مي پسندند،
حداقل اين امر موجب شود كه آنها جذب و عضو سايت شوند و
TD را سايتي متفاوت با بقيه سايتها بدانند.

http://www.upic.ir/files/ny76od8whstzghh8mzpc.jpg

2-بارها براي افراد و حتي خود من پيش آمده كه پستي را جهت قرار دادن در سايت ارسال كنم
اما به دلايل خاصي ، تاپ و جديد نبودن مطلب و...، زحمت چند ساعته ما هدر رود
درسته متن پيام ارسالي خيلي مهم است اما مي توان نام و ورژن نرم افزار
را به مديران ارشد ارسال كرد آنها با صرف اندكي وقت به ما
مي گويند كه نرم افزار مورد نظر به درد بخور هست
يا نه. بعد شروع به نوشتن متن مي كنيم.

همين امر موجب مي شود كه 50% از تمام مطالب ارسالي بدون اتلاف وقت حذف شود.
اگر من هم براي ارسال نرم افزار phone tray dialup همين كار را كرده بودم قطعا حذف مي شد.

با تشكر و خسته نباشيد.

http://www.upic.ir/files/ny76od8whstzghh8mzpc.jpg

Shelman
10-08-2009, 10:22 PM
دوست عزیز از پیشنهادتون متشکرم . البته این وظیفه من نیست جواب بدم چون این مجموعه افراد مافوق تر از من هم دارند . ولی فکر می کنم پیشنهاد اولتون ممکن نباشه چون حجم صفحه در زمان لود شدن زیاد میشه و خوب ممکنه کاربرانی که با اینترنت کم سرعت وارد میشن خسته بشن و البته این می تونه باعث فرار کاربران بشه نه جلب اون ها .

در مورد پیشنهاد دوم هم ، من متوجه نشدم دقیقا پیشنهاد چی بود . میشه یه کمی واضح تر بیان کنید ؟

Mohsen
10-08-2009, 11:00 PM
سلام.
مسعود جان ممنون از پیشنهاداتی که مطرح کردی.
جواب سوال اول شما خیلی واضح هستش که اون نه هستش. چرا؟ خب به این دلیل که قبلا هم بارها گرفته شده ماهیت اصلی تک دانلود مربوط میشه به شاخه نرم افزاری. خیلی خلاصه بگم همه ما میدونیم و دیدم سایت هایی رو که در زمینه موزیک فعالیت دارن بعد از مدتی .... حالا اگر بگیم اصلا اینطور هم نیست و هیچ مشکلی هم نداره باز هم بر میگردیم به فعالیت TD که به هیج عنوان رابطه ای با موزیک نمیتونه داشته باشه. هر چند در بعضی از مواقع این فعالیت به صورتی خیلی حرفه ای انجام خواهد شد ولی چیزی مشابه سایت های دیگه ای که تو این کار هستن خیر.

و اما مورد 2
این هم بسیار ساده هستش . قبل از هرچیزی دوستانی که تو بخش معرفی نرم افزار در صفحه اصلی علاقه دارن فعالیت کنن خوب آگاه هستن که صفحه اصلی TD بروز هست و منبع بسیاری از نرم افزار هایی هست که در روز به صفحه اصلی اضافه میشه.
خب شما اگر نرم افزار رو که تشخیص میدید که برای تک دانلود و از همه مهمتر بدرد کاربران میخوره قبل از اینکه شروع به توضیحات نرم افزار کنید در صفحه اصلی سایت یک جستجو ساده انجام میدید. اون هم بسیار سادست که میتونید از قسمت Search سایت استفاده کنید.
در صورت نبود نرم افزار مدنظر شما و یا نسخه ای قدیمی تر میتونید با خیال راحت توضیحات کامل نرم افزار رو بدید.

موفق باشی...

سلام
11-29-2009, 11:56 PM
با سلام

در قسمت آخرین پست های ارسال شده روی هر مطلبی که کلیک میکنیم به صفحه اول آن تاپیک راهنمایی میشویم نه جدیدترین پست آن تاپیک!
اندازه فونتها بطور پیشفرض روی 1 میباشد!

یکی دیگم بود که یادم رفته!:))

Mohsen
11-30-2009, 07:45 AM
با سلام

در قسمت آخرین پست های ارسال شده روی هر مطلبی که کلیک میکنیم به صفحه اول آن تاپیک راهنمایی میشویم نه جدیدترین پست آن تاپیک!
اندازه فونتها بطور پیشفرض روی 1 میباشد!

یکی دیگم بود که یادم رفته!:))

سلام.
دوست عزیز شما دقیقا دست روی مواردی گذاشتید که default انجمن هست. و بدون مشکل راه دارن و به راحتی میشه ازشون استفاده کرد.

در مورد تیکه اول بحثتون

http://www.takshare.com/pictures/40a4a0963887814826bdc2da86ce7edc.jpg

خب همونطور که تو عکس میبینید با کلیک کردن بر روی فلش کوچیک و قرمز رنگی که در عکس در پشت نام کاربری هر User که آخرین پست رو داده. شما رو هدایت میکنه به آخرین پست اون تاپیک.

و با کلیک کردن بر روی خود Title تاپیک هم به صفحه اول میروید و این به صورت default هستش. به دلیل اینکه کاربری که به تازگی وارد سایت شده قاعدتاً باید از صفحه اول بازدید کنه.

اندازه Font هم باز به صورت default هست که شما میتونی به سلیقه خودت یه ساز هم بیشتر کنی. البته اون هم در اندازه ای که آرایش صفحه رو بهم نزنه و کاربرای دیگر رو هم از تاپیکت فراری نده.

موفق باشی...