مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید کامپیوتر
icedemon
09-29-2009, 04:42 PM
سلام به همه دوستان
یه بنده خدایی که وضع مالی خوبی نداره با توجه به رشته دخترش که معماری هست از من درخواست کرده یه سیستم در حدود 300 تا 350 هزار براش تهیه کنم
من میخوام یه سیستم خوب براش جمع کنم
از همه دوستانی که توی بازاران خواهش یک سیستم خوب برای معرفی کنن حتا اگه دست دومم باشه ایرادی نداره
رفیق برو سایت رایان صبا قیمتها رو داره
میتونی انتخاب کنی و قیمتش رو توی بازار کمتر بخری
البته خودش پیشنهاد سیستم هم داره
امیدوارم تبلیغ محسوب نشه
hello2006
09-29-2009, 08:43 PM
دوست عزیز، اگه می خوای کامپیوتر بخری بهتره به بازار سری بزنی و لیست قیمت تهیه کنی. بعدش اون لیست ها رو ببری خونه و مقایسه کنی و از بین اونها بهترین قطعات رو انتخاب کنی.
ولی دو سه تا پیشنهاد:
اگه می خوای که سیستم ارزون در بیاد، بهتره از فکر سی پی یو اینتل بیای بیرون و بری سراغ amd. کارت گرافیک هم اصلا مهم نیست (به خاطر رشته ی کسی که می خواد باهاش کار کنه) و یه کارت گرافیک 128 یا 256 هم کفایت می کنه که قیمتش نباید از 40 تومن زیادتر باشه. Ram هم تقریباً ارزونه و یک قطعه رم 2g الان باید حدود 25 تومن باشد. مادربرد رو هم بسته به cpu و باس رم و کارت گرافیک انتخاب می کنی. برای خرید کیس حواست باشه کیس با پاور بخری چون پاورهای جدا از کیس قیمتشون بالاست، چون جنسشون بهتر از اوناییه که پیش فرض تو کیس میذارن. نکته ی مهم دیگه اینکه مانیتور رو lcd نخری که قیمت اساسی بیاد پایین.
در نهایت بدون که قیمتایی که تو اینترنت پیدا می کنی با بازار کاملاً متفاوته.
موفق باشی.
alfex
09-29-2009, 11:50 PM
سلام آيسي جان.چطوري داداش؟
آقا ميتوني با 50-60 تومن يه مانيتور دست دو تميز بخري. كيس خالي هم دورو بره 20-22 هست. پاور هم 15 در نظر بگير.
يه كي برد ارزون 10 تومني. با يه ماوس 4-5 تومني. يه dvd rw samsung كه حدودا 25-26 تومنه. flopy هم نميخواد.
تا اينجا شد 135000.
ميمونه 215000 تومن كه با اونم ميتوني يه مادر برد on board برداري كه اسلات pci هم داشته باشه تا بعدا با 40-50 تومن ارتقاش بدي. الان مادر برداي خوبي تو بازار هستن كه گرافيكاي بالايي هم دارن. با 60-70 تومن ميشه يه چيز مناسب خريد.
ميمونه يه cpu,ram و hard disk.
ram كه دوستمون گفت 2gig از 25 داريم تا 35(نرمال. ميدونم كه بالاترش هم هست :d)
hard هم 160 حدودا 37-38 تومن ميشه.
cpu هم اگه amd برداري با 70-80 تومن يه چيز آبرو مند پيدا ميشه. (فردا مدل دقيقشو ميگم)
اسپيكر هم اگه خواستن يه 2 تيكه ارزون قيمت مثلا 10 تومن بگير واسشون
Jozef
09-30-2009, 02:00 PM
دوست عزیز
با 350 میتونی براحتی یک سیستم دو هسته ای با رم 512 و هارد مثلا 80 جمع کنی سیستم پیشنهادی با این مشخصات هم در بازار فراوان پیشنهاد میشود ولی تجربه شخصی من میگه تا حد امکان از مونیتور دست دوم استفاده نکنی مگر واقعا خودت ناظر شرایط کارکردش بوده باشی چون معمولا مونیتور را تا زیاد کار نکنه یا اذیت نکنه عوض نمیکنند و تعمیر کاران ماهر هم براحتی قادر مونیتور را طوری تعمیر کنند که فقط برای مدت کوتاهی تصویر عملکرد خوبی را ارائه بدهد و بعدش باید بیشتر از پولی را که بابت خریدش دادی خرجش کنی شبیه همین مشکل برای یکی از دوستان پیش آمد که اتفاقا خودش هم تعمیرکار حرفه ای مونیتور بود و به خاطر اعتماد به نفس زیاد حاظر نشد مونیتور دست دومی را که میخرید باز کنه و داخلش را ببینه و تنها بعد از دو هفته که مشکلات شروع شد فهمید چه کلاهی سرش رفته ....
در هر صورت قیمت یک مونیتور crt پانزده حدود 80 و 17 اندکی بیشتر از 100 میباشد که ارزش ریسک را نداره و با پول باقیمانده همونطور که عرض کردم راحت میشه یک سیستم دو هسته ای فراهم کنی