مشاهده نسخه کامل : مشکلات من تو Suse 10
xx007
02-17-2007, 01:39 PM
سلام
من بعد از 12 سال کار با ویندوز تصمیم گرفتم یه لینوکس بریزم ببینم چی هست. سوزه رو چند هفته ای هست که ریختم ولی این مشکلاتو دارم :
1- اصلا نمی دونم سیستم Setup درش چطوریه
2- چطوری باید اینترنت ADSL امو که به صورت Ethernet وصل کردم براش تعریف کنم.
3-فایل های صوتی و تصویریم هیچ کدوم توش کار نمی کنن(حتی با برنامه هایی که داخل Suse هست)(احتمالا صوتی ها به خاطر این که Driver اشو تعریف نکردم ولی تصویریاش چرا؟)
4- و صدها مشکل دیگر
می دونم یه خورده زیاد شد ولی لطفا کمکم کنید.
ALI_PO
02-17-2007, 02:46 PM
دوست عزیز توزیع انتخابی شما قدری قدیمی شده بهتره از توزیع های ایرانی و فارسی مانند پارسیکس استفاده کنید درضمن اگر دنبال یافتن جواب های لینوکسی خود هستید به سایت تکنوتاکس سری بزنید.
WWW.TECHNOTUX.ORG
سلام
من بعد از 12 سال کار با ویندوز تصمیم گرفتم یه لینوکس بریزم ببینم چی هست. سوزه رو چند هفته ای هست که ریختم ولی این مشکلاتو دارم :
3-فایل های صوتی و تصویریم هیچ کدوم توش کار نمی کنن(حتی با برنامه هایی که داخل Suse هست)(احتمالا صوتی ها به خاطر این که Driver اشو تعریف نکردم ولی تصویریاش چرا؟)
4- و صدها مشکل دیگر
به نظر من بهترین توزیع لینوکس رو انتخاب کردید چون خیلی کار کردن باهش راحت هست. دوست عزیز با این نوع سیستم عامل زیاد سر کله بزن تا یاد بگیری
1- Setup توی لینوکس با پسوند exe نیست بلکه با پسوند rpm یا با کامپایل کردن Source هست. Setup توی سوزی به دو صورت خط فرمان و یا استفاده از YaSt انجام میشه.
2- برای نصب اینترنت ADSL می تونید از قسمت Control Center و اگه اشتباه نکنم قسمت Network
3- ممکن که کارت صدای شما نصب نشده باشه. در ضمن از چه نرم افزاری برای این کار استفاده می کنید.
4- صدها مشکل دیگه تون رو هم اگه میشه اول اینج (http://www.novell.com/training/courseware/index.jsp)ا چک کنید بعد که باز هم به مشکل خوردید توی این بخش از فروم یکی یکی بنویسید.;)
دوست عزیز توزیع انتخابی شما قدری قدیمی شده بهتره از توزیع های ایرانی و فارسی مانند پارسیکس استفاده کنید درضمن اگر دنبال یافتن جواب های لینوکسی خود هستید به سایت تکنوتاکس سری بزنید.
WWW.TECHNOTUX.ORG
توز یعی که ایشون انخاب کرده زیاد هم قدیمی نیست فکر کنم آخرین نسخه سوزی لینوکس همین 10 باشه.
البته این سایت که شما معرفی کردید واقعا منبع خوبی هست.
ALI_PO
02-18-2007, 08:51 AM
آخرین نسخه توزیع زوزه نسخه 10.2 است
آخرین نسخه توزیع زوزه نسخه 10.2 است
آره من رفتم توی سایتش آخرین نسخه اش همین بود
hr6829
02-19-2007, 07:18 PM
البته آخرین نسخه suse 10.2 که به opensuse تغییر نام پیدا کرده بعد از خرید شرکت suse توسط novell که خود این شرکت 2 نسخه تجاری از لینوکس موسوم به SUSE Linux Enterprise Desktop 10 یا SLED وSUSE Linux Enterprise Serve 10 یا SLES جهت آشنایی بیشتر می تونید به http://www.novell.com/linux مراجعه کنید ضمنا قلبلیت دانلود و استفاده رایگان به مدت 2 ماه رو داره که بعد از موعد مقرر باید لایسنس خریداری کنید که خود ناول گفته با 10 درصد از پولی که جهت خرید ویستا پرداخت می کنید می تونید 90 درصد امکانات رو بدون محدودیت زمانی داشته باشید!
ضمنا یه صفجه ای جهت قیاس با ویستا ایجاد کرده که در آدرس بالایی قابل رویت هست!
اینم سوزه ویکی!!! مرجع نسبتا کامل http://susewiki.org اگر هم مشکلی دارید اون رو یکی یکی مطرح کنید و از پرداختن بصورت کلی پرهیز کنید! شاید اساتید لینوکس شناس محترم بتوانند به شما خیری برسانند! ضمنا انتظار نداشته باشید که برای اولین بار با لینوکس کار می کنید در این زمینه مشکلی نداشته باشید.
به قول معروف اللهم بیر بیر!!!!
hormozdi
02-22-2007, 03:35 AM
سلام
4- و صدها مشکل دیگر
دوست عزیز،
انتخاب خوبی کردید.به حسن سلیقه شما تبریک می گویم.
1- اگر منظورتان نصب برنامه است که دوستمان جوابتان را دادند. اگر برنامه بصورت rpm باشد که نصب آن بسیار راحت است، البته هر برنامه یکسری پیش نیاز دارد که با کمی صرف وقت و جستجو به راحتی قابل دانلود و نصب هستند. در مورد پکیجای دیگر کمی کار سخت تر است. در اینگونه موارد باید به فایلهای readme یا مشابه آن مراجعه کنید و استفاده از برخی دستورات مانند make و make install و مشابه آنها لازم است که کار را کمی سخت می کند. رویهم رفته باید کمی کنجکاو و ماجراجو باشید و یا با مطالعه قبلی انتخاب کرده باشید، در غیر اینصورت متاسفانه هنوز نمی توان به سادگی ویندوز، از لینوکس استفاده کرد.:-S
2-متاسفانه در این زمینه اطلاعی ندارم.
3-SUSE بانک سخت افزاری بسیار گسترده و کاملی دارد. مشکل شما این است که نسخه Kaffeine یا Xine همراه با SUSE کامل نیست و بانک کدکهای آنهم بسیار ناقص است. من یکبار با چند کلمه کلیدی مثل hack و SUSE Linux جستجو کردم و یک صفحه بسیار علی در زمینه رفع این مشکل پیدا کردم. متاسفانه آدرسش یادم نیست. اگر پیدا کردم حتما برایتان قرار می دهم.
4- در چند کلمه می گویم: جستجو، صبر، ماجراجویی و مکاشفه.
موفق باشید.