مشاهده نسخه کامل : بهترین نگارش لینوکس کدام نگارش است؟
hormozdi
03-29-2007, 11:24 PM
با سلام خدمت دوستان و علاقمندان لینوکس،
به نظر من جای چنین نظرسنجی خیلی خالی بود. بسیاری از علاقمندان این سیستم عامل برای انتخاب بهترین نگارش مردد می باشند و پیدا کردن بهترین نگارش هم با توجه به تغییرات مکرر در نسخه های جدیدتر، کار دشواری است. پس بهتر است با شرکت در این نظر سنجی، بهترین و قدرتمندترین نگارش را انتخاب نماییم.
موفق باشید.
** از مدیر محترم این قسمت خواهشمندم این تاپیک را بصورت یک نظرسنجی در بیاورند و گزینه های زیر را در آن ایجاد کنند(گزینه صندوق رای برای من فعال نبود):
1-Redhat
fedora-2
Suse-3
Ubuntu-4
Debian-5
6-شبدیکس
7-کارامد
Mandriva-8
Linspire-9
** با تشکر
koobe
03-30-2007, 07:54 AM
آخه اين که نميشه کمک کردن به کسانی که بار اوّل ميخواهند لينوکس نصب کنند. من بگم Debian يا Slackware، خوب اينها خيلی قوی هستند و مزايای بسياری دارند ولی بسته به اينکه کي چی ميخواهد لينوکس مناسبه خودش را انتخاب ميکنه. حالا اگر مي پرسيديد کي چی رو سيستمش داره اونوقت اون ميشد يه نظر خواهی درست.
خلاصه، بهترين وجود ندارد و بسته به نياز شما ميشود حداقل 1 يا 2 لينوکس را پيشنهاد کرد.
شايد بهتر باشد دوستان علاقه مند نياز هايشان را بنويسند و شما يا ديگران کمکشان کنيد تا _بهترين_ و مناسب ترين لينوکس را انتخاب کنند.
soroosh-ab
03-30-2007, 08:48 AM
آقا نظر من :
Suse linux Enterprise desktop 10
از نظر گرافیک و امنیت و امکانات Vista رو می خوره!!
hr6829
03-30-2007, 12:43 PM
آقا نظر من :
Suse linux Enterprise desktop 10
از نظر گرافیک و امنیت و امکانات Vista رو می خوره!!
دوست عزیز اساساً قیاس این دو سیستم عامل کار صحیحی نیست(بعدا توضیح میدم)
ضمنا نسخه ای که شما ذکر کردید نسخه ای تریال و بعد از مدتی به جهت برخورداری از پشتیبانی ناول باید خریداری بشه!
دوستان!
بهترین گزینه جهت استفاده در قالب دسکتاپ:Suse10.2 Ubuntu 6.10
و برای سرور Debyan-RHEL
سوالی بود هستم در خدمتتون!
hormozdi
03-30-2007, 12:47 PM
آخه اين که نميشه کمک کردن به کسانی که بار اوّل ميخواهند لينوکس نصب کنند. من بگم Debian يا Slackware، خوب اينها خيلی قوی هستند و مزايای بسياری دارند ولی بسته به اينکه کي چی ميخواهد لينوکس مناسبه خودش را انتخاب ميکنه. حالا اگر مي پرسيديد کي چی رو سيستمش داره اونوقت اون ميشد يه نظر خواهی درست.
خلاصه، بهترين وجود ندارد و بسته به نياز شما ميشود حداقل 1 يا 2 لينوکس را پيشنهاد کرد.
شايد بهتر باشد دوستان علاقه مند نياز هايشان را بنويسند و شما يا ديگران کمکشان کنيد تا _بهترين_ و مناسب ترين لينوکس را انتخاب کنند.
دوست عزیز،
فرمایش شما بسیار متین، ولی برای یک کاربر مبتدی لینوکس، بهتر است که نگارشی را انتخاب کند که به نیازمندیهایش بیشتر سازگار باشد، و یا حداقل اگر مشکلی داشت یک نفر باشد کمکش کند(لینوکس مورد نظر را تجربه کرده باشد). با توجه به نزدیکی نگارش های لینوکس همانطور که شما فرمودید، احتمالا بهترین گزینه از هر لحاظ وجود ندارد، ولی همین مساله تعیین کننده تفاوت مابین یک تجربه ناموفق و دوری از لینوکس ویا تکیه و اعتماد بیشتر و پیشرفت د راین زمینه می باشد.
مسلما هر نسخه محسنات و معایب خاص خود را دارد ولی اغلب اکثریت بهترین را انتخاب می کنند(البته نه همیشه!!) و یا راحتترین، زیباترین و یا ... .
بهر حال این در حکم یک نظر سنجی است. تاپیکهای دیگری در جهت رفع اشکال و اموزش ایجاد شده است( که در جای خود بسیار لازم و حیاتی است). از بذل توجه شما سپاسگزارم.
با تشکر.
---------------
از دید من قدرتمندترین نگارش برای سیستمهای خانگی، SUSE10.2 می باشد(بانک سخت افزاری قوی، امکانات جانبی جالب، نصب نسبتا ساده نرم افزارها و ...). متاسفانه من از Debian سر در نیاوردم. اصلا رابط گرافیکی کاربر(GUI) برای من فعال نشد و همه چیز متنی بود.
بهر حال انتخاب من SUSE است.
موفق باشید.
Parham
03-30-2007, 01:00 PM
نظر شخصی من روی Ubuntu هست ...
Petros
03-30-2007, 05:27 PM
از دید من قدرتمندترین نگارش برای سیستمهای خانگی، SUSE10.2 می باشد(بانک سخت افزاری قوی، امکانات جانبی جالب، نصب نسبتا ساده نرم افزارها و ... .
تایید میشه.
اگر کاربر سختافزار متناسب با Suse رو داشته باشه، انتخاب نسخههای دیگر کاریست بس اشتباه.
Suse رابط کاربریش قویه و تونسه محیطی شبیه به ویندوز رو به وجود بیاره، و کلا کاری کرده که دیگه کاربر نیازی به نوشتن دستور و فرمان نداشته باشه. در ضمن این رو هم بگم که Suse از پشتیبانی خوبی برخورداره. یعنی معلومه کی تولیدش کرده.
koobe
03-30-2007, 06:58 PM
سريع ترين لينوکس که تجربه کردهم دبيان. (Gentoo هم هست که فکر نميکنم کسی حاضر باشد 24 ساعت وقت بگذاره تا کل سيستم را کامپايل کنه تازه اگر تفاوتی از لحاظ سرعت با دبيان داشته باشد) فدورا هم تميز و مرتّب و سريع است امّا نه به سرعت دبيان. اوبونتو والّا حسابی مايوسم کرد، همين ديشب بعد از xp و ويستا نصبش کردم و grub آن هنوز کار نميکنه و بعد از پرسو جو بنظر ميآيد که تنها من اين مشکل را ندارم، بسيار شرم آور.
Suse از سنگين ترين لينوکس ها است و گرچه شسته رفته است ولی برای يه کاربر خانگی اگر بتواند بکمک دوستی دبيان را
نصب کند، مزيتی نخواهد داشت.
با اينحال همه اينها بستگی دارد، همانطور که گفتيد، که کمک تا چه حد دم دست باشد. علاوه بر اينکه از IRC در کمک گرفتن نبايد غافل شد.
ساده ترين لينوکس برای کسانی که تازه از windows آمده اند xandros است يا freespire (که اين يکی رو اصلا امتحان نکرده ام).
Xandros 4 تازه گيها به بازار آمده و چون نسخه 3 بسيای عالی و ساده بود، شکّی نيست که اين نسخه بايد بمراتب بهتر باشد. بايد گفت که زندروس البته پولی است.
Petros
03-30-2007, 07:42 PM
بايد گفت که زندروس البته پولی است.
عجب اپن سورسی:o http://forum.takdownload.com/images/icons/icon5.gif
koobe
03-31-2007, 01:32 AM
عجب اپن سورسی:o http://forum.takdownload.com/images/icons/icon5.gif
open source به اين معنی نيست که از آن نميشود پول در آورد. البته distro های مثل xandros يا حتی ubuntu
دارای قسمتهای غير OpenSource هم هستند که ممکن است درمواقع خاصی مشکل آفرين شود برای همين است که Debian نسبت به ubuntu خيلی کمبود ها دارد که شما بايد خودتان تعهد بدهيد و نصب کنيد.
به نظر من ubuntu، با توجه به پشتیبانی قوی و همچنین سادگی کار، و البته در عین سادگی تمام امکانات را هم داره فقط شاید تنها مشکلش این باشه که نیاز به یک اینترنت با سرعت مطلوب دارید، چون تمام برنامه ها و پکیج ها رو به صورت online می گیره! برای نصبش شما نیاز به 15 دقیقه یا حتی اگه سیستمتون قوی باشه کمتر از اوونهم زمان می خواد ولی بعد از ان حدود 200 تا 300 مگابایت update نیاز هست که تمامش را از اینترنت باید دریافت کنید البته من شنیدم تو ایران الان DVD اوون رو آماده دارند که دیگه نیاز به update از طریق اینترنت نیست، ضمن اینکه ubuntu بر پایه ی debian هست ولی خوب debian دیگه قدیمی شده(به نظر من debian هنوز هم بهترینه) پس استفاده از ubuntu که بر پایه ی آن هست و هم جدید جزاب هست ضمن اینکه از نسخه ی بعدی مثل اینکه در نظر دارند از debian هم خداحافظی کنند.
در کل من خودم حدود 1 سال هست از ubuntu استفاده می کنم و تا الآن هم مشکلی باهاش نداشتم!
دوستان اگه سوالی هم در رابطه با ubuntu دارند در خدمت هستم.
Petros
03-31-2007, 10:38 AM
کسی تو اینجا در مورد Redhat حرف نزد. نظری ندارید؟
hormozdi
04-01-2007, 12:41 AM
Redhat از قویترین نگارشهای لینوکس است، نسخه خانگی آن یعنی Fedora نیز بسیار قدرتمند است، البته از بابت کاربردهای خانگی و امکانات جانبی، قابل مقایسه با SUSE نمی باشد(حداقل این تعبیر شخصی من است).
koobe
04-01-2007, 07:45 AM
به نظر من ubuntu، با توجه به پشتیبانی قوی و همچنین سادگی کار، و البته در عین سادگی تمام امکانات را هم داره فقط شاید تنها مشکلش این باشه که نیاز به یک اینترنت با سرعت مطلوب دارید، چون تمام برنامه ها و پکیج ها رو به صورت online می گیره! برای نصبش شما نیاز به 15 دقیقه یا حتی اگه سیستمتون قوی باشه کمتر از اوونهم زمان می خواد ولی بعد از ان حدود 200 تا 300 مگابایت update نیاز هست که تمامش را از اینترنت باید دریافت کنید البته من شنیدم تو ایران الان DVD اوون رو آماده دارند که دیگه نیاز به update از طریق اینترنت نیست، ضمن اینکه ubuntu بر پایه ی debian هست ولی خوب debian دیگه قدیمی شده(به نظر من debian هنوز هم بهترینه) پس استفاده از ubuntu که بر پایه ی آن هست و هم جدید جزاب هست ضمن اینکه از نسخه ی بعدی مثل اینکه در نظر دارند از debian هم خداحافظی کنند.
در کل من خودم حدود 1 سال هست از ubuntu استفاده می کنم و تا الآن هم مشکلی باهاش نداشتم!
دوستان اگه سوالی هم در رابطه با ubuntu دارند در خدمت هستم.
دبيان چه جوری قديمی شد که ما نفهميديم ؛) شما ميتوانيد نسخه TESTING آنرا نصب کنيد که تقريبا
روز به روز مناسب با بسته های جديد تغيير ميکند و ...
دبيان هنوز از ubuntu سريعتر کار ميکند (روی سيستم مشابه)
دبيان يک شاخه DANGEROUS هم داره برای کسانی که ميخواهند با برنامه های فردا، امروز کار کنند!
که البته پيشنهاد نميکنم ؛) همان شاخه تست کافی است.
بنظر من اوبونتو داره زياد گرافيکی ميشه و حال برای خوشامد کاربران windows هست يا نه، يکی از نتايجش
اين خواهد بود که کاربران تازه وارد از قدرتهای پايه لينوکس دور خواهند افتاد.
مثل اينكه اينجا شما فقط مي خواهين هم ديگه رو بكوبين!
اين تو تجمعات linux باز ها زشته ! من حدود يك سال و نيمي هست با linux اون هم از توزيع هاي مختلف استفاده مي كنم
حالا نظر من رو به عنوان كوچكترين عضو گروه بشنويد :
هر توزيع linux با اهداف خاص خودش و براي كار برد هاي مختلف ساخته شده مثلا interface در suse,Mandriva قدرتمند و ساده است ولي در بعضي توزيع هاي ديگه به اين قدرت نيست مثل Debian ولي شايد سرعت بيشتري داشته باشه يا از لحاظ administration قوي تر باشه پس نظر قطعي درمورد اينكه كدوم linuix بهتره نشه داد بايد در مورد بخش هاي خاص صحبت كرد
اگه سوالي داشتيد به pof_atroot@yahoo.ca Email بزنيد
be root with pr0f@r00t :D
hormozdi
04-14-2007, 06:10 AM
دوست عزیزم،
اینجا کسی با کسی دعوا یا درگیری ندارد. هدف از ایجاد این تاپیک این است که کسانی که اطلاعات کمتری دارند، بتوانند بهترین و کارامدترین نگارش لینوکس را با استفاده از اطلاعات سلیرین انتخاب و مورد استفاده قرار دهند. اگر شما اطلاعات خاصی راجع به نگارشهایی از لینوکس دارید، خوشحال می شویم در این بحثها شرکت کنید تا سایرین از اطلاعات شما بهره مند شوند.;)
موفق باشید.