PDA

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد برای خرید مودم Adsl

davood
03-29-2007, 09:30 PM
یه مودم Adsl که با شرکتهای ارایه دهنده این سرویس حداکثر سازگاری را داشته باشه و +2 Adsl را ساپورت کنه و فناوری روز رو داشته باشه

برای یه کاربر خونگی و استفاده معمول خوب باشه مارک مورد اطمینان و امتحان پس داده باشه! رو معرفی کنید.

Fariborz
03-29-2007, 10:18 PM
دوست من شما اگه ایران هستید و میخواهید از Adsl استفاده کنید باید 100% از مودم خوده شرکتی که میخواد این سرویس رو به شما بده استفاده کنید! این هم یک نوع کسب درآمد برای این شرکت هاست دیگه!

Rax
03-29-2007, 10:35 PM
یه مودم Adsl که با شرکتهای ارایه دهنده این سرویس حداکثر سازگاری را داشته باشه و +2 Adsl را ساپورت کنه و فناوری روز رو داشته باشه

برای یه کاربر خونگی و استفاده معمول خوب باشه مارک مورد اطمینان و امتحان پس داده باشه! رو معرفی کنید.

به .اقا داوود گل..;;):x

استاد فعلا اینو مفت میدن:

USR819112 ADSL2 Modem Ethernet & USB Port
http://www.infogostar.com/faxmodem.html

حدود 45...
---------------

دوست من شما اگه ایران هستید و میخواهید از Adsl استفاده کنید باید 100% از مودم خوده شرکتی که میخواد این سرویس رو به شما بده استفاده کنید! این هم یک نوع کسب درآمد برای این شرکت هاست دیگه!

البته اینطوریا نیست..

کلا بجز D-Link که VPI/VCI قابل تنظیم کامل نداره باقی برندها با تمام شرکتها سازگاری دارن..مگه بحث تک باشه..مثلا شاتل بیا به شما DSL2 بده و ما مودم معمولی داشته باشیم..

تقریبا بجز همون دلینک اقی مودمها بدون مشگل هستن..نمونش هم ایسوس 602 که همه سرویس دهنده ها دارن میدن به مشتریاشون..

alimehrabiyan
03-30-2007, 12:17 PM
به نظر من adsl خوب هست ولی سرعت بالای اون مثل 1024 ارزش خرید داره که اون هم گرونه و وسع من که نمیرسه !

milad7
03-30-2007, 04:59 PM
دوست عزيز اگر دنبال مودمي مي گردي كه تمامي استانداردهاي ADSL رو ساپورت كنه و به روز هم باشه ... من به شما D-Link DSL 322T رو پيشنهاد مي كنم كه هم پورت USB داره هم LAN و ADSL2+ رو هم ساپورت مي كنه... قيمتش تو پاساژ علاالدين 42000 تومان هست . بالا ترش هم هست اما به درد كاربر خانگي نمي خوره.

davood
03-30-2007, 07:58 PM
به نظر من adsl خوب هست ولی سرعت بالای اون مثل 1024 ارزش خرید داره که اون هم گرونه و وسع من که نمیرسه !
بابا همین سرعت 128 هم زندگی اینترنتی ما رو زیر و رو کرده:o
---------------

بله تهران هستم -- ولی مودمی که شرکت داده corecess 3112ug هست (USB( که اتفاقا تنظیم نمیخاد و 5 دقیقه نصبش بیشتر طول نمیکشه ولی مثلا اگه خواستم +adsl 2 بگیرم ساپورت نمیکنه میخوم یه چیزی باشه که مثلا دو سال دیگه نخوام عوضش کنم مثل مودم 56k که الان دارم!

davood
03-30-2007, 08:09 PM
به .اقا داوود گل..;;):x

استاد فعلا اینو مفت میدن:

USR819112 ADSL2 Modem Ethernet & USB Port
http://www.infogostar.com/faxmodem.html

حدود 45...
---------------

البته اینطوریا نیست..

کلا بجز D-Link که VPI/VCI قابل تنظیم کامل نداره باقی برندها با تمام شرکتها سازگاری دارن..مگه بحث تک باشه..مثلا شاتل بیا به شما DSL2 بده و ما مودم معمولی داشته باشیم..

تقریبا بجز همون دلینک اقی مودمها بدون مشگل هستن..نمونش هم ایسوس 602 که همه سرویس دهنده ها دارن میدن به مشتریاشون..

us robotics شرکت خوشنامی هست در باره مودمش تحقیق میکنم ولی در مورد D-LINK شما مطمین هستی که اون مشکل و دارن؟
---------------

دوست عزيز اگر دنبال مودمي مي گردي كه تمامي استانداردهاي ADSL رو ساپورت كنه و به روز هم باشه ... من به شما D-Link DSL 322T رو پيشنهاد مي كنم كه هم پورت USB داره هم LAN و ADSL2+ رو هم ساپورت مي كنه... قيمتش تو پاساژ علاالدين 42000 تومان هست . بالا ترش هم هست اما به درد كاربر خانگي نمي خوره.

این مودمو دیدم ازش خوشم اومد ولی میترسم:-S مشکلی که دوستمون گفت دردسر درست کنه!!

Abbass
03-30-2007, 10:19 PM
با سلام خدمت آقا داوود گل عزیز به نظر من یه مودم Adsl خوب می خوای من از مارکهای زولتریکس بهت پیشنهاد میکنم با گارانتی شرکت مهرگان ماشین آسیا هم گارانتیش خوبه وهم قیمت هاش موفق باشی. با تشکر

Rax
03-31-2007, 12:33 AM
us robotics شرکت خوشنامی هست در باره مودمش تحقیق میکنم ولی در مورد D-LINK شما مطمین هستی که اون مشکل و دارن؟
---------------
این مودمو دیدم ازش خوشم اومد ولی میترسم:-S مشکلی که دوستمون گفت دردسر درست کنه!!

تو سایتش نگاه کن ..VPI/VCI قابل تنظیم داشت مشگلی نداره..

coolzero
04-28-2007, 05:34 PM
اگر میخوای بعدا از کامپیوترهای دیگری هم تو خونه استفاده کنی و به همه هم اشتراک اینترنت بدی (توسط یک اکانت) میتونی از modem router استفاده کنی اگر هم یه مودم ساده میخای هر دوشون رو میتونی planet بخری adsl2 رو هم support میکنه ( البته با adsl2 واقعی تو اران نداریم adsl هم که تو ایرانه sharing هستش و تا0 1/1 افت سرعت داره) ساخت تایوان هم هست که تو ایران به خاطر اصل بودن محصولاتش قبولش دارن گارانتی خوبی هم داره . میتونی از مجتمع پایتخت شرکت پردازش بگیری
در مورد D-Link هم تا جایی که شنیدم به خاطر ارزونیش معروف شده نه کارایی
شرکتی که من ازش adsl میگیرم هم کاری به modem من نداشت و خودم planet خریدم ولی بعضی شرکتها باید modem خودشونو بخرین:>

ferancesco
07-01-2007, 01:33 AM
اينجورا هم نيست كه حتما بايد از خود شركت بگيرين
من يه مدل asus ديدم كه الان مدلش يادم نيست ولي خيلي كارش درس بود +2 هم سا پورت مي كرد ولي خودم دارم از symphony استفاده ميكنم مدل sy800c كارش هم خوبه به نصبت قيمتش كه عاليه

davood
08-03-2007, 01:39 PM
اينجورا هم نيست كه حتما بايد از خود شركت بگيرين

بعضی از شرکتها به مودمهای غیر از مودم خودشون درست وحسابی ساپورت نمیدن!

enddl
08-03-2007, 02:25 PM
مال من هم Symphony SY3200U هست . شرکتی هم که ازش میگیرم پارس آنلاین هست . از دوستان کسی اینجا هست که از پارس آنلاین اینترنت بگیره و مودمش غیز این باشه ؟ اگه اینطور باشه به نظرم میشه گفت که حرف اکثرشون دروغ هست و میشه مودم رو خودمون انتخاب کنیم از قبل !

davood
08-04-2007, 09:13 PM
آسیا تک به من گفت که هر مودمی دوست داری بخر و شرکت از این بابت مشکلی ندارد:-o

Hormoz
08-06-2007, 10:15 AM
من هم مودم symphony sy800c استفاده میکنم و خیلی راضیم.

بعد یه نکته درباره سمفنی خواستم بگم که این نودم برد داخلش ASUS هست

Rasoul
07-18-2008, 08:39 PM
منم حرفه فریبرز جان رو تائید میکنم . بسته به هر شکت و تجهیزات شرکت بهتره از خود شرکت خریداری کنین .