PDA

مشاهده نسخه کامل : تو رو خدا کمک کنید

میترا
05-03-2009, 02:12 PM
سلام دوستان
من رشته ام کامپیوتره تو دانشگاه ولی چون ویژوال بیسیک نخوندم بلم نیستم تمریناشو حل کنم خواهش میکنم تو این دو تا تمرین کمکم کنید:((:((:((:((:((:((
تمرین: برنامه ای بنویسید که تهداد اعداد زوج و فرد از 0 تا 100 را نمایش می دهد؟
من این سوال رو چه جوری حل کنم؟ وقتی فرم باز میکنم خروجی ش کجا معلوم میشه:(
تمرین 2: برنامه ای بنویسید که یک عدد را از کاربر دریافت کند و به محض ورود داده اگر عدد مثبت بود radiohutton positive چک بخورد؟
این تمرین یعنی چی؟:((:(
تو رو خدا کمک کنید

amir_aa127
05-03-2009, 04:11 PM
با سلام
مثل اینکه شما از برنامه نویسی ویژوال چیزی نمیدونید.توصیه می کنم هر چه سریع تر با هاش آشنا بشید چون چیزی نسیت که به راحتی و توسط نوشته یاد داده بشه.بطور خلاصه باید بگم در این نوع برنامه نویسی اشیایی وجود دارند مثل دکمه(button ) ، دکمه ی رادیویی و...
هر یک از این اشیا می تونن به برنامه اضافه بشن.حالا دو تا چیز در مرد این اشیا مهمه.اولی چیزی به نام properties که در اون چیزایی مثل اسم و اندازه و یه چیزایه خاص دیگه معلوم میشه و دومی چیزی به نام action که در صورت انجام عمل خاصی بر روی شیء باعث می شه که کد نوشته شده ی مخصوص به اون اجرا بشه.برا ی مقدار دهی properties هم میتونی توی برنامه از دستور ...=objectname.propertyاستفاده کنی.
امیدوارم کمک کرده باشم. وقت آموزش تصویری رو ندارم و گرنه یه مقداری میذاشتم. امیدوارم دوستان متخصص ادامه بدن.

میترا
05-04-2009, 07:39 AM
سلام مرسی از راهنمایی که کردین
این تمرین هارو چه جوری حل کنم این موضوع شده غم و غصه چند روزم

amir_aa127
05-04-2009, 05:52 PM
سوال 1:
sum=0
for i=1 to 100
if i mod 2=0 then sum=sum+1
next i
textbox1.text=sum
فقط کافیه یه فرم درست کنی بعد تو فرم یه textbox و button بذاری. بعد رو دکمه دبل کلیک کن و کد بالا رو تایپ کن.البته کد بالا فقط اعداد زوج رو نمایش میده. تعداد اعداد فردم میشه کل اعداد منهای تعداد اعداد زوج.

Jozef
05-04-2009, 09:23 PM
Private N As Integer
Private Odd As Integer
Private Even As Integer
Private I As Single

Private Sub Command1_Click()
For I = 1 To N
If I / 2 = Int(I / 2) Then
Even = Even + 1
Else
Odd = Odd + 1