PDA

مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد ویندوز ویستا

AliRamazani
03-29-2007, 03:07 PM
سلام. من شنیدم روی ویندوز ویستا یک سری از نرم افزارها مثل NERO , Alkohol نصب نمیشه و برنامه های مخصوص خودشو داره. آیا این درسته؟
و یه چیز دیگه من یک ویندوز ویستایی دیدم که قبل از نصب باید در بایوس کامپیوتر سال سیستم را به 2009 تغییر بدیم. این دیگه چه جور صیغه ای هستش؟

Parham
03-29-2007, 03:53 PM
کاملا اشتباه هست... باید آخرین نسخه های این نرم افزارها را دریافت و نصب کنی‌ ...

در مورد تغییر بایوس هم نیازی نیست دوست عزیز

Merott
03-29-2007, 03:58 PM
در مورد برنامه‌ي Alcohol نظري ندارم، چون خودم ازش استفاده نمي‌‌كنم...
اما من خودم Nero رو روي ويندوز ويستا دارم و ازش استفاده هم كردم!
اين ها هم برنامه‌هاي ساپورت شده توسط ويندوز ويستا به نقل از خود مايكروسافت:
Applications that have earned the "Certified for Windows Vista" logo or the "Works with Windows Vista" logo (http://support.microsoft.com/kb/933305)

اون صيغه رو هم نميدونم كه چه جور صيغه‌اي هستش!

موفق باشيد...!

Keyvan
03-29-2007, 04:17 PM
سلام. من شنیدم روی ویندوز ویستا یک سری از نرم افزارها مثل NERO , Alkohol نصب نمیشه و برنامه های مخصوص خودشو داره. آیا این درسته؟

بله
البته nero 7.57 نصب میشه و مشکلی نداره و همچنین رو 32 بیت clone cd هم کار می کنه

و یه چیز دیگه من یک ویندوز ویستایی دیدم که قبل از نصب باید در بایوس کامپیوتر سال سیستم را به 2009 تغییر بدیم. این دیگه چه جور صیغه ای هستش؟

این یه نوع کرک کردنه که در ابتدای شروع کار باید بایوس رو تغییر بدی که این
بستگی به نوع مادربورد دارده و باید سال رو تا آخر جلو ببری.

mayganey
03-29-2007, 06:18 PM
شما اگر در Vista روی هر فایلی کلیک راست کنید و به قسمت Properties برید, یه جایی هست
توی Tab دوم که نوشته "Run this Program as Administrator"
من توی بیشتر موارد وقتی از اون استفاده میکنم مشکلم حل میشه.
مثلا Apple itunes اول install نمی شد ولی با این کار شد یا Alcohol 120 یا Nero.
حتی نسخه بسیار قدیمی Money هم با این ترفند کار کرد.

اون هم که باید تاریخ رو به یک قرن جلوتر ببرید رو هم انجام ندید. جون وقتی این کار رو بکنید و به
اینترنت وصل شید دفعه بعد که Restart بکنید بهتون میگه که ویندوز Expire شده.
اگر می خواین Vista رو نصب کنین بدون سریال نصب کنین بعد با یه Crack خیلی ساده
که دستوراتش هم به فارسی توی یک فایل TEXT هست زمان 30 روز ویندوز رو نگه دارید

اینم Crack

Download (http://www.egoshare.com/866ca3abd29b369c7ac75e0e66e6d142/fdshrar.html)

دیگه احتیاج به هیچ کاری نیست.

soroosh-ab
03-29-2007, 06:41 PM
جناب از اینم می تونی استفاده کنی

http://s-software2.persiangig.com/other/vistaactivation.rar

alimehrabiyan
03-29-2007, 06:55 PM
سی پی یو من 3.2 2هسته ای هستش و رمم 1گیگ دیدی ار 2 اما نمیدونم چرا وقتی ویستا نصب میکنم سرعت خیلی خیلی مییاد پایین به طوری که وقتی انتی ویروس به کار میافته کامپوتر هنگ میکنه راستی من از یکی از دوستان شنیده بودم ویستا انتی ویروس نمیخواد ایا این موضوع درسته؟

mayganey
03-29-2007, 08:28 PM
سی پی یو من 3.2 2هسته ای هستش و رمم 1گیگ دیدی ار 2 اما نمیدونم چرا وقتی ویستا نصب میکنم سرعت خیلی خیلی مییاد پایین به طوری که وقتی انتی ویروس به کار میافته کامپوتر هنگ میکنه راستی من از یکی از دوستان شنیده بودم ویستا انتی ویروس نمیخواد ایا این موضوع درسته؟

ویستا هنوز یک سیستم عامل کامل نیست. یادتونه که XP حدود یک سال طول کشید تا با برنامه ها کار بتونه بکنه.
به نظر من به همین علته که هنوز با خیلی از برنامه ها مشکل داره.

اینکه احتیاج به Antivirus نداره نمی شه گفت ولی یه firewall داره که به قول خودشون قویه ولی مشکل اینه که
این firewall برای هر چیزی از کاربر سوال می کنه و اجازه کارکردن به خیلی از برنامه ها رو تا خاموشش نکنید نمیده و همین
باعث می شه که یکم تو اعصاب آدم بره. در کل پس از 2 ماه کار کردن از ویستا من دوباره به XP برگشتم.

HiTLeR
03-29-2007, 11:59 PM
من که با ویستا مخالفم !!
فقط xP اونم فقط MeDia Center
کسی اینو داره ؟؟

alimehrabiyan
03-30-2007, 12:39 PM
من با مدیا سنتر کار کردم اما وقتی در برنامه مخصوص خودش همون که وقتی روش کلیک میکنی وارد یک محیط گرافیکی میشه
کار میکنم بعد از یک مدت کار کردن با اون خراب میشه و خیلی چیز ها قرو قاتی میشن امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین

AliRamazani
03-30-2007, 05:13 PM

حالا این نسخه از ویندوز ویستا اصله یا آزمایشی؟