مشاهده نسخه کامل : freebsd چیه ؟؟؟
Lord_TD
03-28-2007, 11:35 AM
دوستان هر کی سوالی درباره Bsd داره بگه جواب بدم !!
hormozdi
03-29-2007, 12:51 PM
دوستان کسی میدونه freebsd ها چی هستن ؟؟
یه توضیحی اگه بدین ممنون میشم !
دوست عزیز،
FreeBSD یک سیستم عامل Open Source است مثل لینوکس البته با هسته منفاوت. شنیده ام جالب و نسبتا قوی است ولی شخصا امتحان نکرده ام. مارک این سیستم عامل هم یک شیطانک قرمز رنگ است. اگر دوستان دیگر اطلاعات کاملتری دارند من هم خوشحال می شوم استفاده کنم.
موفق باشید.
Parham
03-29-2007, 03:54 PM
شنیده ام جالب و نسبتا قوی است نسبی خیر... کاملا قوی هست !
hormozdi
03-29-2007, 07:34 PM
نسبی خیر... کاملا قوی هست !
پس شما امتحان کرده اید. منتظر اطلاعات تکمیلی شما هستیم.
با تشکر.
Lord_TD
03-29-2007, 10:32 PM
اینم تکمیلی :::
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شنیدم از لینوکس خیلی بهتر و قوی تره !!!
a true unix based operating system
یکی از قوی ترین سیستم عامل های تحت unixe
کلا" 3 نوع bsd داریم:
Net BSD , Free BSD , Open BSD
BSD = berkeley software distribution
در دهه ی 70 . unix یک سیستم عامل قدرتمند بود !
SCO یا همون Caldera .
چون unix خیلی گرون بوده یه نسخه از source یونیکس به دانشگاه berkeley چون همه نمیتونستن تهیش کنن و روس همه سیستم ها اجرا نمی شده . بعد بخش نرم افزاری دانشگاه berkeley تو california یه نسخه از یونیکس رو به نامه BSD نوشتن و open source دادن دسته دانشجوها شون !!
یکی از کسانی که روش کار میکرد Bill Joy Raise شرکت Sun بود !
BSD یک یونیکس واقع ایه ! اما لینوکس یک شبه یونیکسه !
BSD ها بعدا" 3 نسخه شدن ! با 3 هدف !
Net BSD = یک BSD که بالاترین قابلیته حمل و ساپورت از پلت فرم های مختلف داره و ناسا هم با همین چند تا موشک فرستاده هوا.
Open BSD = امنیت فوق الاده بالا . به طوری که تو 10 سال هم واسش یک Remote Exploite کامل نیومده !!:o
Free BSD = بازدهی بسیار بالا برای سرور های برزگ و قوی و سنگین !!
+++++++++
کلا" BSD و Linux در سطح بالای قرار دارن
به نظر من لینوکس به درده Desktop میخوره ! الان دور دوره Free BSD هاست !!
چون امنیته بالا و ساپورته خوبی داره !!
اما لینوکس رو هم نمیشه دست کم گرفت !!
چون اولین سیستم عاملی بود که IDS رو پایه ریزی کرد !!
ور هیچ کدوم از OS ها نتونستتن در سطحه Kernal لینوکس عمل کنن !!
** IDS = Intrusion Detection System **
یعنی اتوماتیک نوعه حمله رو تشخیص میده و خودش خفتش می کنه !!8-|
که در لینوکس با نام( SELINUXE ( Secure Linux وجود داره !
و شعار هاشونم :
Open BSD = شرمنده یادم رفته !!
Net BSD = Of course it run Net BSD
Free BSD = Power to serve
در ضمن از نظر امنیت Open BSD از همه بالا تره !
Mac OS X که اپل بیرون داده بود یک BSD هستش :
تحت کرناله BSD نوشته شده + GNU HURD
که البته HURD یک میکرو کرنال هستش !!
اینم یه لوگوی زیبا که برای BSD هستش . همون شیطان زیبای قرمز !!
http://gallery.ignition-project.com/d/248-2/freebsd-new-logo.jpg
منبع هم که خودم بودم !!
koobe
03-30-2007, 08:01 AM
بسته به اينکه نياز هايتان چه باشد، BSD ميتواند کمکتان کند يا نه. معمولا آن را برای server ها و کارهايی
که reliability بالا لازم داره استفاده/پيشنهاد ميکنند ولی وقتی لينوکس با اين سرعت داره پيش ميره، استفاده شخصی
از BSD شايد چندان موجه نباشد (IMHO)
حقيقت امر اين است که برای امنيت و اعتماد بالا، هميشه ارجح است که OS های قديمی تر را استفاده کنيد، چه windows
باشد چه لينوکس يا BSD, چرا که آن ها حساب خود را پس داده اند. با اين احوال BSD سعی کرده که بسيار به UNIX وفادار باشد و اين
اسّاس تفاوتش با لينوکس است.
Lord_TD
03-30-2007, 02:13 PM
جناب koobe، دليله استفاديه کم FreeBSD و OpenBSD مخصوصاً و کلاً .. bsd هارو ميدونيد ؟ من منکره لينوکس نيستم،
من خودم از افرادی هستم که حدوده 2 سالی هست به لينوکس مهاجرت کردم و تماميه کارمو راه ميندازه، و خيلی قابل اعتماد تر از بقيه OS ها براي استفاده خونگی بوده، البته من برنامه نويسيه C همراه با رابطه کاربرع GTK هم دارم کار ميکنم
ببينيد، اين حرف کاملاً غلطه که چون FreeBSD يک Unix واقعيه و بهش وفادار مونده فلانه يا ..
هيچ ربطی نداره که Unix واقعی باشه يا شبهه Unix باشه ما به Performane و کارايش کار داريم
خودتون ميدونيد ، در متنه اول در همين پست اشاره کردم به عدم استفاده از bsd ها ، کلاً در اکثريته server ها اين يکی از دلايلش قدرته لينوکس هست ولی ..
دليله اصليش در پيکربندی و Config اين سیستم عامل هاست ، چون اکثره مديرانه server الان افراده بيتجربه، غيره مطلع هستن
من اين حرفو از رو تجربه ميزنم شما بريد benchmark های FreeBSD5 و OpenBSD3.x در مقابل linux 2.6 و Linux2.4 رو ببينيد و بعد قضاوت کنید !!
لينوکس درسته با سرعت داره پيش ميره، دليلش هم ساده است چون GNU / Linux و GNU یه مرجع پیشرفته بود واسه Linux
کلاً همه ی bsd ها و Linux در سطحه بالایی قرار دارن، ولی FreeBSD برايه server بسيار مناسب هست و OpenBSD برايه سازمانهاي بزرگی که به امنيت خيلی حساسن
NetBSD برايه شرکتی که از چندين Platform استفاده ميکنن ، لينوکس برايه کاربرانه Desktop و server هايه بزرگ .
منظورتن از OS قديمی تر چيه ؟
اگه منظورتن از پشتکار و کارنامشون هست Unix حرفه اول vو ميزنه حق انتخابه ما در OS ها فقط بينه Unix و Windows هست
تقريباً اکثريته پروژه های از بين رفته مثله Amiga،Beos , Morphos
اگه دوست داريد من يک مقاله فنی تدارک ميبينم بعد . از کمی تحقيق ، من حدوده 3 ماهی از FreeBSD استفاده کردم، خيلی چيزای جالبی توش ديدم که تو Linux نديدم
مثلاً تو FreeBSD ، من برايه Update کردن، نيازی نداشتم Kernel رو Rebuild کنم ، نياز به Patch کردن هم نداشتم تا سيستم با Kernel جديد بآزسزی بشه ، چون هميه SVN ها درSys/Kernel/ قرار ميگرفتن
و از همونجا استفاده ميشدن ولی تو Linux بايد دوباره از نو پيکربندی بشه اين دليله زف نيست، ولی bsd ها هدفی دارن که دنباله اونن
الان کم کم لينوکس داره به بيراهه کشيده ميشه ( اين حرفه من نيست ميتونيد تو مقالاته خيلی از افرادی که سالهاست از ويندوز به لينوکس مهاجرت کردن ببينيد )
شما bsd هارو نبايد دسته کم بگيريد چون کاراي بسيار بالایی دارن ، مخصوصاً تو ضمينه Cluster
حرف شما درباره وفاداری به Unix و تفاوتش با Linux کاملاً غلطه، مهم پياده سازيه نکاته قوته Unix هست !!!
اگه اينطوره " Linux is not UNIX ! Face it ! It is not an insult. It is fact: GNU is a recursive acronym for “GNU's Not UNIX " - جمله ی دوسته خوبم vermaden ازBSDFROUM.org
اینم یه عکس از اینکه Linux و FreeBSD های قدرتمند !!
http://homepage.tinet.ie/~cullenm/2dart/regi.jpg
HiTLeR
03-31-2007, 03:28 PM
این عکستون خیلی بامزه بود دوست خوب !!
حالا من چطور میتونم Bsd داشته باشم ؟
Cd فروشی ها دارن ؟؟
Lord_TD
03-31-2007, 05:37 PM
نسبی خیر... کاملا قوی هست !
کاملا" حرف شما رو قبول دارم !!
خیلی قوی هستن !! خیلی !!
به تاوید شما نیازمند بود که انجام شد !!
ممنونم !
Lord_TD
04-02-2007, 04:32 PM
این عکستون خیلی بامزه بود دوست خوب !!
حالا من چطور میتونم Bsd داشته باشم ؟
Cd فروشی ها دارن ؟؟
باید از سایتش دانلود کنید که پولی هم هست ! البته اگه خود BSD رو میگید !
وگرنه که بقیه مجانی میتونید دانلود کنید !!
از سایت دانلود کنید چون لینوکس هنوز تو ایران جا نیافتاده چه برسه به BSD
www.netbsd.org
www.openbsd.org
www.freebsd.org
HiTLeR
04-15-2007, 12:09 PM
دوست عزیز دانلود اینا طول میکشه !
Cd هاشون هم گیر نمیاد !
اصلا" نمیدونن چی هست !
هیچ راهی وجود نداره ؟؟
Lord_TD
04-15-2007, 01:48 PM
نه هیچ راه دیگه ای نیست !
میتونید به یکی از دوستان یا بستگان که Adsl دارن بگی دانلود کنه و برات بریزه تو سی-دی