PDA

مشاهده نسخه کامل : كسي ديگه نميتونه عكسي پشت زمينه را تغيير بدهد

MSP2004
03-26-2007, 12:20 AM
سلام به شما دوستان عزيز خوب امروز ديگه مي خوام يك چيز با حال به شما ياد بدم اين مطلب بيشتر به درد كساني كه كافي نت دارن و از عوض شدن عكس پشت زمينه رنج مي برن به درد مي خوره خوب عزيزان كارهاي زير را انجام بديد تا ديگه خياليتون راحت باشه .
خوب از Start Menu گزينه Run را انتخاب كنيد و در پنجره Run تايپ كنيد gpedit.msc و منتظر بمانيد تا پنجره Group Policy باز شود خوب حالا شما بايد به گزينه User Configuration و بعد Administrative Templates و بعد گزينه Desktop و بعد از باز شدن گزينه Active Desktop را انتخاب كنيد خوب بعد از باز شدن شما چند فرمان را مشهاده مي كنيد كه شما گزينه Active Desktop Wallpaper را دوباره كليك مي كنيد تا باز شود سپس گزينه Enabled را انتخاب مي كنيد و سپس در قسمت Wallpaper name آدرس كامل عكس مورد نظر را تايپ ميكنيد و تاييد مي كنيد .
حالا ميبينه كه هر كاري كني كه عكس تغيير كنه نميشه
اينم با حال بود نه ؟
در ضمن بحث gpedit.msc يك بحث مفصل هر كسي خواست واقعاً ياد بيگيره من در خدمتشم اين چيزها يك بخش كوچك از اطلاعات من هست هركسي خواست بيشتر بدونه به آي دي من PM بده فعلاً دوستان
:* :* :* :* :* :*

Keyvan
03-26-2007, 04:51 PM
در ضمن بحث gpedit.msc يك بحث مفصل هر كسي خواست واقعاً ياد بيگيره من در خدمتشم اين چيزها يك بخش كوچك از اطلاعات من هست هركسي خواست بيشتر بدونه به آي دي من PM بده فعلاً دوستان
:* :* :* :* :* :*
با سلام
من قبلا هم به شما تذکر داده بودم اگر مطالب .مقاله و... دارید در سایت قرار بدید
تا تمامی دوستان استفاده کنند پیغام دادن به شما معنی نداره