PDA

مشاهده نسخه کامل : حذف ایمیل های ناخواسته

داوود حسيني
03-01-2009, 08:37 PM
سلام شک داشتم که این مسئله رو تو این بخش مطرح کنم یا نه خلاصه ببخشید ، راستش ازتون کمک میخوام واسه اینباکس ایمیل یاهوم و جی میلم واقعیتش من تو جند تا از این گروههای اینترنتی عضو شدم از اون به بعد یه سری ایمیل تبلیغاتی بدرد نخور همیشه اینباکسم و اشغال میکنن و بد بختانه لینکی هم واسه رد کردن ایمیل در آخرشون ندارن حالا میخوام کمکم کنین تا از شر این مزاحمها راحت شم البته با یه راهنمایی واسه هر دو سرویس جی میل و ایمیل ..... من منتظرم تا از نظراتتون استفاده کنم @};-@};-:-*

Rasoul
03-01-2009, 08:46 PM
دوست عزیز ضمن سلام و خسته نباشید .
شما میتونی برای اینکه این ایمیل ها وارد Inbox شما نشه اونو وارد Spam کنید و این کارو میتونید بازدن دکمه Spam برروی صفحه پست الکترونیکی خودتون دیگه وارد Inbox شما نخواهد شد .

ممنون

Hamed
03-01-2009, 08:53 PM
اگه داخل Group های یاهو عضو شدید در پایین ایمیلی که ارسال میشه آدرس لغو عضویت به صورت unsubscribe@Group Name قرار داده شده است.
کافیست یک ایمیل به اون آدرس فرستاده و ایمیلی که در همون لحظه ارسال میشه رو جهت تایید لغو عضویت Reply کنید.
در غیر اینصورت راهکاری که رسول عزیز پیشنهاد کردند بهترین کاره.

داوود حسيني
03-02-2009, 08:57 PM
خیلی خیلی لطف کردین دوستان عزیز@};-

Kamran
03-03-2009, 01:22 AM
البته برای من يه چند روزی هست که از گروهای مختلف ياهو ميل ميآد ميگه شما عضويد در حالی که من اصلا تو هيچ گروهی عضو نيستم
:|:d

alfex
03-03-2009, 01:24 AM
اونا لطف دارن بهت :d

Kamran
03-03-2009, 01:31 AM
البته اين اصلاح کنم عضو نيستم بعد اونا عضو می کنن مجبور ميشم دوباره بيام بيرون#-o